334

Агуптин

преди 10 години

ДПС расте, но не старее!Местан Президент!

333

Анонимен

преди 10 години

гледайте нова и люба колезич

332

Дел Пиеро

преди 10 години

Марш в Анадола рязняк долен! Взимайте си всички резани турци и освободете България от присъствието си!

331

Местанчо

преди 10 години

Този зализан *** създава етническо напрежение,да се обеси по-скоро.

330

kremenaabv

преди 10 години

етническото напрежение го създават едни и същи политици за да могат да ни крадат и управляват по лесно,това са БСП,доган,сидеров,вмро

329

Анонимен

преди 10 години

Доносник Павел по-добре да мълчи и да си наляга феса. Етническо напрежение има само в алчната му и корумпирана, продажна кратуна.

328

Анонимен

преди 10 години

ДПС губят позиции и извадиха на масата старата тема за етническия мир...колко удобно...

327

абе.....

преди 10 години

....Козльо, не плаши д това , което сами го създавате. Ти си етническото напрежение, по места няма такова.

326

Местан е Предател

преди 10 години

Идат избори и предателите започват да говорят за етническо напрежение за да плашат изтормозения си електорат.А те горките турци за 24г как не видяха,че колко и да гласуват за шайката престъпници и родоотстъпници от ДПС положението им не само че не се подобрява а напротив.Добре са само тези турци които са в парламента и тези които гравитират най-близо до тях.Просто ДПС е узаконена мафия това е,но ако се гласува масово мафията ще отслабне чувствително.

325

Анонимен

преди 10 години

ОТВРАТ. ГНУСОТИЯ. САМО ЛЪЖИ И ИНТРИГИ. ЩОМ СЕ ЗАДАДАТ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ, В ДПС ЗАРАБОТВА ФАБРИКАТА ЗА ЛЪЖИ.

324

дпс-престъпници

преди 10 години

ДПС-БАНДА ПРЕСТЪПНИЦИ. АКО БЯХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ДОГАН,МЕСТАН И СИЕ ОТДАВНА ДА БЯХА В ЗАТВОРА.

323

Анонимен

преди 10 години

Samo DPS ima interes ot takova naprejenie.

322

Анонимен

преди 10 години

Kyde e tova etnichesko naprejenie che ne go vijdam ?

321

Демагог

преди 10 години

Обуздай претенциите на мюфтиите си , господин Местан и приказките на някои твои депутати. Те са подстрекателите на етническия мир. Вина има и раболепието на БСП ръководството към ДПС. Това граничи с предателството към собствения си народ. Иначе всички партии сложиха главата на народа на дръвника, за да го колят манговците Те отдавна предадоха собствения си народ.

320

Нахут

преди 10 години

Ами като се налага да казвате "по няколко думи" на майчин език,ораторите да си водят преводачи и те да предават казаното на официалния държавен език.За това кой ви пречи?

319

rustam

преди 10 години

Служил съм в казармата в жп войски където служеха турци и *** не помня някой нещо да е казал или обидил някого на религия или на националност живея в град където има и турци и *** и арменци изобщо тюрлю гювеч същата работа не знам къде тия СИКИЛМИШИ от дпс все етно мира сънуват но май трябва да играе дървото по картуните им та малко да се усетят.

318

Богдан

преди 10 години

Ако иска и 24 часа да говори Пеевски, все ни е през оная работа,България не е мегдана в с.Кочан,объркали сте се много агент "ПАВЕЛ"

317

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ ВИЖДАШ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ БЕ,КОЗЕЛ ***.САМО В ТВОИТЕ И НА ДОГАН ОЧИ ИМА ТАКОВА НЕСЪЩЕСТВУВАЩО НЕЩО.САМИ СИ ПРАВИТЕ ПРОВОКАЦИИТЕ КАТО В ПЛОВДИВ.ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ И ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ТАКОВА НЕЩО.ХОРАТА ГЛЕДАТ ДА СИ ПРОДАДАТ ТЮТЮНА И ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЛЕВ ДА ЗАКЪРПЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО -ТОЙ ЗА КАКВО МИ ГОВОРИ? ПЛАШИ ПЕЙО КОКОШКИ! И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ КОГОТО И ДА БИЛО. И ТВОЯТА ДУПКА 1:2 ТЕ ЧАКА.ВСИЧКИ СМЕ СМЪРТНИ.

316

4oKo

преди 10 години

Политика..пор*но , почнах да ги бъркам вече. В кое ставаше дума за е*не?

315

Аз

преди 10 години

Всичко, което се пише тук е безсмислено, ако не отидем всички да гласуваме.За да се промени нещо е необходимо участието на всички нас.Отидете да гласувате и дано бог даде на България едно по добро бъдеще.Нещата трябва да зависят от нас, а не от гущерите в парламента, които си мислят, че са приравнени на монархията от век, която е избрана от бога.Те са тук за да служат на НАС.Това трябва да им е ясно.