109

Анонимен

преди 10 години

Унгария, Чехия, Словакия и Румъния са против санкции срещу Русия. Защо не пишете новини за тези страни ? Само ние и скапаните поляци искаме санкции срещу Русия от източна Европа! Поляците донякъде имат оправдание, исторически врагове са с Русия, ами ние ? Ние просто имаме най-продажните политици и ще пострадаме най-много от всички!

108

Анонимен

преди 10 години

Ето това на снимката представлява Русия. Без коментар просто.

107

Анонимен

преди 10 години

blitz.bg/news/article/262371С какво оръжие СУ-24 вцепени от ужас моряците на "Доналд Кук" в Черно мореХайде,коментирайте американски ***. Този скандал гърми в цяла Европа и САЩ

106

Анонимен

преди 10 години

Значи така Руска газ няма да има Единствено от Северният поток ще ни бъде доставяна но с подобаващ Немски по висок акциз от които Немците ще си избиват загубите от Украйнските заеми които им отпускат Володя най вероятно е да вдигне цената на немците и за да могат да претърпят загуби също пък ние както винаги пак ще ядеме бахура ако не искаме Обезщетения от Европа заради Санкцийте и към Русия

105

Анонимен

преди 10 години

Да ви е....а в специалистите!Нали ако САЩ и Европата блокират връзките си с Китай и Русия за каква икономика тогава говорим и за какво потребление.Всички знаят че Китай печели от износа си и ако го няма край с подема им и край с вече не нужния им толкова внос на петрол.При спряла икономика го духат всички и Китай и Русия.

104

1

преди 10 години

До ЙовоА бе ти наред ли си ? Русия не използвала сила в света! А какво ще кажеш за Абхазия,Северна Осетия",Чечня,да не говорим за Крим.Русия поддържа политически и с оръжие всички диктаторски режими,като започнем със Сирия,Венецуела,северна Корея и т.н.

103

ТHE Патриот

преди 10 години

Предлагам евроГЕЙСКИЯТ съюз да бойкотира руския газ и да се върне във средновековието!

102

Анонимен

преди 10 години

До До 97Ще си много разочарован. Китай започва да внася 39 милиарда кубични метра газ от Русия още тази година............;)

101

Монархист

преди 10 години

Вчера ли, оня ден ли, се появи една статия по спомен заглавието гласеше нещо от сорта на "Барозу в писмо: Не искаме Русия да ни спира газа".Не искате, ама го играете двойно - първо със санкции, после ако Русия реши да се правят на луди и ви резнат кранчето ще оревете цял свят, че това на нищо не приличало.

100

Ами сега...

преди 10 години

Координатором (или контролером) пропавшего отряда - вот стечение обстоятельств! - по сообщению блогера Татьяны Волковой, является спецагент ЦРУ, лично знакомый с его директором Джоном Бреннаном.Чем Украина, собственно, и обязана экстренным посещением им в прошедшие выходные Киева. Причем, инкогнито, под именем некоего Джонсона, прибывшего на берега Днепра якобы в туристических целях.

99

Леле че народ

преди 10 години

До До 97 105 Аха,аха ще прати ама друг път. Тоя шистов газ е за баламурници като нас,само и само да им надупчат земята Пък и Китай има много излишна земя,че да си я натрови с тоя шистов газ. Точно Китай ще й излезе по-евтино и по-лесно да купува руски газ и други суровини наготово.Спестява си излишни разходи,а китаиците знаем че правят нещата максимално оптимизирано и без излишни материали и усилия,само за да може да се пласира

98

Ами сега...

преди 10 години

Информация о пропаже в Донецкой области 20-ти наемников из США, распространенная вечером 15 апреля газетой Взгляд со ссылкой на высокопоставленный источник в Совете безопасности России, в значительной мере меняет представление о происходящем. Пропавшие иностранцы представляют близкую к Госдепу США, точнее к его службе безопасности, частную военную компанию (ЧВК) Greystone Ltd., входящую в Academi (бывшую Blackwater).

97

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 100Ами ще бъдеш силно разочарован. Между Русия и Китай,има пълно военно сътрудничество и за 2те държави важи член 5 на нато. А ти живееш 20 години назад информационно.

96

Анонимен

преди 10 години

"Руснаците няма какво да предложат на Китай."Затова целият китайски военно промишлен комплекс произвежда техника, странно наподобяваща руската от 1950-та насам : ))) Също толкова странно е, че Китай се счупва да купува горива и полезни изкопаеми от Русия. Още по-странното е, че търговията тече в рубли и юани, а не в долари. И най-странното е, че Китай подкрепя Русия за Либия, Сирия и Украйна...Мда, прав си, така като гледам нищо общо нямат.

95

до 104

преди 10 години

От Украйна имах предвид. Извинение за грешката.

94

До 97

преди 10 години

Китай /по тяхна информация/ по-скоро биха внасяли газ от Австралия, но не и от Русия.Съвсем скоро шистовият газ ще прати в историята зАвисимостта на държавите от ***.

93

Анонимен

преди 10 години

ЕС сам ще се откаже от Европа, защото не може да им изплаща газовите доставки от Русия.

92

Анонимен

преди 10 години

Какъв 1 милиард. На украинците им трябват 30 за да не фалират. Тепърва ще има събития в Украйна

91

Анонимен

преди 10 години

За студ не знам ама определено на Газстанцийте цената ще бъде друга Ще стане по скъпа което ще доведе до така нареченият ефект пролет в зимно време на някой Европейски и Западни Управляващи пък ние пак ще духаме Тараторът

90

БМ_21 Град

преди 10 години

Глупостта на брюкселските кратуни вече понамирисва на олигофрения .... абе хора не ви ли омръзна да си чешите езиците, /само пълните новинарските емисии/ не разбрахтели че Русия от санкции не се бои, лошото в цялата тая работа е, че пак ние ще оперем пешкира .. за югоембаргото загубихме стотици милиони и никакви компенсации от запада, същия този, на който тукашни *** се кланят! Само от спирането на Южен поток ще загубим 3,5 млрд-. долара!