44

Анонимен

преди 10 години

С нищожествата от герб е свършено, колкото и да им повдигат рейтинга.

43

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 48научи български и се върни

42

Мен

преди 10 години

ДПС винаги на проучванията с 5-6%, а след изборите - 20%.

41

Анонимен

преди 10 години

GERB NA KRA4KA OT RODNATA PARTIA MAIKA B.S.P. BAREKOV SLED NEQ . I CQLOTO TOVA SEMEISTVO KOMUNISTI4ESKO NAPRAVO V PROPASTA . DEBIL4ETA KOMUNISTI4ESKI KOI 6TE GLASUVA IZOB6TO ZA VAS . NA BALGARINA MU E PREZ ONAZI RABOTA KOI 6TE BADE V BRUKSEL . ZA6TOTO KOITO I DA IDE 6TE ZA6TITAVA SAMO SOBSTVENIA SI DJOB . A OT NA6ITE PREDSTAVITELI NI6TO NE ZAVISI . TAM IMA KADE PO GOLEMI IGRA4I I KADE PO GOLEMI INTERESI . NA6ITE PREDSTAVITELI IGRAQT ROLQTA NA METRESI

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен oт 34А за Бареков няма кой да гласува,освен балъци от Родопските села.

39

Анонимният

преди 10 години

Аз харесвам това, което направи досега правителството на Пл.Орешарски ! Фен съм на грамотните и отговорни можещи хора ! А Днешния премиер със сигурност е такъв !

38

Анонимен

преди 10 години

ДОЛУ ГЕРБ И БСП

37

Анонимният

преди 10 години

ДОТУК С БАСНЯТА ЗА УСПЕШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ! КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ! 7,24 млрд. лв. са похарчени повече от приходите в държавната хазна за последните четири години от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на Националния статистически институт, които са потвърдени от Евростат.В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв.

36

Минчо

преди 10 години

Дядо ми е комунист баща ми е комунист аз съм от Герб партията на бедния и ограбен и болен българин

35

Анонимният

преди 10 години

Борисов и ГЕРБ нямат нито морално основание, нито интелектуален капацитет да са опозиция на това, което прави правителството на Орешарски!

34

Анонимният

преди 10 години

Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега тези, които си обичат Боко и сие. И той *** и те прости. Край на герберската пасмина.

33

Бунт!

преди 10 години

Докога ще избираме тия крадливи партии? Бойкот на евроизборите! Бунт!

32

D

преди 10 години

Новия Волен Сидеров изгрява! Долу Атака, да живее ББЦ! Позлатява се новия (среден) пръст! Ама ниско доверие имало в рабората на НС...сега Барека ще го оправи! Що не вземем да възкресим Сталин? Той и без това е изморил 7 милиона души от глад - идеал за комунистите и техните производни: няма човек, няма проблем. Да опразним българските земи и да ги харижем на Турция и Русия, да изморим българите и да останат *** и турци, пък те ще измрат сами, щото кой ще ги храни! и да живее новия вожд Барека!

31

Georgi

преди 10 години

Няма как Байрактаров да е трети! Чалга певец, *** на Бойко Борисов, журналисто-чалгар! Няма как! Българския няма как да го позволи. Българина не е ***, той помни, как играе Бареков с телефон в гащите и как целува Бойко по главата след изборите.

30

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 34както ББЦ е рожба на ДПС а Барека жалък родоотстъпник

29

Косъо

преди 10 години

Да се вярва на социологически проучвания в България е меко казано абсурдно.Стигнахме до там всеки път в деня на изборите да избираме за кого да гласуваме , ако изобщо гласуваме. Това не е политика , това не е общество , това не е държава. Това е пътуващ цирк с измислени проучвания, некомпетентни, неграмотни и низки душевно клоуни. И пазете се промивката на мозъци продължава!

28

Анонимен

преди 10 години

Комунист бивш има ли?Няма такова животно просто и ГЕРБ не са дясна партия.Всички са рожби на БКП!

27

ми4

преди 10 години

Бой по Станишевите "барелини" !!!!!!

26

Анонимен

преди 10 години

леле тия от ББЦ се сменят от сега Минко, Тони, Дани, Деси, Дидо, Жоро, Никола; станаха анонимен 26

25

Анонимният

преди 10 години

Голямата разлика между това правителство и предходното е, че кабинетът "Орешарски" е съставен от Експерти, а групировката на Борисов изобилстваше от мутри и калинки или т.нар. МУТРИНКИ !!!