85

Анонимен

преди 10 години

На мен ми се струва, че жалката пионка иска да стане царица... (предлагали му милиони, ха!) Дали са му няколко хиляди лева и той се мисли за голЕм играч вече и сега от затвора хапе и плюе когото свари. Те са си за плюене де, но на Петното не може да се вярва, той явно си има свои си планове.

84

Анонимен

преди 10 години

На *** му се спука...

83

Анонимен

преди 10 години

Mnogo me radva kak Barekov si go nabi sam :) sega veche vsichki zapisi na nego s Petnoto pridobivat smisyl :)

82

catenaccio

преди 10 години

не било рамото, ами оная работа... и не било простреляно, а било духано

81

Не вярвам!

преди 10 години

Представление от този вид е малко позабравено ,но познато. Комуно-ченгесарски скеч, представящ "раждане" на нови "дисиденти". Дандания, малко килия, оплюване на стари и бъдещи противници, мъгла и след мъглата - пак мъгла. Пръкване на нови спасители на нацията и т.н.т. Както агент "Сава", Кошлуков и много други, значително по-бледи физиономии, видни в парламентарните състави след поредните избори.Предъвквайте и преглъщайте на сухо такива хапки драги сънародници.

80

Анонимен

преди 10 години

ех Бареков тежко е когато сам паднеш в ямата с лайн*та която сам си копал на още по - трудно се илиза без да се нагълташ

79

Анонимен

преди 10 години

До ЛюбоS kogo snimaha Petnoto , s Barekov ili Borisov? A? Mai s Barekov go vijdaha postoianno

78

Любо

преди 10 години

Боко и Петното са олицетворение на ЛЪЖАТА!

77

Анонимен

преди 10 години

51,разбирам мъката ти,властта е сладко нещо.Тя носи пари,влияние,популярност.Възможност да удариш някого или помилваш друг/виж тефтерчето на Златанов/и си спомни "Големанов"/ако изобщо си го чел. Но най-добре е да бъдем реалисти и да си избираме грамотни политици ,а не ритнитопковци и режещи лентички и използващи правителствения самолет за разходка с фолкпевици и спортисти.Да беше само това...

76

Анонимен

преди 10 години

До Чавдоа колко видеозаписи има на срещи на петното с барека

75

Пешко

преди 10 години

До ЧавдоАми да ти призная и аз тогава, че Бюрека ми предлагаше 2 млн да протестирам и още 1 млн да вися пред къщата на Боко. Добре ли е?

74

Анонимен

преди 10 години

До Пешкоа може и някоя показна акция на полцията да ни спретнат

73

Анонимен

преди 10 години

To i bez parlamentarna komisia beshe iasno i e iasno i na slepia, che Barekov i Peevski sediat zad tozi.... Rezil.. Posle pak ne hodete da glasuvate.. Da vidite koi ste vi doide na vlast - takiva izmekiari kato barekov i peevski koito za nisto ne stavat osven da sviriat na duduk (i to i za tova ne stavat dori)

72

Чавдо

преди 10 години

До ПешкоКолко пъти Петното призна за срещата си с Борисов, колко пъти и Бонев го потвърди? Да не говорим, че на няколко пъти той призна, че е бит в затвора и се страхува за живота си. И една сутрин той се събужда и пред камерите обръща всичко което е казал. Някак си не може да му се вярва.

71

мразичервенотиквеник

преди 10 години

По татово време такива индивиди провокатори ги оправяха по бързата процедура , в ареста и бой до напикаване ,после постоянно следене за грешна стъпка, колкото и коварна да е била държавна сигурност толкова и перфектна , там са работили големи професионалисти. Не знам дали сте гледали филма кървава чешма , в него офицери от държавна сигурност разказват за терористите от гара "Буново" и как сега тези същите хора ,които са им помагали и организирали терористичните атаки са в парламента.

70

Черен Петър

преди 10 години

То не били едни пет лв., а било петък.Петното бе приет от Орешарски.Ако Петното има власт, ще ни приключи за 12 часа.Орешарски за колко ще ни приключи?

69

ми4

преди 10 години

Много *** тука бре !

68

Пешко

преди 10 години

Сега кликата зад Бюрека ще пусне некой бърз фишек за ден-два, та дано се позабрави кой е плащал на петна и боневци. Възможно е даже нещо около Бисеров да "излезе". Иначе обичайното би било Стойнев или Чобанов да се раздрънкат колко сме напред с материала

67

Анонимен

преди 10 години

Мале, мале... то беше ясно че тоя е поръчка на Бареков, има сумата и видеа!А тия дето ги защитават и двамата, или са психично болни, или са зависими от тяхКажете сега какво правим с Христо Бисеров ?

66

Ники Дудука

преди 10 години

До бобоще го коментирам само и единствено в вестниците на моя така добър приятел Делянчо и в неговата ТВ