35

Анонимен

преди 10 години

След фалита на НЕК следва и фалита на пенсионния фонд, както стана през 1990 г. Спрените еврофондове допълнително ще влошат ситуацията.

34

Анонимен

преди 10 години

До ПешоКато ти е виновен Дянков, защо Орешарски не поправи свинщините му! ЗАЩО? Или ти Пешо си просто поредния позитански платен драскач?

33

Анонимен

преди 10 години

Световната банка и Нейков целят скрит фалит на пенсионния фонд и орязване на пенсиите така че пенсионерите да измрат.

32

Пешо

преди 10 години

Работил съм 28 години в Металургията и още 4 години друго. Имам първа категория. Не ми достагат за пенсия 10 месеца. Внесъл съм в НОИ и Държавния бюджет около 62 хил лв, и още около 8 хил лв в Частни пенсионни фондове.Вместо да се пенсионирам след по-малко от година с тавана на пенсията, сега се очертава да се пенсионирам след около 8 години по новата възрастова граница, която Дянков наложи.И ще вземам пенсия колкото един неграмотен ***, който не внасял нищо никъде и никога.

31

1

преди 10 години

ОТ около 24 000 пенсионирани за последната една година,само 12 500 са по стаж и възраст/ по данни на НОИ/,а 8 000 са с инвалидни пенсии,другите 4000 никой не дава обяснение какви са. Такова чудо няма никъде по света,половината от пенсионерите да са инвалиди техните пенсии да се плащат от НОИ,всъщност от нашите вноски и никой да не търси сметка от ТЕЛК не може 500 000 да са инвалиди. Всъщност това показва че няма държава и закони и за това са малки пенсиите на тези които честно работят.

30

Алов

преди 10 години

Дадоха им и по 30 лева за празниците ,а трябваше по една тояга в задните части на всеки пенсионер и да се хваща на работа. Естествено понеще нито са така работоспособни,нито кадърни като младите за по не повече от лев на ден.Дисциплина трябва! ДИСЦИПЛИНА !

29

Дефицит

преди 10 години

тук, дефицит там, някой и друг кредит от по няколко милиарда за замазване на положението и накрая ще го ядем дървения, че и ония *** от Банкя ще се върне на бял кон... Всичките са за тричане!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Не се безпокойте. Празници са.А за пенсиите пари ще има. Национализацията иде скоро. Ако е доброволна ще бъде частична. Ако не, тотална.

27

Aлов

преди 10 години

А стига вече ги глезете тея пенсионери. Ами като няма ,няма да им дават.Те какво искат!? Да идат да садят картофи ,да събират билки и да чистят камъните по пътищата. Колкото няма пари ,то все искат,учители ,пенсионери и други ***.

26

Анонимен

преди 10 години

На простите и мързеливите все КАПИТАЛИСТИТЕ са им виновни...Кой ви е виновен, че не умеете нищо?!

25

Х

преди 10 години

Така се затрива народ,няма работа от къде да събереш стаж.Разбиха икономиката .ВМЕСТО ДА СЕ ЗАПАЗИ И ОБНОВИ ТЕ Я ФАЛИРАХА ЗА ДА Я ОГРАБЯТ ПО ЛЕСНО.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27Няма по-*** от комуниста, както и няма по-мързелив от него. Много по-лесно е да се обере мандра отколкото да се работи на къра. То това е минало сега мантрата е търсене на опорни точки - като звездобройците.

23

chiki

преди 10 години

VIE ne razbirate che cveta na naciqta vi e izbit ot komunistite i ottogava vi upravlqvat po scenarii. Vie nqmate predstava kakvo e demokraciq vse oshte, zashtoto nikoga ne ste q vijdali, vie ne suznavate che ste durjavata, a ne nqkoi zad biuro! I da, komunistite sa vi vinovni!

22

UFO

преди 10 години

Не губете надежда хора, все още има шанс извънземни същества да ни колонизират и да ни оправят положението...

21

haha

преди 10 години

Komunistite sa tochno tarikatite, elektorata im e prosti i murzelivi, a BALUCITE ste VIE. VIE hranite vsichkite v kraina smetka!

20

Анонимен

преди 10 години

Абе стига с тези комунисти и не комунисти !!! Истината е ,че има тарикати и мно-о-ого балъци :)))

19

Анонимен

преди 10 години

До-9 Дянков и Борисов платиха пенсиите които Станишев вдигна 2009г предизборно А сега кой им е виновен като обещаваха много

18

chiki

преди 10 години

Ai chestito vi komunisti!

17

Анонимен

преди 10 години

Май май ,хубаво направих,като спрях да се осигурявам :) ! Пари на вятъра,за да храня мутри и *** вече не давам :))

16

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха, дефицит!!! А, онзи милиард и половина заем дето го теглиха миналата година кАде отиде??? Няма оправяне в БГ за супер-вечни времена! Гласувайте си за БСП-ДПС и продължавайте да се оплаквате след това!