81

Анонимен

преди 10 години

Съдисти. слуги на сатаната .

80

Анонимен

преди 10 години

Когато Иран си правеха учения с корабите си , изпробваха торпеда -топки , които летят по водата и пробиват железните брони на всички бойни кораби ! Американски бойни кораби отидоха там и бяха против такива опити ! Но .. Не могат да спрат развитието на Иран , Китай и Русия !

79

Анонимен

преди 10 години

Поопасно същество от руска делфинка няма всички българи се убеждаваме в това всяко лято на морето. Според мен обаче руската делфинка няма да има шанс срещу американския, защото той е специален видот третия пол.

78

Анонимен

преди 10 години

ТАКА Е, САМО ЧЕ ПОСЛЕ РУСНАЦИТЕ ГО ПРАЩАТ НА ДЪНОТО С ЕДНО НАТИСКАНЕ НА КОПЧЕТО. А ЕДИН САМОЛЕТ Е ДОСТА ПО-ЕВТИН ОТ ЕДИН ЕСКАДРЕН МИНОНОСЕЦ И ЕКИПАЖА Е САМО ДВАЛА ПИЛОТИ, А НЕ 300 ДУШИ. А дали ще смеят ?

77

Анонимен

преди 10 години

Искам американски катерички и сливки, чувал съм че са били доста сочнички

76

маре либерум

преди 10 години

Делфините са по-умни от хората и затова ще се съюзят срещу двамата карикатурни диктатора - срещу черния робовладелец и срещу белия антифашист.

75

срам

преди 10 години

До атакистки Защо като сме създали писменост, двата реда, които си написал са пълни с граматични грешки?Не знам до кой клас си ходил на училище, но и с историята си пълна скръб!Нищо лично!Просто толкова неграмотно, че не се разбира какво искаш да кажеш

74

американски делфини

преди 10 години

Значи скоро по бургаските рибни ресторанти ще сервират американски делфини и морски лъвове.

73

111

преди 10 години

ТО В АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ С ДРУГО, ОСВЕН ДЕЛФИНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ, ЧОВЕШКИЯТ МАТЕРИАЛ Е СИЛНО ГЕНЕТИЧНО ИЗРОДЕН И ВЪОБЩЕ КОФТИ.

72

До Василев

преди 10 години

На теб ясно ли ти е че след подялбата на Европа от Чърчил, Сталин и Рузвелт. ,никой не може да си решава нищо ?Даже за всяка държава от изтока са определили в % , на възможности да търгува със Запада ! Има американски документален филм за това !

71

за закуска

преди 10 години

Руснаците ще пуснат бойни акули и косатки, дегизирани като руски делфини, които ще изгрискат за закуска американските делфини и морски лъвове.

70

Сандо

преди 10 години

американси и руски бойни делфини и морски лъвове - дрън дрън та пляс. като ги добарат анадолските русалки ще им сцепят дупарите. не знаете какво са анадолски руслаки ?еми истинските руслаки са от кръста надолу риба и от кръса на горе жена, а анадолските са обратното - от кръста на горе риба, но надлу обаче мъж !

69

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Ami ako niakoi amerikanski delfin se vliubi v niakoi ot nashite ,divite i dezertira? Shte ni izkliuchat ot NATO i shte ni obiaviat za teroristi.......po amerikanski stil !

68

4

преди 10 години

Нас немали да ни питат кво мислим. тия си вкарали корабите иния си вкарали незнам кво

67

Дианчето

преди 10 години

Американският миноносец е могъл да свали съветската ръждясала летяща кофа само с едно натискане на копчето. Янките ще пропътуват хиляди километри до Черно море за да се изплашат от някакъв пиян руски пилот, който е решил да се направи на мъж ?! Да, ама не ! И това за 27-те моряка е гнусна русофилистична пропаганда. Знаете за кой случай говоря.

66

ПАРТИЯ АТКА

преди 10 години

РУСКИЯТ ДЕЛФИН Е НАЙ -ГОЛЕМИЯТ ДЕЛФИН НА ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА

65

Анонимен

преди 10 години

Това на снимката ще да е Американския делфин ! Ще се прави че не е там. , с анти радарите, та да видят руските ще ги открият ли ?Защото в Мексиканския залив е стояла руска атомна подводница за 1 месец и небяха я засекли ! Та Руснаците дали ще разкрият техниката си ?

64

ТОЙ КАЗА:

преди 10 години

Нека руснаците да пратят няколко бойни кораба да обикалят покрай крайбрежията на Маями, Лос Анджелис и Ню Йорк...Нека и руснаците си направят учение...

63

Леле че народ

преди 10 години

Явно се вижда,че някои писачи отклоняват нарочно разговора. А защо ,това не ми е ясно. Пишем за делфини и учения,говорят ми за история. Пишем за престрелка в Украйна,говорят ми за това какви гадове били СССР ,изкопават 100 годишни факти,само и само да не се коментира същността на темата

62

Мишо

преди 10 години

Бургаски гларус и варненски рефер ще им помагат са се ориентират под вода и на повърхността.