55

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 45Ти си сидераст, нормално е да го подкрепяш

54

kremenaabv

преди 10 години

доган държи три партии- бпс БСП атака и създава четвърта-на цензурата. така може да си играе както си иска и да прави каквото си иска. изглежда,че в бг не са останали мъже българи

53

Анонимен

преди 10 години

Тя гражданска война се прави от силни хора,а не от страхливи роби !

52

от 56

преди 10 години

... тези хора не бяха асимилирани години наред. И цялата бедност поражда национализъм и турски партии и формации, които разделят нацията. Ако политиците не реагират адекватно на този 20 годишен процес, Югоизточна България ще стане Косово след 15-тина години. Това е логическо следствие, а световната история е пълна с такива примери. А това е добро дошло за Турция, която ще има официално крак в Европа и така в ЕС.

51

до 53

преди 10 години

Това е вярно. През годините на социализма в Строителни войски и КЕЧ даже ги ограмотяваха, защото не можеха да четат и пишат. Но хората не са виновни, просто бяха много закостенели и не приемаха нищо от цивилизацията. И сега има райони ,които са доста изостанали.

50

Анонимен

преди 10 години

Едно трябва да ви е ясно, български граждани. Партията ДПС не трябва да влиза в парламента. Не мога да повярвам, че 20 години тази партия е в управлението, при положение, че си купуват гласовете. Никога не се разследват техните съмнителни гласове, нито пък е имал някой осъден за това. В Южна България няма българи. Това осъзнавате ли го? От Стара Загора на юг има само едни ТЕЦ-ове и после започва Хасково, Кърджали, ... Всички села и градове са населени с турци, които са с турско САМОСЪЗНАНИЕ!!!

49

Коко

преди 10 години

Реакцията на хората от петък насам показват,че колкото турците се правят на кокорбашии,толкова повече хората се мобилизират............

48

Анонимен

преди 10 години

Хюсеин Хафъзов в прав текст от трибуната на народното събрание заяви претенции към лидерския пост в ДПС, и в пълен синхрон с Корана заяви, че "турците" са "подтиснати" , след като нямат цялата власт в държавата. Изказването му беше не просто провокативно, а води направо към членове от НК на Р България. Спекулациите на етническа основа в държавата са единственото оръжие на ДПС с което отстояват присъствието си в парламента, докато се обогатяват за сметка на невежия си феодално зависим електорат

47

питам

преди 10 години

Защо на българските турци, им викат - ***, отвъд - Капитан Андреево?

46

Анонимен

преди 10 години

Гражданска война не може да има, защото хората може да са прости, но не са ***. От най-простия до най-хитрия всеки знае, че цялата чума идва от парламента.

45

до 39

преди 10 години

Защото има план за присъединяване на цялата югоизточна част от България към Турция. Затова се складира оръжие. Турция винаги е ламтяла за Тракия и Родопите.

44

гарабедчо

преди 10 години

Турците в България нямат никаква вина че политиците от турски произход крадат като разпрани, както и българите нямаме никаква вина, че Бойко Цецо , Бисеров Първанов и т.н. и т.н. крадат и безобразничат. Бутат ни фитилите и вместо да мислим когато гласуваме се лаем помежду си.Нямам нищо против ,който и да било да живее в България , но да живее почтенно;

43

йованчо

преди 10 години

Питали радио Ереван: Може ли да има гражданска война в България?. То казало: При тази селяния не е възможно. Ужасно, но е абсолютно вярно!

42

Анонимен

преди 10 години

Веждичката като не му харесва, да си ходи в Турция. Нали по произход е от село, ама се мисли сега за господ, че държавата не си иска парите, които е скрил и не е платил данъци.

41

Анонимен

преди 10 години

Ангола забрани исляма заради насилието, което генерираВъв все повече страни хората подхвърлят прасета на терена на строежите на нови джамии.

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 28 Питай някой от тези дето им говорят на турски... До сега "български турчин" дето не разбира български - още не съм видял. По скоро всичко се прави за провокация...

39

подпийнал

преди 10 години

До Анонимен 38Ти не го слушай какво говори, той каза, че е против , но е най-голямата *** в парламента

38

Taka mislq

преди 10 години

A nai-golqmoto selo e Lulin....do Sofiq e i Mnogo prost narod ima tam....

37

Анонимен

преди 10 години

Като говорим за ДПС и БСП и се сещам как само преди 2 години Цветан Цветанов беше на конгреса на партията на Ердоган и възторжено ръкопляскаше гледайки картата на бъдещата Нова Турция в която влиза и част от България. Клипове в нета колкото искаш. Докато сме част от ЕС нищо не може да се промени, я ги питайте нашите Европейски партньори какво мислят за майчиния език, мисля че всички знаете отговора. Както каза Плевналиев - България направи своя цивилизационен избор и връщане назад няма.

36

Анонимен

преди 10 години

Какво чакаме?Дори и в Египет забраниха тази партия на "мюсюлманските братя" насаждаща верска и етническа омраза.