108

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 174Нищо не си разбрал,другарю антидемократ.Аз съм фен на Русия,но не и на Путин.Разбра ли сега разликата?Трябва,трябва...

107

разликата !!!

преди 10 години

С месеци наред, чуваш съседа ти да бие жена си и да малтретира децата сим обаждаш се на полицията фърлят му един бой и го прибират. След това се развеждат, друг е въпроса тч с кого продължава да се е....(Косово) В другата ситуация имаме пиян чичо прехвърлил имот на племеника си с документи всичко, понеже уважава племенника си. Обаче идва един ден братчеда с пистолет ръка и казва този имот е мой, баща ми беше пиян. Кажи му сега ,че се обичаме много и ще живеем заедно, само че имота на мое име...

106

Анонимен

преди 10 години

до 164 Знаеш ли друже претендиращ да си демократ. Твоята теза удивително ми прилича на една култова фраза от едни минали времена- НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ. Споко другарю демократ . аз също не съм фен на Русия . Но ме притеснява новия вид филство който е обзел доста хора мислещи се за "демократи" И знаеш ли , тази тяхна убеденост и нежелание да си размърдат мозъците ме плаши и няма нищо демократично в това.

105

Антисоросоид

преди 10 години

*** пикаят газ и умират от яд, като уличат любимия им запад в двойни стандарти и престъпления. За справка: коментарите по-долу.Айде, лека ви нощ и дано не *** от злоба!

104

sallaadin

преди 10 години

Въпросът е за двойните стандарти в Международното право, защото в Саарланд, с преобладаващо немско говорещото население се провежда такъв референдум за независимост от Франция след ВСС и сега Саарланд отново е част от Третият райх?

103

ognyanz

преди 10 години

Двоен стандарт в западната позиция към събитията в Косово и Крим има и човек трябва да е сляп за да не го види. И този двоен стандарт беше за пореден път продуктуван от САЩ. На Европейския съюз все нещо му липсва, за да види и признае това.

102

Анонимен

преди 10 години

А не няма, хич даже. То затова Франция ни връща ***, а на острова спряха кредите на студентите ни , за да се оплакват после от тях че висят на социалната им система. Нито еднакви субсидии нито справедливи доходи, пак добре че не са ни взели още в шенгенската зона че да сме буфера им за "бежанците".

101

Анонимен

преди 10 години

До иНе виждам никаква пропагнда срещу Русия.Просто хората свободно и демократично си споделят мнението за Путин...Правиш ли разлика?Трябва,трябва.

100

Анонимен

преди 10 години

Пази боже сляпо да прогледне!!!Пази боже България от шовинисти русоФОБИ!!!

99

и

преди 10 години

Защо е тази истерична пропаганда против Русия ли ? тук няма нищо общо с филство или фобство. Запада не обича тия които са по силни от тях и не им играят по свирката. Последните събития показват само едно. Русия явно е станала отново оня важен фактор и излязла от шока от разпадането на СССР. И още нещо много важно - Русия вече се управлява от умни хора. А вие си лайте колкото си искате.

98

Анонимен

преди 10 години

Борба между добро и ЗЛО , между хомо сапиенс и ТРЕТИЯ ПОЛ.

97

Анонимен

преди 10 години

Ако вие постоянно виждате зелени човечета причината за това може да бъде едно от следните обективни състояния:- вие сте яко изперкал- вие сте се напушил здраво- живеете в Крим.

96

Анонимен

преди 10 години

СЕТИЛА СЕ МАРА 4Е НЯКОЯ Я БАРА, 4Е ТИЯ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ СЪЩЕСТВУВАТ ОТКАКТО ИМА САЩ.НА ПРАКТИКА ГИ ПРИЛАГАТ ПОСТОЯННО САМО КАЗИОННИТЕ МЕДИИ ЛЪЖАТ И ГИ ИЗКАРВАТ КАТО ГЕРОИ ЯНКИТЕ.А ВСЪЩНОСТ ТЕ СА 1 ТЕРОРИСТИ РАЗВИЛНЕЛИ СЕ ИЗ ЦЯЛ СВЯТ И КРАДАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН И 4РЕЗ ТЯХНИТЕ ЮДЕЙСКО МАСОНСКИ МЕДИИ ГО ИЗКАРВАТ 4Е ГИ ДЕМОКРАТИЗИРАТ.НАСКОРО УКРАЙНА С КОЛКО ХИЛЯДИ ТОНА ЗЛАТО Я "ДЕМОКРАТИЗИРАХА" КАТО ГО ОТКРАДНАХА КЪМ ФЕД ЗА ДА СИ ОПРАВЯТ ПРОДЪНЕНИЯТ БЮДЖЕТ ОТ ВЕ4НОТО ПРАХОСТНИ4ЕСТВО НА РЕСУРСИ НА САЩ:)

95

Анонимен

преди 10 години

Американски наемници от Блекуотър заснети в град Донецк, Украйна.Видеокадри разкриха, че бойци от финансираната от Държавния департамент на САЩ Блекуотър Ю Ес Ей, които действат и в Ирак, сa изпратени в Украйна.

94

Анонимен

преди 10 години

И "Източно православната религия е правилната божествена религия,западните поклонници на дявола искат да унищожат православният свят."

93

Анонимен

преди 10 години

До 133 ми незнам какво са направили западните държави, но Русия направи достатъчно през войната в защита на съединението и двете балкански, за да се бием без скрупули рамо до рамо с османците?! под немско ръководство!!! срещу нея в първата световна (в добруджа) и да я победим. Особено интересно е руското предателство през 1913 което става повод и за втората балканска война. избягалият руски цар за риба, докато ние чакаме арбитраж за македония. русофилче, как ще обясниш това?

92

Анонимен

преди 10 години

До Шри-ЛанкаШри-Гомн*нка, известно ли ти е, че руснаците са покръстени от българите? А известно ли ти е, че и писмеността им е дарена от българите?Ако попиташ руснак, ще ти каже, че е обратното!!!Тях в училище ги учат, че те са ни покръстили и те са ни дали писменост! Или в другия случай няма да може нищо да ти каже, понеже са безобразно прости.

91

Анонимен

преди 10 години

сегашният президент на Косово Hashim Thaci, също е участвал след края на войната през 1999 год., в експлантиране на органи от сръбски военнопленници, както и косовски албанци - колаборатьори на Югославия.Донори на органи са бедни хора от Източна Европа и Централна Азия,на които е било обещано да им се заплати по 10.000 - 12.000 евро за бъбрек.На някои от тях, не е било заплатено. Клиентите - състоятелни хора предимно от Израел, които заплатили по 80.000 до 100.000 евро за един бъбрек.

90

sallaadin

преди 10 години

От фактическа страна НЕ, защото в Косово референдума се проведе под контрола на USA и ЕС, чрез войските на КФОР, в Крим референдума се проведе под контрола на Русия, чрез войски без опознавателни знаци. От правна страна ДА, при условие че в Декларацията за независимост на САЩ е прогласено основното право на самоопределение на народите, което произтича от Бог и е дадено на хората, същото е записано и в Конституцията на САЩ, а по-късно и в Устава на ООН.

89

Анонимен

преди 10 години

Китайското министерство на външните работи заяви, че Китай подкрепя Русия в ситуацията с Крим и напомня, че в Сибир живеят 6 милиона китайци.