31

Анонимен

преди 10 години

Че aз съм бългaрин, но aко имa референдум " ЗA" русия, ще глaсувaм зa турците ОПРЕДЕЛЕНО!

30

отговор

преди 10 години

до анонимен 14" Британия и Щатите са далеч",да ама не,в днешно време няма далеч,всичко е достижимо и лесно разрушимо приятелю мой.

29

До 32

преди 10 години

И през 1945 г. Съветският съюз обеща да остави на народите от Източна Европа да се развият демократично, но в следващите две-три години съветските окупатори наложиха навсякъде тоталитарни режими. И това от позиция на силата!След 1991 г. Запада бе силен и затова не спазваше договорките със слабата Русия. Още тогава новата карта на Европа мен като българин ме успокои. Знаех, че дори Русия да се засили ние вече сме далеч! Сега се занимава с Украйна, не с нас!

28

Анонимен

преди 10 години

До оня с призива за напускане на ЕС - не си спомням кога имаше референдум за да влезне България в ЕС! А за демократичните ценности ги видях. Те издишаха в момента, когато видях как ЕС си затваря очите за убитите невъоръжени хора от снайперисти!

27

Анонимен

преди 10 години

do GLUPAV GU6TER VQRVA6 LI 4E AKO TURCIQ NI SKO4I NATO 6TE NI ZA6TITI GLUPAKO

26

Смях

преди 10 години

След меренето на сили между Изтока и Запада за статута на Берлин през 1961 г. и за разполагането на руски ракети в Куба през 1962 г. - и американски в Турция---------------След като нормален човек прочете това и му става ясно,че статията се опитва да манипулира мнение! Погледнато обективно към ИСТОРИЯТА..В резултат на разполагането на американски ядрени бойни глави във Турция, Москва разполага ракети във Куба !! ТОВА Е ИСТОРИЯ няма да се учудя ако след 10 г пише че Америка ни е освобдила от Т

25

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера що за мазохизъм вирее сред местните *** и хамерикански лакейчета, че постоянно реват за референдум в Южна България.

24

456

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРА къде са били "американските демократи"когато Хан Крум е писал закони? Че си влечуго е ясно, ама чак умен не си!

23

Токарев ТТ

преди 10 години

Смешки, колкото защити Кипър. НАТО е агресивна и престъпна организация. Рептилии - пикайте газ, серете кактуси и раждайте таралежи. Влечугите се провалиха с налагането на "новия световен ред". СЛАВА НА РУСИЯ!!!

22

k

преди 10 години

Русофилчета прости, моля ви изчезнете от България , защото вие само и вредите!

21

Анонимен

преди 10 години

до 24 ЕС нищо не губи, нaпротив след едни сaнкции Европa ще излезе по- силнa, нaй- мaлкото зaщото ще е принуденa дa нaмери AДЕКВAТНО решение нa енергийните си достaвки! Реaлно проблемите ще сa зa стрaни, кaто Бългaрия, които десетилетия не нaпрaвихa нищо зa нaмaлявaнето нa зaвисимосттa си от русия! Но и " трудния" вaриaнт понякогa е единствено верния, нa Зaпaд и в СAЩ осъзнaхa, че рускaтa зaплaхa е реaлнa, a до някъде и полезнa!

20

Анонимен

преди 10 години

До АсенРусия и Путин пич тепърва ще плащат, тая гяволия ще им струва толкова скъпо че дори и немогат да си преддставят

19

до референдум

преди 10 години

Ххахахха боже, боже то един калпав референдум се организира за последните 60 години с клизма, а ти си мислиш, че ей така се организират референдуми... :)

18

Анонимен

преди 10 години

Брей. Ама никъде не се спомена че при разпадането на Варшавският договор се поема ангажимент НАТО да не се разширява. Последните събития показаха алчността на западните държави в НАТО. Сякаш събитията в Грузия бяха малко. Никой няма да търпи военна организация до вратата си!

17

Анонимен

преди 10 години

Днешна Русия не е способна за мащабна експанзия. Целта й е да защити рускоезичното население, разхвърляно сега в различни държави след края на империята! Все пак става въпрос за над 25 милиона руснаци. Поглъщането на Крим за Русия е възможност да излезе с достойнство от украинската криза, която сложи край на амбициите на Путин за Евразийски съюз. Като не можеш да вземеш голямо и малкото може да се брои за успех. В перспектива по-нататъшното разпадане на империята е неизбежно!

16

дядо

преди 10 години

@20-обективен,забравил си да споменеш,че Нато разполага още с Джеимс Бонд,Чък Норис,бат Арни и най-вече с бат Бойко и Роско ****у,все велики и непобедими войни!

15

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Американците са най-страхливата нация в света.Все някой друг трябва да им свърши черната работа,а за тях само лаврите и печалбите."Ama vi svyrshiha chernata rabota v Iraq, inache shteshe da plashtas po 10lv benzina :)

14

Асен

преди 10 години

Какво НАТО,какви САЩ,Русия и Путин без един изстрел си получи това което поиска,милиарди хвърлени за шпионаж напразно........

13

Анонимен

преди 10 години

От цялата работа губят най-вече ЕС и Русия, а онези оттатък гледат злорадо.

12

Анонимен

преди 10 години

"ЩОМ ПОДКРЕПИХА КРИМ АТАКА ЩЕ ПОДКРЕПЯТ И НАСРЕФЕРЕНДУМ И НЕЗАВИСИМОСТ."Тихо бе смешен, не виждаш ли че си сам и се излагаш.