227

Анонимен

преди 10 години

Путин го смятах за същият продажник,като нашите дупедавци!! Но след като скъса шортите на еврогейците и мангалоидите ,в тяхната собствена война,ми стана много симпатичен,а и не само на мен !!!

226

Анонимен

преди 10 години

Защо и е на Русия да влиза в Източна Украйна,след като този регион сам иска да се присъедини към Русия!!До изборите в Украйна има цели 2 месеца още и нищо там не е приключило.Някой от Запад си мислят,че народът в болшинство е за присъединяване към ЕС и неговите ценности.Да,ама не!!На едни СВОБОДНИ избори,без охрана на урните от "Десний сектор",думата още на са си казали 16 милиона граждани от руски произход с руско самосъзнание,а другите малцинствени групи с нарушени права как ще гласуват??

225

pytin ela v bg aneks

преди 10 години

da doidat v balgaria edva li ima niakoi da im se opre ,tia v parlamenta sa jalki burokrati shte pograchat pograchat i shte hyknat da biagat koi s kola samolet zashototo ako ostanat shte ima i takiva koito shte im snemat glavite za spomen .

224

Rasate

преди 10 години

Като видя името *** Василева и вече ми е ясно какво пише в статията.Толкова пристрастен автор не съм виждал.Но ето няколко опровержения:Автора не е бил в Украйна и няма реална престава за ситуацията там.В Украйна има видимо разпадане на обществото на анти и про-руско настроени.В Украйна в момента правителството е нелегитимно и огромната част от хората не го приемат-но управляващите ,чрез наемници всяват страх с което целят да спечелят изборите.Но няма да успеят-за това ще ги манипулират.

223

макето

преди 10 години

абре никой не е тръгнал да воюва с Украйна русите искат просто да си земат Берлин Хага и Париж шо ке тражат у крайна они са по бедни и от нас

222

Do 394

преди 10 години

Germancite 6e spukat gazot na rusnacite! Kade 6e sravniavash nemec s bliadka

221

Анонимен

преди 10 години

До CIGO POLITIKAПриятел,научи се да пишеш на БЪЛГАРСКИ,а не на лайняница :))

220

Бг

преди 10 години

Welcome to Ukraine: Който влезе пръв в Украйна губи.

219

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха,гледайте да не нахлуе до Германистан,че пак ще виете на умряло еврогейсъюз !!

218

Ха сега де

преди 10 години

Госпожо, Защо му е на Путин да влезе с редовна армия в Украйна. Самите Украинци ще свалят фашагите. Има информация, че в скоро време 30 хилядна редовна Украинска армия ще започне операции за освобождаването на Украйна от фашистите. Затова Киев бърза да сформира някаква своя гвардия, но желаещите били все нещо осакатени. Военният запас се крие и ще се присъедени към армията на законния президент Янукович. Да видим тогава поведението на Европейските хубавци, ще застанат ли срещу законноста.

217

Анонимен

преди 10 години

"Новини" от продажни българоубийци (медиите) не желая :)) !!

216

към Русия

преди 10 години

Украйна сама ще се присъедини към Русия, ако не иска да бъде окупирана от НАТО, което е собственост на Америка. Украйна, украинците и украинската икономика ще станат собственост на САЩ.Според докрината на САЩ Европа е контролирана територия. Сега разбирате васалното поведение на лидерите на ЕС, включителнто на българските политици.

215

Анонимен

преди 10 години

да жестоки и първобитни убийци са рунаците, дано петродоларите свършат по-бързо

214

Анонимен

преди 10 години

Ако не не оттегли сама, никой не може да ги мръдни от Крим, а тя няма да го направи.

213

вашта леля!

преди 10 години

Истината е, че Америка нападна Украйна и американската пропаганда искда да излъже хората, но тяхната истинска цел е да разположи ядрени оръжия до границата с Русия, а междувременно да превърне украинците в свръхевтина работна ръка. Пример България - Първанов разреши американски бази в страната ни и ни превърнаха в евтина работна ръка, икономиката ни тотално се контролира от САЩ, американския ТЕЦ ни продава ток на свръхвисоки цени, Цанков камък е свръхскъп проект на ЕС, токък е в пъти по-скъп.

212

Калин

преди 10 години

Путин е умен политик той постигна своето и повече не му трябва,Русия разбира че ако навлезе в Украйна само ще загуби затова това няма да стане.Всички други приказки от запада са от страх!!!

211

!

преди 10 години

***, *** Василева, след това изречение - Предпазливият и действащ професионално лидер в Белия дом очевидно си е научил урока от тези неуспешни войни доста по-добре от ходещия наперено гол до кръста негов съперник от Кремъл. -си мисля , че ЛАКОМИЯ хонорар е в кърпа вързан. А неуспешните войни Обарак, като демократични и освободителни ли да ги формулираме ?

210

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Ама тези "АНАЛизатори" верно ни мислят за много ***! Кой е казал. че Русия ще напада украйна? Кой? Аз не съм чувал. А и защо и кого да напада. Украйна в момента е като разграден двор- няма нито единна власт, нито единна армия. А най-смешното е, как, представете си, жителите на източна украйна, болшинство руснаци, организират партизанска война срещу руската армия:):):)! Слугите на сатана от вашингтон и "трите пола" от брюксел съвсем са полудели. А колко ще струва на ЕС само стабилизирана украйна

209

Пешо

преди 10 години

Е, аз какво ви казвах, щом Москва тръгна с рогата напред значи няма друг избор ;)И това на запад много добре го знаят, това му беше на Путин, тактиката на "руският цар" бум бум патроните и пушката в г...

208

до 376

преди 10 години

така е, големи смешници са. всички де що могат отиват в Щатите и Канада, и после само злословят по адрес на Америка. по-продажни хора от тях няма.