29

Анонимен

преди 10 години

Нещата са елементарни ...запада е силен, защото там просперира който има качестваРусия е блато, защото там просперира, които ближе най-добре *** на Путин !

28

Анонимен

преди 10 години

Не виждам нито един лозунг. Откъде да знам за какво протестират-демонстрират?

27

До мислещите

преди 10 години

1. Руснаците ще откраднат Крим от Украйна. 2. В началотно повечето руснаци които са по принцип прости и измъчени хора като нас, ще подкрепят това. 3. Ще се увеличат всички вносни стоки в Русия. 4. Ще намалеят приходите от газ и петрол......до 2-3 години. 5 В крайна сметка ще загубят пак руснаците. 6. И през цялото това време на запад от Русия ще има един обиден , жадуващ за реванш , унизен съсед - Украйна.7. В крайна сметка това ще ъде началото на края на Путин - до 5-10 г.

26

Маймун

преди 10 години

До 18 : Ако някой ще си иска Калининград то това е Германия.Той е бившия Кьонигсберг.Латишите нямат нищо общо с него.

25

Миро

преди 10 години

До Анонимен 18И какво ще стане, след като Литва си е поискала калининградска област? Какво казва по въпроса г-н Искандер? Или да питаме др. ТополМ какво мисли? Разбра ли сега защо един модерен танк струва колкото 100 S-класи, а една подводница, а балтийският флот на Русия - колкото завода на Мерцедес в Щутгарт

24

Анонимен

преди 10 години

mnogo nuli 00000 slojili brei aman ot mediiki na 4ufutski podlogi

23

Анонимен

преди 10 години

В Чечня също се готвят за референдум хаха!

22

Леле че народ

преди 10 години

Абе и 50 000 да са.Какво значение има,като е свършил протеста вече? Утре така или иначе кримчани ще решат какво да става.Те и днеска ин носиха хуманитарна помощ от Западна Украйна,ама надали ей тей ще искат да останат с тях за един ден

21

Коко

преди 10 години

13:06 / 15.03.20141481833 КОММЕНТАРИЯ Яценюк вывез в США золото скифов как гарантию возврата долга МВФСтоимость вывезенных исторических реликвий оценивается в 20 миллиардов долларов.ТвитнутьНазначенный Верховной радой премьер-министр Украины Арсений Яценюк тайно вывез в США золото скифов. Сенсационную новость распространил через социальные сети директор московского Центра Льва Гумилева Павел Зарифуллин.Политолог уверен, что во время недавнего визита в Штаты исполняющий обязанности украинского премьера увез с собой национально-культурных ценностей на 20 миллиардов долларов.Ссы

20

Анонимен

преди 10 години

Бреййй то Москва съобщи за 15 000 привърженици...франсетата броят някак си 1 противник да се равнява на 3-4 привърженика.

19

Анонимен

преди 10 години

До ДидоХааахахаха...! До довечера ще станат 100 хиляди да го ***! Как им се ще, ама едва ли могат да съберат повече от 5-6 хиляди и то при пълна мобилизация!Те нали и в Киев беха стотици хиляди, а се видя, че са 2-3 хиляди нацистчета от футболните агитки, събрани в Десен сектор.

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 13А бре ***, опозицията не можа да събере повече от 10 хил човека в най-големия пик на протестите срещу Путин след изборите, когато в опозицията американците наринаха милиард и половина! Наистина ли верваш на Франс Прес?

17

пърдящо куче

преди 10 години

Индианците в САЩ ще правят референдум под надслов - ''Кой от където е!''

16

на протестите

преди 10 години

Това му е хубавото да се разбере кой , кой е и после равносметка...

15

Анонимен

преди 10 години

Повръща ми се, от сороски мекерета и платени медий.Искам да се сринат до една, алчните и подли *** който ламтят за още пари и колонизирани държави!

14

Дидо

преди 10 години

В Москве на проспекте Сахарова закончился митинг против войны на Украине. Об этом сообщает Интерфакс. Перед этим участники акции прошли маршем по Бульварному кольцу от Пушкинской площади.По данным организаторов, на марш пришло около 70 тысяч человек, сообщает телеканал Дождь. В то же время агентству Agence France-Presse организаторы сообщили о 50 тысячах участников. В полиции перед началом марша количество участников оценили в три тысячи человек. Других данных МВД пока не предоставило.Как отметило агентство, во время митинга на сцене выступили оппозиционные политики Борис Немцов и

13

Киро

преди 10 години

Отново двоен стандарт за единия митинг пишат за другия не!?по данни на полицията са участвали не 50 хил.а около 3 хил.

12

Анонимен

преди 10 години

50 000 e достатъчно много,имайки предвид тоталната болшевишка пропанда и масовото блокиране на сайтове в русия,изключване на мобилни връзки и класическото едноминутно забавяне на излючване на живи предавания...:)Седят нашистите,вперили поглед в екрана и слухтят и дебнат!Сакън някой свободолюбив говорител по новините да не каже публично истината за наполеоновските мераци на Джуджето !

11

гном с патрон

преди 10 години

Това шествие е признак,че има демокрация в Русия,колкото и да се опитват да ни убедят в противното. А 50 000 са си един стадион хора....свършва мача и си лягат :)

10

Анонимен

преди 10 години

а и на всичко отгоре вече свърши всичко ама те вече си знаят за рейтнга на путин и много им се иска да е някой като горбачов или елцин- ама няма ще има мачкане докрай първата загубила ще е меркел на следващите избори