68

Анонимен

преди 10 години

Днес е националният празник на Украина - родил се е фашагата Хитлер.

67

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА кои бяха тези, които се "палеха" ? Това бяха хора на БСП, които срещу 20 лв разрешаваха да ги полеят с бензин, колкото да ги снимат, а после веднага ги гасяха с пожарогасител. Затова беше такава тема по медиите, защото беше измислена"тема".Един балък го оставиха да умре и не го загасиха навреме.За други жертви чувал ли си?

66

Анонимен

преди 10 години

При Борисов само за един месец се запалиха 23-*** човека, 7 от които изгоряха. Бог да ги прости.Продажните медии, както винаги правеха всичко възможно да покрият жестоката истина.Искам да попитам - сега защо никой не се пали ? Благодаря за отговора.

65

:-)

преди 10 години

Кога ли избирателите на ДПС ще се отвратят достатъчно?

64

Анонимен

преди 10 години

По-добре диктатура на *** и самовлюбен човек, отколкото беднотия, безработица и вопиюща престъпност всеки ден?Кога друг път бяха убивани шестгодишни деца, кога друг път имаше отвличания и побои над граждани?Само когато БСП и Станишев са на власт България е разграден двор и всеки прави каквото си иска.Отговори! Защо Станише нареди всички камери на КАТ в страната да се изключат и забрани всякакво патрулиране на катаджии по пътищата?За да се избиват българите по-лесно, нали?

63

Анонимен

преди 10 години

СИЛНА БЪЛГАРИЯ ПРИ БОРИСОВ ?!?Ти явно си живял някъде другаде.ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА на ***, самовблюбен и необразован човек, който държеше цялата власт и всички медии и си правеше каквото иска с Държавата, все едно че му е бащиния.А най-важната тема за медиите беше, че не българите умираха от глад и се палеха по площадите, а колко гола е вкарал селския бек на игрището в Бистрица.

62

психолог

преди 10 години

И как да се оправи Държавата, като има хора които подкрепят такъв мошеник като Пеевски. Нашата Държава е обречена на комунизъм и простотия и няма оправия. Апропо нали има комисия за незаконни доходи. Защо не проверят доходите на Дилян Пеевски от къде са.

61

анонимен

преди 10 години

Христос Воскресе! Махнете този от снимката, не ни занимавайте с *** Пеевски и Станишев!

60

Анонимен

преди 10 години

Бъркаш, при Борисов токът беше увеличен 4 пъти за 3.5 години и за това има статистика.Орешарски е първият, който го намали от 1989 година насам, макар и само с 5%.

59

Анонимен

преди 10 години

Трима крадци пребиха и ограбиха 81-годишна жена във врачанското с. Лесура, докато в другия край на селото край се провеждала операция с участие на жандармерията, пише 24chasa.bg.Инцидентът се случил през нощта в четвъртък. Живеещата сама възрастна жена била открита от съседи на сутринта в шок и с окървавено лице в дома си. След като се съвзела, пребитата жена разказала, че трима мъже разбили входната й врата и нахлули при нея.

58

Анонимен

преди 10 години

МУТРАТА ли си искаш, материалеили ОРЕШАРСКИ ? ---------------------------"МУТРАТА" искам. Поне построи силна България, в която всеки имаше работа и безработицата беше почти нула.Сега всеки трети е без работа и престъпността е като в Мексико.НИКОГА ПОВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ!!!

57

Анонимен

преди 10 години

Az sum tur4in i ne glasuvam za mafioti i turski izzednici

56

Анонимен

преди 10 години

Едва ли има нормален човек който да подкрепя това гуде (потърси в гугъл какво значи) , като естествено изключим платените форумни писачи.

55

анонимен

преди 10 години

Не ни разваляйте празника с този ***! Той няма морал,затънал до шия в ***, а вие ни го поднасяте навръх Великден! Стига вече, няма да гласуваме за този ***!

54

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТокът при Борисов беше намален три пъти, а Станишев го вдигна досега два пъти, откакто е на власт.Естествено,че ще изберем пак Борисов!

53

Анонимен

преди 10 години

Чрез Пеевски се целеше пълен контрол върху силовите министерства и разузнаването, пълен контрол от страна на ДПС върху държавата. БСП са предатели, на практика ни управлява ДПС. Такова чудо не е имало в последните 25 години.

52

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ ВОСКРЕСЕ !

51

Анонимен

преди 10 години

Ах на мама свинченцето, то ще ми ходи в европарламентчето . . . .

50

Анонимен

преди 10 години

Ако Пеевски наистина беше такъв медиен магнат и собственик на медиите в България, едва ли същите тези медии биха водили такава ожесточена кампания срещу него.Замислете се, не се иска да си много умен за да схванеш нещата.

49

Анонимен

преди 10 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!