203

Овчий мозък

преди 10 години

Докъде стигна тая държава ...

202

Tina

преди 10 години

До BubblesЗаплахата да използваш оръжие срещу деца "нищо лошо" ли е според теб?Или викаш да превърнем училищата си в тип "образцови американски училища?...

201

Анонимен

преди 10 години

До qwerПлевнята герберастка у затворо. И ти ще му правиш компания ГЕРБльо!

200

Анонимен

преди 10 години

Значи от 2010 насам психоболен с пушка заплашва децата. Добре, че през 2014 се сетиха от МВР да го проверяват. Спете спокойно.

199

Bubbles

преди 10 години

Оу моите извинения към Тина, това за лекарството се отасяше за тиквеника от пост номер 219!

198

Байчето

преди 10 години

А нещастника *** гл.секретар дали си спомня кога беше охрана на Мето Илиенски?

197

Анонимен

преди 10 години

Бог да прости полицая! Да му взривяват на лудия къщата и да се приключва!

196

dexter

преди 10 години

пращайте военните и те да се изложат

195

qwer

преди 10 години

В момента тече по канал 1 изказване на президента в парламента и в речта му няма нищо лошо, говори човека за модернизации, за вдигане нивото на стандарт и т.н., все за доброто на държавата ни, все за народа, ако и лицемерно да е няма значение, но ЛОШОТО ПОСЛЕДВА КОГАТО ЗАПОЧНАХА РЪКОПЛЯСКАНИЯТА - *** ОТ ЧЕРВЕНО-ЧАЛМАЛИЙСКАТА ШАЙКА НЕ РЪКОПЛЯСКАХА, ДЕМЕК НЕ СА СЪГЛАСНИ С ПОДОБРЯВАНЕТО НА СТАНДАРТЪТ НА БЪЛГАРИНЪТ. Народе, дирижират те най-долните *** на планетата, докога ще търпиш ?

194

Анонимен

преди 10 години

Полицията е била уведомена още 2010 г за този човек .Без коментар!

193

Стига бе!

преди 10 години

А най-голямата тъпня е, че хора неспособни да изпитат съжаление за никой освен към самите себе си, се чудят и недоумяват - защо другите не жалят за тях! Ако не беше полицай, все ще имаше "нещо друго", което да оправдае надсмешката над смъртта му. Но не, не трябва да жалим никого, сал наще ***!? Е? "народ", "държава", "добруване"...!?

192

Гецата

преди 10 години

В такива случай в нормалните държави се викат спец частите и тоя се трепе на място...Но в тъпата държава България ще гледат да го заловят жив, та после да го оправдаят и пуснат да продължи с тормоза над хората. Безумни сме, ей ?!

191

Анонимен

преди 10 години

Kak e vazmojno pri tazi situaciq SOBT da patuvat 4 chasa s koli, vmesto da gi dokarat s helikopter za minuti?!?

190

а

преди 10 години

Прочетох няколко коментара по много неприятният случай и от тях разбрах, че:1. Убитият полицай е комунист.2. Ранените са социалисти клонящи към комунизъм.3. Психото е демократ, борец за справедливост, народен отмъстител, член на БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака и България без ***.

189

Естет

преди 10 години

Разплутите плондери са всичко друго, но не и полицаи! Да бият протестиращи и футболни фенове могат, но пред ***, лудите и мутрите пълнят гащите! Срамота е, че на подобни некадърници се плащат пари! Бог да прости загиналия полицай, смъртта му трябва да лежи на съвестта на некадърните му началници!

188

Анонимен

преди 10 години

Станишев , Орехарски, скрихте се а

187

Стига бе!

преди 10 години

До 231 С какво те одушмани лично този човек? Познаваш ли го? Знаеш ли дали е или не направил нещо за страната си? Какво точно е работил? Колко деца е отгледал? Не се опитвайте да извините собствената си низост с общи знаменатели, като "душмани". Имайте си политическите пристрастия, спорете кой от лидерите ви е по-убаф, умен, сексапилен или спортно активен. Но когато става въпрос за смърт на хора, българи-като вас самите. Всички подигравки и политически краски са долни и низки. Не жаля такива!

186

Анонимен

преди 10 години

Да дойде човека с гранатомета . При убит полицай какво има да му се молят. Нямам намерение с данъците си да го издържам цял живот в затвора.

185

Bubbles

преди 10 години

До АнонименЕх тия партии. :D

184

Анонимен

преди 10 години

Типично по милиционерски......хоп веднага психично болен ......но изглежда няма освидетелстване