49

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 86 Същото мога да те попитам за гражданите на западни страни учствали на майдана,какво са правили там? Също и за това,кой и с каква цел е платил на снайперистите там? Еми половината Донецк са руснаци,така че просто няма нужда от отговор на въпроса ти

48

Анонимен

преди 10 години

Аримията на Украйна? Ко? Не!

47

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

.....Целият този хаос ще бъде споходен и от драстично изостряне на расовите и етнически противоречия, които също могат да доведат до масови кръвопролития. Зомбираната от медиите маса дълго време няма да разбира реалността. И това ще и коства твърде много. сатана ще подчини целия запад, но пак ще гори вовеки след последния Армагедон! БОГ е велик!

46

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народАко загиналият е с руски паспрт,чий го търси с бухалка там>???

45

Аман от войни

преди 10 години

Тея проклети империалисти пак ще наврът света във война, с която да си напълнят джобовете! Никаква работа нямат Путин и американците в Украйна - да си мерят ония работи през Беринговия проток, не през Европа!

44

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

В САЩ, Канада и Западна Европа ще избухнат поредица от граждански войни, предизвикани както от тоталното обедняване, така и от типичните за такива периоди нови радикални идеологии. Милиони млади европейци и американци ще търсят начини за препитание, но тъй като са загубили трудовите си навици или изобщо не са си създавали такива ще прибягват до най-лесното масовите кражби, които ще доведат до още по-голям бум на престъпността.

43

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 75 Е кво като има Перперикон? Е па загиналите през Балканската война (44 000 ) са загинали напразно,щото през 1919 губим излаз на второ море,което е по-ценно от Перперикони,римски крепости,тракииски съкровища и т.н. И вземи погледни реалността.В момента армията ни е с един гол г*з срещу Турция (нали за да влезем в НАТО си нарязохме ракетите) . Пък и както писах Турция само да поиска и цялата територия на БГ може да превземе за дни

42

Анонимен

преди 10 години

ykrainski voenni ne se vodete po tezi koito vi zapoviatvat da vouvat te ne da stoiat kato balgarskite feodali na toplichko ne stavaitre jertvi na manipolatori.moshenici.

41

Анонимен

преди 10 години

Оф, окупирайте я тая бананова република и да се приключва.

40

Анонимен

преди 10 години

Украинската армия в момента с това неясно положение в което се намира Украйна-след преврат,с недостатъчно легитимно управление,преди избори,разделение на обществото ,традиционните и много близки връзки с Русия ,нейната армия,руско въоръжение и система на бойна подготовка и деморализирана и демотивирана вследствие на всичко това,няма как да встъпи в пряк сблъсък с руснаците.Като пример давам какво направи новото украинско държавно и военно ръководство с украинските военни в Крим-нищо.Нито да се бият,нито да се предават,нито да задържат позициите си,нито подкрепа.

39

Анонимен

преди 10 години

evreite nema da postignat ni6to v ukraina i zaradi tova ,6te podpaljat voina xristiani musulmani na krim.gotvete se za voenni vremena

38

истината

преди 10 години

Това да не им е Майдана на *** дето се самоназначиха за управляващи на Украйна ??? Ще се сетят те кой командва парада, ама е късно вече !!!

37

Анонимен

преди 10 години

Ционистите надъхват за война. Вие вярвате ли че може да има братска война между украинци и руснаци?! Ние славяните не го вярваме, ама ционистите не ни разбират - за тях всичко са пари. Освен това, генералите на украинската армия са завършили в Москва и са лични приятели с тези от Русия, каква война? Ако е съревнование кой ще каже по добър тост - това вече може.

36

Леле че народ

преди 10 години

Ей сега прочетох,че в Донецк при сблъсъци е загинал човек.Ако е с руски паспорт ще стане страшно за тия в Киев . Тогава теорията написана тука ,може да я видим на практика

35

виц

преди 10 години

Турчино след като разбира че Украйна е нападната пита Украинският главнокомандващ; Къде ни е гвардията, тоя му отговаря ами обират поредната банка. А не знаят ли че сме нападнати и трябва да защитават нас? зъби се Турчино. Ами те точно заради това обират банката , трябват им пари за запад, а и пред тях са Руснаци.

34

БМ21 Град

преди 10 години

Най-новия и кратък виц . ."Украинска армия".. бандеровците едва ли ще съберат и 6 000 души .. да не говорим, че няма и с какво да ги въоръжат ... може би като майдановците с коктейли "***". По думите на депутат от партията на Тимошенко .. "мобилизация-пълна смехория, при нас нищо не може да излети, нищо да потегли" .... за 20 и няколко години всичко беше разпродадено и окрадено .. позната картинка нали!

33

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 62 Това с Кърджали го повтаряте като папагали и втръсна. Еми ако искат и да се присъедняват ,все ми е тая.Бездруго в района там освен на турски ,на друг май не се говори. Какво толкова си се разтревожил ,за хора,които дори и не могат да прочетат написаното ти в поста? Пък и Турция ако поиска може и до Дунав да стигне без никакви затруднения.

32

St. John Red

преди 10 години

До Анонимен 58Не мразя... наблюдавам... мисля... вземам рационални решения... без тъмно сини очила...

31

Емо

преди 10 години

Руски генерал се обажда на Путин и казва - другарю президент, настъплението в Украйна върви нормално. Путин: "Има ли пред вас противник?" Генерала: "Не". Путин: "Тогава атакувайте!".

30

Анонимен

преди 10 години

Тук трябва да ни светне червената лампа! Ако утре Турция реши да анексира Кърджали с референдум под дулата на пушки - тип ***, ще го направи без проблем а Европа ще гледа и ще санкционира, примерно ще забрани на синовете на Ердоган да посетят автомобилното изложение в Женева или моден нощен клуб в Париж. А де, оборете ме че не съм прав.