176

до 261

преди 10 години

не знам ама неграмотно написаният коментар е твоя приятелче...ама как ли да го разбереш..

175

Анонимен

преди 10 години

До Не намь, не намь..!Неграмотнио непиши повече че ти се смеят всички ще разберат колко си ***

174

дядо

преди 10 години

Бе тези от Кремъл добре ли са,че кой е Путин,та ще вдига пенсиите,***,веднага нашия велик главнокомандващ Роско ****у да му наложи ВЕТО!

173

Не намь, не намь..!

преди 10 години

Излиза, че и в Крим има един "Гьол" като Белене !... типична "конска" практика на Кремъл да си "заплюе" някое местенце за да има повод да го "защитава" !

172

Анонимен

преди 10 години

Bravo na Putin ! Sigorno e razplakal dosta starci ot radost v Krim ! Sigora drugata sedmica i na mladite shte im udvoi zaplatite ! A nashite politici v BG vseoshti ni darjat v parvi klas s po 285 lv zaplatki....

171

Анонимен

преди 10 години

Типично по комунистически първо пенсиите да вдигнат, а трудещите се кучета ги яли Като у нас

170

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевНаписал си пълни глупости неграмотнико. По добре само чети непиши че хората ще разберат кой си

169

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН СЛАВА НА РУСИЯ И НПОБЕДИМАТА РУСКА АРМИЯ! СМАЖЕТЕ ГАДНИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ПРОДАЖНИТЕ ЕВРОПЕИЦИ БРАТЯ РУСИ

168

болгар

преди 10 години

Евала на Путин да имахме един наш политик поне на половината на Путин щяхме да се добре но уви у нас Боковци станишевци барековци догановци куневки все *** който водят България към провал

167

Бънди

преди 10 години

Русофобията почва да става все по-жалка. То бива бива идиотщина, ама.... Путин просто ги размаза и сега малкото мече Крим се прибра при голямата мечка Росия. САЩ са толкова жалки. Чаках това години.

166

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

...ЕЕЕЕ....ВЕЧЕ ЗА СМЯХ СТАВАТЕ С ТОВА "ЧЕРВЕНИ", "КОМУНИСТИ"....! А боко кратуната не е ли и комунист и доносник, а първанов, костов, плевнята, желю, че дори и б. димитров. няма комунисти и червени, момчета. Има слуги на сатана - хора, които са готови на всичко за пари и кариера, хора, които нямат никакъв морал и градивност. А има и такива, които вярват в Бог, мислят за бъдещето на децата, семейството и родината си, болно им е от статуквото! На такива хора сатана не дава власт в ЕС и САЩ!

165

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

до: атакист, православен и българин- Момчета, момчета, защо продължавате? Какво има да делите? Момчета, трябва да сме заедно. Дори и не се обиждам на "червена гнида", зашото за мен това не означава нищо. Обаче така не става. Не виждате ли, че от държавицата ни нищо не остана. Хубавите ни момичета се ши.ат с *** и араби, вместо да раждат деца тук, *** вече са 1.5 млн. пенсионерите - нашите майки и баби са с по 80-100 евро пенсии, а вие се дърлите! Ей това ни е на нас най-слабото място!

164

българин-поправка

преди 10 години

До Анонимен 244:Стига с тия "***", бе ***. С риск да ти се възпали мъъъничкото мозъче, опитай се да измислиш нещо друго.

163

българин

преди 10 години

До Анонимен 245:Стига с тия "***", бе . С риск да ти се възпали мъъъничкото мозъче, опитай се да измислиш нещо друго.

162

православен

преди 10 години

До славянин 244:За втори път през последните 2 седмици си пизнаваш, че НЕ СИ православно. Това - добре. Но, че името ти било българско, това НЕ те прави българин. Комунистът няма народност, нито род, нито родина. Той "русофил"-путинец и пр. Каквото му наредят. По-лош и от турчин. Червен безродник.

161

Анонимен

преди 10 години

До българинОоооооооооооооооо *** са изпълзяли от дупките си

160

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе е ли по-добре да работим в България, а на Запад да ходим, като туристи! --------------- Ами работи, де! Защо не работиш?

159

българин

преди 10 години

До Анонимен:Така кажи бе, Анонимен 237, че си от "армията". От нашата, червената. Затова ти е така тежко, че само една шеста и нещо от земното кълбо успяхте да *** и сега трябва да бягате на Запад, при лошите американци, дето ви разрушили "армията". Ами тя вашата "армия" беше (и май още си е) хайдушка, бе армеец. Затова се разсипа.

158

Атакист

преди 10 години

До българинБоклук, още един път ме наречи *** и ще ти разцепя демократичната глава да я напълня с малко акъл

157

българин

преди 10 години

До Атакист 233:Нещо май пак се наака в гащите, хомосексуален ***. Къде са ти "аргументите"? Щеше да ме "засипваш". Чакам, ***.