48

Анонимен

преди 10 години

Да забранявам колите с десен волан и измекярите да го духат! Аман от *** по пътищата!

47

Анонимен

преди 10 години

Шипка съм я минавал с десен волан толкова,колкото ти едва ли си я минавал с ляв:)Проблем не съм имал,най-малкото там тирове не се движат,поради забраната за преминаването им през прохода! :)За това е хубаво човек преди да пише говори да знае как го прави!

46

Анонимен

преди 10 години

Малеееегледайте сега малоумния милиционер Росенчо при Кеворк!

45

Естет

преди 10 години

Е да, разбира се че ще си купя 2 годишна кола, за да може да останат пари за Айфон и анцунг Адидас, за да може съседите да ми завиждат! Те в Европа и САЩ са прости, само нови коли си купуват, само ние сме умни и си купуваме 2-3 годишни! Андрешковци прости, новото си е ново, чувството да махнеш найлоните от седалките на една кола и да я разработиш е несравнимо, за разлика от това да си купиш 3 годишна кола, в която е пърдял някой арабин в Италия или *** в България!

44

Анонимен

преди 10 години

До 144То само Шипка ли ? Ако тругнеш от София до Варна 60 % е двупосочен натоварен път с камиони и състрезатели ,за кола с десен волан това пътуване си е руска ролетка . Трябва да се забранят ако ще и 1 живот да се спаси ! А поверваите ми те са мнооого повече !

43

Анонимен

преди 10 години

до 39Какви завои бе, тези с десен волан са най-големите *** защото постоянно карат на осевата линия когато са зад тир примерно и даже карат в насрещното платно поне с 20-30 см в него. Но не само затова са скапаняци, а защото са цинции и мислещи се за тарикати да вземат евтина кола с десен волан, вместо 20% по-скъпа кола с ляв досущ като тая с десния.

42

Анонимен

преди 10 години

Удна кола излезне ли от магазина, стъпи ли на асфалта цената и автоматически пада.Купувах 2 пъти нови коли защото имах отстъпка от митото, но напоследък си купувам втора ръка максимум 2-3 години на асфалта. Харесвам Хонда, Тойота, Мицубиши и Субару.Най гадната кола която имах беше Алфа Ромео. европейски и американски според мен са хаби париЗа мен колата трябва да е стабилна икономична и да ме вози без проблеми Нова или стара освещавам всяка кола и винаги преди ключа малка молитвада пази БОГ

41

CDRom

преди 10 години

"Българинът вече не търси евтини коли над 10 години" но въпреки това продължаваме да купуваме дърти кошове щото лизинга е "страшно" нещо, а държавата я боли аспуха и прави купуването на нов автомобил недостъпно за всички, застраховките им примерно са по-скъпи.

40

Анонимен

преди 10 години

Моята кола е 93'та година и е в пъти по качествена и истинска от новите пластмасови варели.

39

144

преди 10 години

Като видя някой с десен волан знам, че е ***, който е искал да мине тънко с кола, която не може да си позволи! Като тръгнеш да изпреварваш тир на "Шипка" ще те питам дали няма да ти пречи десния волан!

38

Анонимен

преди 10 години

"а пък евтините около 2000 -3000 лв. залежават и почти не са търсени" Да бе да ,аман от поръчкови статии за коли , имоти ,кредити и др .

37

до 30

преди 10 години

Купувай си и боксерки използвани 2 години по твоята логика...Когато имаш пари за нова S класа, никога няма да си купиш 3 годишна такава, защото е по-евтина...Ще си купиш 3 годишна кола тогава, когато нямаш пари за чисто нова и/или си селско парвеню, което иска да впечатли простолюдието с измамен лукс и фалшив стандарт! Новото си е ново, стига да можеш да си го позволиш!

36

Анонимен

преди 10 години

hubavi i bez pari.

35

Анонимен

преди 10 години

Това за десния волан са пълни глупости!В Англия също се карат коли от континентална Европа с ляв волан!Не е до това къде е волана а какво има в главата ти!Да не би пътищата ни да са само по права линия на 100%,че да няма никаква видимост?Преди да пишете помислете малко!Колко процента от катастрофите са заради десния волан?Отделно модата им мина преди няколко години...

34

Анонимен

преди 10 години

Снимката е много стара,номера като този на шкодата,са извън употреба от 2006г.

33

Анонимен

преди 10 години

Агент Димитър избухна за пръв път откакто го гледам от 25 години към Цветелин Кънчев преди час и му каза - *** клети!Браво , Кеворк!

32

Анонимен

преди 10 години

karat tia koito kradat depytati lixvari sadii doktori t.n paraziti na garba na ostanalite veche oskoteli mizernici.

31

34

преди 10 години

Може да купи и хеликоптер или самолет

30

Анонимен

преди 10 години

до 29Ами тези които си позволяват кола от 200 бона дали не са с няколко милиона, брато? Дали няма да има пари за бензин?

29

Анонимен

преди 10 години

До palioТо ако нямаш пари за хляб трябва да си луд да си купиш кола и да изваждаш постоянно за застраховки, данъци, ремонти и консумативи.Цената на колата е примерно равна на шест заплати като според мене при месечен доход под 1000 евро е безсмислено да ставаш роб на една купчина тенекии.