106

Анонимен

преди 10 години

С война или без война, Русия загива.

105

77 до 111

преди 10 години

Нещо си се пообъркал за моя празен джоб! Доходите ми в БГ са 5-цифрени на месец и не започват с 1. Това е благодарение на над 20 години труд, усилия, безсънни нощи,упоритост. Всичко ми е на светло,с чиста съвест. Благодарен съм, че се случи 1989 и каскетите/раб-факовците изчезнаха.С всичките кусури на БГ,кадърните хора имат шанс и аз съм пример за това.Преди 1988 не можех да отида в университет по мой избор,защото дядо ми бил в Белене,представяш ли си това каскетите/*** какви неандерталци са?

104

до 131 прост комунис

преди 10 години

БРАВО!!! Знаеш какво е тва животно енергията, ама си седиш на консерватизма точно затова всички нормални хора искат вие дъртите комунисти да ***, за да можем да се развиваме с по-бързи темпове! Грийн енерджи - получаваш си енергията от слънцето и запазваш планетата за децата ти! Ама ти си ***.. газ та газ, дневно Земята получава повече енергия от всичките ни доказани резерви(газ, петрол) само да можеше да я усвоим,ама с твойте *** червени възгледи няма как да стане.. Марш към Сибир!

103

Анонимен

преди 10 години

Ставай страна огромная.......ставай , ставай .......ама........галава балить

102

Анонимен

преди 10 години

Оттук нататъка всички ходове на кремълските стратези са губещи.

101

Анонимен

преди 10 години

V Krim sys sigurnost ima syrbi i bylgari dobrovolci dori go zaqvixa.Vie fenovete na Qcenuik 6to ne otivate da go podkrepite ami laete samo tuk.

100

Анонимен

преди 10 години

Искам си социализма!Работех си за 400 Тошови лева,което по държавен курс беше над 400 долара!0,98лв=1$ беше държавния курс.Парите стигаха,всичко беше евтино.Имаше ред и закон! Работил си, на цокалото в детската градина. Де се е чуло и видяло преди 1989г някой простосмъртен да може да обмени валута по измисления държавен курс.

99

до сопол

преди 10 години

По-добре не си ползвай мозъка, само доказваш че вместо сиво вещество имаш слузести сополи! Или по-добре се присъедини към червения ви сайт за умствено изостанали- само копи, пейст

98

сопол

преди 10 години

украйна не си гледа собствения интерес , а слуша само америка, което я прави не НЕзависима следователно не и трябва да има и държава

97

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСвоето най-голямо териториално разширение Монголската империя получава след завладяването от Кубилай хан на Южен Китай,.....да се върнем ли още назад?

96

ядосан

преди 10 години

До АнонименИ как стигнахте до това гениално умозаклчение!?Сигурно след прочитане на поредното малоумно изказване на т.нар. украински премиер!

95

иво

преди 10 години

Струва ми се че някой ще си яде вратовръзката накрая както се случи преди няколко години в грузия

94

Анонимен

преди 10 години

Е.....ти коментарите!Вие на Марс ли живеете бре??Ако каже балонът Путин "пук",тука ще се чуе"бум"и"тряс",ама няма ДА Е ОТ БАЛОН!Влезли в ЕС и НАТО и ......край,сигурността им в кърпа вързана!!НИЕ СМЕ ВРАГ И НА ВРАЖЕСКА СТРАНА ЗА РУСИЯ!! Молете се да не става НАЙ-ЛОШОТО!Ще ни принесат ПЪРВИ В ЖЕРТВА ПАРТНЬОРИТЕ И СЪЮЗНИЦИТЕ,защото ТЕ СА НА 2-3-4 000 КИЛОМЕТРА,ДРУГИТЕ НА 15-20 000,НИЕ ИМА-НЯМА 400-500 ПО ВЪЗДУХ!!Докато за 2-3 минути се опомнят ПАРТНЬОРИТЕ ВИ,ТУКА НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ЗАЩИТАВАТ!!

93

Анонимен

преди 10 години

Искам си социализма!Работех си за 400 Тошови лева,което по държавен курс беше над 400 долара!0,98лв=1$ беше държавния курс.Парите стигаха,всичко беше евтино.Имаше ред и закон!

92

:(

преди 10 години

За жалост трета световна ще има :( След нея, дано оцелелите си вземат поуки!

91

Анонимен

преди 10 години

До до 110 от славянинНекадърен комунист ти си мислиш, че всичко се върти около газта ли? Объркал си се пенсия, хващай пътя към гроба и остави нещата на младите ерудити хора!!

90

турчин

преди 10 години

Българина нито може да управлява, нито може като разумен човек да разсъждава.Все едно Турската армия за една подпалена джамия в България да прескочи границата ни.СМЕШНО РАЗСЪЖДАВАТЕ ЧЕРВЕНИ

89

ГЛЕДАЙТЕ!

преди 10 години

The Day After - навремето охлади полуделите глави на Рейгън, Тачър и няколко ген.секретари на КПСС!"...а на другия ден (след масираният взаимен ядрен удар) оцелелите бавно гаснеха от радиацията сред пепелищата и никой не мислеше нито за територии, нито за войни, нито за политика..."

88

ПУТИН

преди 10 години

АЛООО, това не е Украинската граница, това Руско-Украинската граница! Руската армия на своя територия може да прави, каквото и където си поиска!

87

Анонимен

преди 10 години

Путин:''Товарищи,перестройката свърши!Капитализма не ни хареса!Да си върнем старата система!''