14

mitko

преди 10 години

5-Сигурен ли си ,че е избягал?Може би е "избягал"...2-Хайка за вълци-явно режисьор и сценаристи са били може би внуци на някои от кулаците

13

Експертни Мнения :)

преди 10 години

"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, в. сл. Хр."Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас." - Тацит, римски историк, - в. сл. Хр. Световната "СУПЕРСИЛА" - ХАмерика плюс така наречения "ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ" или по скоро "ЕВРЕЙСКИ СЪЮЗ" са абсолютно под тяхна власт....... Затова , Господин Експерте , ПРЕДПОЧИТАМ РУСИЯ ИЛИ КИТАЙ !!!!! :) ;) :)

12

монархист

преди 10 години

И да подкрепим и не подкрепим, ние сме си смъртоностно зависими от Русия, защото сме смъртоностно глупави..

11

Балканец

преди 10 години

Като си помисля колко зависима е била България от Османската Империя през 1878 година. Особено жизнено важна е била тази зависимост за люде като Иванчо Хаджипенчович. И сега има такива Иванчовци, какъвто е авторът на това писание за наивници.

10

Експертни Мнения :)

преди 10 години

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ. - Мартин Лутер, църковен реформатор протестант.По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин. - Мартин Лутер.Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

9

Експертни Мнения :)

преди 10 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) американски учен и държавник.

8

Запасен

преди 10 години

А нашите правителствени *** се отказаха да наложат вето на санкциите срещу Москва. Ако бяха го направили, първо: Няма да търпим загуби, и второ, поне малко щяхме да си подобрим имиджа пред Кремъл. Защото в момента тях изобщо не ги е грижа за такива ***, каквито се оказахме ние. И съвсем заслужено.

7

Анонимен

преди 10 години

Малка поправка г-н Експерте... Цяла Европа (може би с изключение на Норвегия) е зависима от руските газови доставки. Така че, преди ЕС да излезе с голямата кошница санкции е добре да помисли в какво се набърква.Няма да коментирам дали са в правото си да осъждат ДОБРОВОЛНОТО присъединяване на Крим към Русия, след като подкрепиха ЕДНОСТРАННОТО отцепване на Косово от Сърбия преди 6 години. Да са мислили навреме, когато подкрепиха този опасен прецедент.

6

Генерал Столетов

преди 10 години

По добре ЗАВИСИМА от Русия или Китай... отколкото от ХАмериканско - ционистката "суперсила" с "МИРОЛЮБИВИТЕ БОМБИ" по цял свят... И възцаряването на ХАмерикано - еврейския тип "ДЕМОКРАЦИЯ"................ :) ;) :)

5

Анонимен

преди 10 години

След като "дружбата със съветския съюз е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздухът за всяко живо същество", то ТЯ е и също толкова СМЪРТОНОСНА !

4

Анонимен

преди 10 години

Синът на кубинския министър на вътрешните работи Абелардо Коломе Ибара е избягал в САЩ.Защо не при Мадуро,защооооооооо другари защо?Предаде революцията Венцеремос ама друг път!

3

Анонимен

преди 10 години

България е "смайващо" зависима от Русия... "апокалиптично" зависима... "земетрески" зависима

2

студент

преди 10 години

Тези дни гледах филма " Хайка за вълци" по телевизията. Направо съм потресен как са взимали имотите и добитъка на бедните селяни. И това са го правили хора, които са прости, неграмотни и злобни мандраджии или каскетаджии както искате. Затова сега България е най-бедната страна в ЕС, защото децата и внуците на терористичната партия БКП-БСП-ДС още управляват.

1

ЖИВОТОСПАСЯВАЩА

преди 10 години

е връзката на България с Русия. Смъртоносно е англосаксонското робство в което ни закараха родни предатели