177

Апис

преди 10 години

До ТервелНорвегия.

176

JJ

преди 10 години

Двете най - добри държави са помолени за помощ, държави, които никога не са колонизирали, никога не са почвали войни само и само да заграбят ресурсите на другите, държави, които милеят за мира в световен мащаб :) Наскоро гледах филм за Украйна и това което е останало от нея след отделянето и от Русия, имаше инфо и за другите еврочленки, прибалтийските , трагедия и разруха.

175

Анонимен

преди 10 години

Ако европейски банки замразят Руски авоари това е акт на кражба срещу нация, целяща да нарани всичките и жители, което си е обявяване на война. Собствеността на Русия си е нейна собствено, където и да се намира, а алчните банкери могат само да се радват ако Русия им е поверила част от парите си, защото те печелят много повече от това отколкото от излагане на риск с подобни провокации. А на ракетите им трябват няколко минути, не повече.

174

Апис

преди 10 години

Ще им направят какво си искат. Миналата година как им гепиха по 30% от сметктие в Кипър. ***, болшевики. После Абрамович и ко сами ще идат да му резнат зелката на *** :)))) А тук ще скимтите глупости "Соросиди", "Персеиди" и тн.

173

до 203

преди 10 години

Затова ли шефа на ООН, Бан Ки-мун ,заплаши Путин от международна изолация .И кво четеш някакви неизвестни Руски сайтове в който всеки може да напише каквото си поиска.Най -големия бизнес в света се върти именно от Китай и САЩ.Китай дали биха застанали на страната на Русия.ааааа????

172

Анонимен

преди 10 години

До Дълга паметДа не бяха идвали? Искаше още да ти взимат децата за еничери и да те ограбват и убиват? Разбирам ... Дълга памет? Чудя се къде ли се е побрала таз памет

171

Анонимен

преди 10 години

Aлооо тролa 210, Укрaйнa е Европейскa стрaнa, Европейски нaрод- НЕДЕЛИМA ЧAСТ ОТ ЕС! Войнa в Европa нямa дa имa, a Свободнa Укрaйнa, a русия ще " си взимa" пaржaлките и мaрш в сибир, отдето е дошлa!

170

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 211 Кой лъже бе ***? От седмица все им обещават,ама никой нищо не е дал. А и тази която идва не виждам кой е тоя лудия. Като не ти харесват фактите си замълчи

169

Геле

преди 10 години

До АписЛеле, то бива изпрани мозъци ама това минава всички граници...... как точно ще умориш от глад страна владееща територия 1/6 от земната суша?

168

Нина

преди 10 години

Супер, прекрасни новини, братушките да не спират, ще ги послещнем по стар български обичай с хляб и сол..давайте братушкии...

167

Анонимен

преди 10 години

Кремълското империалистическо джудже е в пълна международна изолация!В самата Русия хората не искат война!Никой не иска да умира за амбициите на този нахален дребосък!

166

Анонимен

преди 10 години

*** то и наш хан Аспарух е минал праз Украйна, да си я искаме и ние

165

Анонимен

преди 10 години

188, щом си толковa сигурен в руските мaнтри, че Зaпaдa " нямaло" дa помогне нa Укрaйнa кaжи колко слaгaш нa лъжите си? Сегa ще почнеш дa увъртaш..смешници русофили, думите ви еднa стотинкa не струвaт, тъй кaто сa ЛЪЖИ, ЛЪЖИ! ФAКТ!

164

Анонимен

преди 10 години

Нека Русия най-после да си взима тази изкуствена "държава" и стига са клатили иначе, така рехавия мир в Европа!!! Заради едни катунци каквито са украинците, ще страда цяла Европа!

163

Геле

преди 10 години

До АнгелАми нека пробват да им запорират парите. Ще е интересна гледка , когато вложителите дойдат с танковете.

162

bashkircho

преди 10 години

Rusia niama kak da specheli v tazi situacia. Rusofilite da vzemat da si piat odikolona i da se uspokoiat malko.

161

Анонимен

преди 10 години

До АнгелДокато имаш 5000 ядрени глави, никой никъде нищо, не може да ти запорира без да се замисли какви са последствията. Това е малката , но съществената разлика, че с женчото може да се е*аваш, но не и някое здраво ***.

160

Апис

преди 10 години

До ГелеКакво руско ембарго за ЕС те гони? Те са умрели от глад за 3 седмици. Замразяват авоарите на олигарсите в швейцарските и люксембургските банки и такъв пуч ще му спретнат на ***, че няма да разберем кога са го обесили на сред Червения площад.

159

Дълга памет

преди 10 години

До Анонимен---161;Американците Юджийн Скайларк и Дж.Макгахан станаха причина да има ЦАРИГРАДСКА КОНФЕРЕНЦИЯ.Там разрешиха на Русия да води война с Турция. ЕВРОПА и разреши.Руско--Турската война не беше ХУМАНИТАРНА акция на Русия а осъществяване на ИМПЕРСКИТЕ и интереси.Русия ни раздели в Берлин. Берлинския конгрес гарантира независимоста на Б-я от Русия. Всички злини които сполетяха Б-я са дошли от "освободителката" Русия.По-добре да не беше идвала.

158

Анонимен

преди 10 години

До 193Виж сега Германия може да си доставя газ откъдето си поиска, има си терминали и връзки със северно море, руски газ в Германия се продава от 20-ина години и това стана по молба на Горбачов, Кол се съгласи да купува преференциално руски газ в замяна на ненамеса на Горби по въпроса за обединението