26

ранго

преди 10 години

Едно правителство почна да работи наистина и веднага все да боде в очите гербавите ***. Свиквайте, такива ще са резултатите вече!

25

Анонимен

преди 10 години

БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб ББЦ/барака/ е ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ на ДС,КГБ...

24

дан

преди 10 години

Че кой с акъла си ще гласува за ГРОБ? Най-некадърните и крадливи досега, изгонени с камъни от народа, и имат наглостта пак да се домогват до властта! Съд и затвор за такива, а за Боко Рапона и тояга по гърбината!

23

Вaрнa

преди 10 години

И aз съм зa БСП , поне нещо прaвят зa обикновените хорa a не кaто гербaджиите дa мислят сaмо зa IT специaлистите.

22

S O S

преди 10 години

Toва е новата 4-глава комуно-социалистическа ламя.която ще доокраде България...Щом има още ***,които да гласуват за тези мафиоти с родината ни е свършено...)))

21

ГМО-то на ДПС

преди 10 години

Цялато изследване е на :__ vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov

20

анонимен

преди 10 години

Станишев разбра, че в България не го обичат, няма и да го изберат за председател на ПЕС и затова се кандидатира за евродепутат! Така и Моника Белучи, пардон Станишева ще припка из европейските столици и ще прави на място "консултации" ала Хохегер, за хиляди евро и ще живеят на държавна и европейска издръжка! Гласувайте за БСП и им оправете живота!

19

ГМО-то на ДПС

преди 10 години

" Проектът Бареков е лесен за разчитане. Той е част от съвместния план между ДПС и БСП Никога повече ГЕРБ на власт, но много по-близък до ДПС и най-сериозният белег за това са отчаяните твърдения на самия нов политик, че никога няма да работи с партията на българските турци. Като и видимите опити да се разграничи от някои банкерски и финансови кръгове, с които беше много близък (усилията са взаимни). И в двата случая БСП са длъжни да играят тази игра, но са във вълчи капан. В противен случай губят подкрепата на Доган, а оттам и властта и остават в пълна изолация, дори и от левите си критиц

18

Глас за БСП

преди 10 години

Аз ще гласувам за БСП , а пък вие платени герберасти-*** на *** Борисов си дрънкайте ,че никой няма да гласува за БСП !!! Ще гласуват за БСП много хора, това да ви е ясно! Ай да ви видим как ще се изядете от яд в изборната нощ! Винету пак да не избяга като на предните избори???

17

Анонимен

преди 10 години

16, вярно, обаче по-скоро трябва да се обобщи, че на този етап вече само *** би гласувал...

16

Анонимен

преди 10 години

Български ***, бягайте да гласувате за следващите си спасители. Толкова *** нещастници като вас няма. Вие сте утайката на утайката.

15

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Колкото и да се скалъпват тези проучвания наяве излиза ,това че народа мисли едно ,а политиците друго !

14

Анонимен

преди 10 години

За първи път се говори за война между държавата и ЕРП - тата. Докато БСП има такива позиции и такава политика аз ще гласувам за тях. Спомняте ли си как при Тиквата тока скачаше с 30% всяка година, а той беше съгласен с всичко продиктувано му отвънка, дори и с нещата които доведоха до палежи на живи хора по улиците.

13

до номер 9

преди 10 години

ТИ ГО КАЗА НАЙ-ВЯРНО !!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Тези "проучвания" са доста комични :)

11

анонимен

преди 10 години

Кой ще гласува за съсела Станишев?! Най-омразния човек в държавата! Дори не е българин!

10

анонимен

преди 10 години

Колко удобно, БСП води на евроизборите! Пропагандната червена машина започна да бълва резултати! Ще видим на 25 май!

9

Дре

преди 10 години

На идващите евро-избори аз виждам празни училища - без избиратели и без абитюренти...

8

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам.През годините Пеевски, когато работеше за Бойко, беше добър, сега стана лош.Някой има ли неГерберастки неолигофренски отговор?

7

Анонимен

преди 10 години

Пропагандата не спира, а дори се засилва!разбираемо избори идват...