37

Анонимен

преди 10 години

До РистеА бе ***,ти знаеш ле че Турция не позволява през нейна територия да преминава газ,или петрол през друг газопровод или петролопровод освен турски,дори това което преминава през тръбите е турско и тя се явява истински посредник и за това печели. А сега ми отговори като един истински български комунист кога твоите господари от Москва ще се съгласят на такива условия- НИКОГА. Те очакват от вас комунистите отново да продадете България както през 60те и вие ако има как ще го направите

36

и

преди 10 години

Ами сега!?!Шах за Европа с пешката.Лошото е че от всичкото пънене на ЕС ще пострадаме само ние.

35

тцтц

преди 10 години

Много *** и социалисти тука бе братче. Докато са толкова много БЪлгария никога няма да се оправи. Докато има и един жив комунист ще сме все на тоя хал. "Братята" руснаци ни продават газ на най-високата цена - сигурно защото много ни обичат и държат на нас :Х

34

бай Петко

преди 10 години

Той и Рейгън на времето заплаши СССР, че ще спре вноса на газови компресори, но след 1-2 месеца ленинградския завод започна да си ги произвеждажда напук на американците, че и сега, плашат с дъвено ножче...Колко са наивни !

33

тя

преди 10 години

Българският народ винаги е страдал от продажни и *** политици от Освобождението насам. Жалкото е , че сме имали в историческото си минало велики пълководци и царе , създали една от най - силните държави в Европа.

32

Ристе

преди 10 години

До ЕМИ ЗНAЧИТочно така! Един умен пост! Най-важното е да купуваме газ, който минава през Турция, а не идва директно в България! Някой помни ли, че преди години руснаците искаха Син поток да минава през България? Е, ама Пардю и Иван Костов рекоха "не" и замина за Турция. Сега и Южен поток ще кривна натам и всички ще са щастливи - и руснаците ще си продават газ, и турците ще печелат, а ние ще се радваме, че не плащаме на руснаците, а на братята турци! Найс, а? Винаги сме били умни, това българит

31

do 25

преди 10 години

Ami gei-brakovete ,sa razresheni I v CCCR .Primer LENIN - ZINOVIEV. Gorkata Krupskaq , daje gi e zavarila na KALUP.

30

до 32

преди 10 години

Надали, батюв, надали. Русия вече играе по техните правила, че и по-добре от тях. Апропо, чети пророците, там е написано кой губи и кой печели, че и кога... :)))

29

тя

преди 10 години

Американците да се ухапят за дебелите си зад...и.

28

Icco

преди 10 години

Sega pa Joe Biden hodi da predlaga na Ukraina americanski gaz. Tia si iztarkaha podmetkite be.:). Samo habat samoletno gorivo da capat atmosferata.

27

тя

преди 10 години

Американците не могат да командват Русия и това ги вбесява мръсните янки.

26

до 25

преди 10 години

Ти не прочетели коментaрa нa 28, кaкво си се рaзциврил кво щял дa прaви ЕС, ще търси aлтернaтиви, винaги имa изход! Сегa е нaчaлото нa конфронтaциятa рaно е дa ревеш нa умряло! Резултaт ще имa след 10- 20 г. тогaвa ще видим кой цъфнaл, кой вързaл, но вероятносттa русия дa зaгуби и тaзи войнa със зaпaдa е 99%.

25

Анонимен

преди 10 години

Suskane , suskane ,suskane .Mnogo dobre znaqt , 4e nqma da gi bude ,no ....... - nali znaete prikazkata za bitiq I drugiq .

24

Анонимен

преди 10 години

*** и прости хора се занимават с политика в Бг, и тук от коментарите си личи.... За това страната е на това дередже , а не защото са виновни комунисти, или гербери, или дпс - ри....*** и прости има във всяка една партия, и най големите *** са тези които не желаят да работят заедно с другите за народа който ги е излрал , а целта им е само да плюят и лапат !

23

тя

преди 10 години

ДОКОГА ЕС ЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ ???

22

НЕ РAЗБИРAМ

преди 10 години

кaквa е тaя aгония сред русофили и русофоби? Едните кaзвaт, че рaшa щялa дa изкяри от скъсвaне нa отношениятa със Зaпaдa, другите, че щялa дa се срине. Кaкво ни интересувa Русия нaс от Европa, след кaто е повече от ясно, че политическите и икономическите отношения вече сa в историятa? Иде нов етaп във въоръжaвaнето, и противопостaвянето, иде и новa студенa войнa, в Белия дом пишaт новaтa деклaрaция по случaя!

21

Анонимен

преди 10 години

Много поздрави имате от император Путин!

20

STARBUCKS-USA

преди 10 години

$ 1 = Камаз самосвал с рубли.

19

*

преди 10 години

2Те не пищят на умряло . На умряло ще изпищи ЕС когато чуе на каква стойност ще му възлязат американските доставки . Във всеки случай ще е по лошо от 1945-та . Американците скараха ЕС с Китай , Русия и Турция . Поставиха в невъзможност да произвеждат храни България , Македония ,Гърция , Украйна ....няма хляб , няма домати , няма топло - ще пасат холандски лалета и ще рупат финландски GSM-иОбаче са разрешени гей-браковете и мерихуаната друго не им трябва като не мислят за последствията

18

Шистов газ на кило

преди 10 години

Все пак държавите с най бързи темпове на развитие с над 7% на година независимо от кризата, са азиатските.Най много да започнем да пълним гушата на на САЩ, като им купуваме оскъпения заради транспорта и такси втечнен газ, а пък азиатците ще станат още по кокурентни с руският газ.Или пък може Хилари Клинтън пак да дойде и да почне да ни убеждава колко е пезобиден шистовия газ на "Шеврон" И нека първо ЕС спрат на Русия "Северн поток", че на чужд гръб и сто тояги са малко