35

111

преди 10 години

Въобще не ни трябват предатели и българоубийци, като нашите политици.

34

Фото Мексико

преди 10 години

На снимката - среща на целия електорат на РБ с единствения им симпатизант.

33

Анонимен

преди 10 години

По времето на българоубийеците от герб се струеха единствено магистрали.Нищо друго не се правеше.Е съжалявам аз асфалт не ям.Герб не увеличи пенсиите на възрастните хора не се погрижиха за майките които не могат да имат деца.Бяхме много зле благодарение на бойко медотиев борисов по прякор боко тиквеника и гъзоблизците му които облсужваха и облогодетсваха само свойте герберски безмозъщни *** за другата част от българския народ хич не им пукаше.

32

анкета

преди 10 години

За тия на снимката,че гласувам,они че ни опраат(+)Ще гласувам за тия,ама друг път,вече ги видяхме колко струват(-)

31

Боби

преди 10 години

Трябва коренно да се промени начина на предаване на власта. Когато дойде някоя партия да даде обещанията си на лист и да се подпише и подпечата. Казал си, че ще отвориш находища на природен газ, подписваш се. Като не го направиш ще си носиш наказателна отговорност, че си излъгал народа да гласува за теб. Айде да видим тогава дали която и да е партия ще се тика за власт хаха добре ще си помислят преди да обещаят нещо заради което трябва да гласуваме за тях, че после народен съд за лъжа и измяна!!

30

Умерения

преди 10 години

Реформаторите се изложиха.... Превърнат ли се в *** на на една проста мутра, ще загубят и малкото гласове, които имат!

29

Рамадан Кунев

преди 10 години

Кой не скача е червен! Искаме и ние в парламента. Ясно ли ви е бе, браточки?

28

Цеци

преди 10 години

Съжалявам хора, но предпочитам тези от снимката пред тези, които в момента ни управляват!!

27

Вики

преди 10 години

Вижте само какво задоволство се чете на мутрата на Тиквуна... Той вече се изживява за вожд и на реформаторите!

26

фен

преди 10 години

Тоя *** до кога ще го показват. С всяка снимка все повече се подува - *** ненаситна.Трябва един по един да им смачкаме фасона на тези гадове. То Цацаров едва ли може да направи нещо, както всеки на бюджетна издръжка в тази "държава"

25

Иван

преди 10 години

Боко, ами то след твоето царуване, никой не разполага с такава голяма кръпка

24

Анонимен

преди 10 години

Най-после.Тази среща отдавна трябваше да се състои, защото няма бъдеще за дясното, ако то не се обедини по кардинални за страната въпроси.Няма нужда от сравнения от рода на "кой е по по най".Разумните, мислещите за настоящето и бъдещето на България, можещи и морални хора ще вземат своето решение на изборите правилно и отговорно, без излишен популизъм и заробващи обещания, но с хуманно отношение към хората.Вярвам, че манипулаторите, превратаджиите - милионери и виновните ще си получат заслуженото

23

Коко

преди 10 години

Нещастници, радвате ли се на крадливото правителство от турци, *** и псевдо националисти-еничери.Ами те и от вас крадат бе, деградати и пенсионери смотани.Помните ли миналогодишните летни протести.Следващите може да ви начукаме пенсионерските каски, щото заради вас нищо не става от тая държава, само *** избирате.Електоратът на БКП-ДПС Атака- ***, пенсионери и останалата мързелива деградирала ***, когато умре, тогава ще се живее нормално тук.

22

PAVE

преди 10 години

BOIKO,TI SI BITA KARTA.ZANIMAVAI SE SAMO S PRIQTELITE OT PODZEMNIQ SVQT.PI NE SI ZA POLITIK.

21

Анонимен

преди 10 години

Баш демократи. Бръкнали си с ръцете в джобовете. В училище ми правеха забележка - хулиганско държане, в казармата старшината ни нареждаше зашиване на джобовете. Де тояга, де!

20

Червен боклук

преди 10 години

*** са се наредили около благодетеля си, в очакване да им подхвърли някакви огризки..

19

Анонимен

преди 10 години

Радев, Радев, къде си да напишеш поредният том на "Строители на съвременна България" ? Не ,не строители, а унищожители !

18

От снимката

преди 10 години

- Ние сме следващите дето ша ва опраим

17

ДИДИ

преди 10 години

Вижте ги само! Лика прилика! РБ с угоднически усмивчици гледат шопара с главното АЗ право в очите.... Селска идилия!

16

румен221

преди 10 години

Приятели,Великият Български Народ е казал: - "Гузен, негонен бяга..."Цитирам:- Обраха на хората имотите по селата, но и по градовете, а цялата полиция стои пред общината, кого пази, коментира той и добави: Данчето Фандъкова да не избяга1. Хванаха го в Костинброд - взеха му Властта...2. Хванаха Му кокаина, и... май, ако му хванат и сметките от които е платил ще Му вземат и свободата...САМО ВЛАСТТА ЩЕ ГО СПАСИ ОТ ЗАТВОРАНаправо си е страшничко...!!!.