30

Дъгод

преди 10 години

Ти го плюеш, той си мисли че вали.Добре че е тази миснистърка, та да ни прочете между редовете на доклада....Аз досега бях останал с впечатлението, че по корумпирана държавата от нашата бедна страница няма....ама ти да видиш - имало. Сега се успокоих пине. Ше лягам да спя!

29

Анонимен

преди 10 години

Права е другарката товарищ Зинаида, тя си мисли че Русия е в ЕС и затова съвсем коректно констатира, че не сме на дъното. Има и по долу от нас като Путинландия.

28

Ботев

преди 10 години

Тая отново не е доразбрала..

27

Абориген

преди 10 години

корупция няма... моля върнете се на работните си места !

26

Анонимен

преди 10 години

до сега всички министри бяха ***, но поне имаха вид ( с някои изключения), а тези хем са *** хем са грозни.

25

Simeon

преди 10 години

Питам се как може наще депутати да са толкова абсурдни... Какво значение има къде сме и що сме? Важното е да се изкорени и унищожи тая корупция и да се спре! Не да се спекулира дали сме на дъното ... Добре щом не сме на дъното в Европа сме на предпоследно място... Какво значение има мястото...А по-абсурдно е как медиите дават гласност на още по-абсурдни статии като тази, в които се говори как някакви си скоба, която по незнам какъв начин е станала това се изказва къде сме по корупция и т.н.....

24

яслата

преди 10 години

Ами,*** ***,като е така,защо мълчите,като устройствата си между краката,а не се изрепчите на господарите от Брюксел?Или,плюенето оттам, за вас е като благословия?

23

Анонимен

преди 10 години

Докато проблемът е част от решението, не ни чака нищо добро. Продължавайте да се надявате на избори.

22

сандо

преди 10 години

не сме на дъното, но сме ***

21

Unufri

преди 10 години

Аз едно време, като обяснявах на майка ми, че имам двойка по физика й виках, че целия клас имаме двойки, а тя ми викаше - Мен не ме интересуват другите, че имат двойки, интересуваш ме ти, че си със слаба оценка..Та така и с тези червени та червиви чак от наглост комунисти долни! Абе аланкоолу, кой те пита ти на кое място си и че не си на дъното. Виж се, че си затънал до уши в корупция, това коментирай, а не другите как са!

20

Радост

преди 10 години

Ами постарайте се още малко де! Пак изостанахте в класациите! Мъка, мъка!

19

Анонимен

преди 10 години

Тази пък нещастница, вярва ли си?Егати и смешната!А, да и споменаваме ли, че има и други страни като Германия, Австрия, Холандия, Франция, където почти няма корупция или тя е в мижави проценти.Тези комунисти, поне да имат малко срам и да си замъчават, а не да стават смешни и жалки.

18

РУМЕН

преди 10 години

ЛЪЖЕ ГАДА (както всеки комунист) В отчета има само една графика и тя показва как сме на дъното... вижте сами.ввв. ec.europa.eu/dgs/home-affairs/e-library/documents/policies/organized-crime-and-human-trafficking/corruption/docs/acr_2014_en.pdf

17

boc

преди 10 години

Боже, Боже!!Не помня някога да сме имали по-неадекватен министър(меко казано)!Абе Монико, абе СтанишеФ, абе Орешарски(тебе поне те спрягат за умен експерт), не виждате ли, не проумявате ли, че тази не става за нищо!Знам, че вие сте казали "****ната й на България, важното е ние да сме добре", ама тази и вас ще закопае!

16

С бсп напред

преди 10 години

С тези тенденции ше станем първи. С бея, гея и лудия скоро няма да ни има и в класацията.

15

Анонимен

преди 10 години

do 15 za maia mangalova sym syglasen 4e e goliama lyjkinia, no i e na pyrvo miasto po naglost

14

Анонимен

преди 10 години

Утре Мая Манолова ще излезе и ще каже че сме осми в класацията,тя е по-добра лъжкиня от колежката

13

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече корупция толкова повече бедност щом сме с най-ниски заплати и най-високи партийни субсииди това е признак че е най-голяма корупцията у нас от цяла Европа! и в БГ няма осъден висш държавен чиновник или министър в другите държави има и в Рунъния има! Да защото няма правосъдие в България И как ще има като властта се е сраснала с организираната престъпност независимо БСП или другите отрочета на БКП като СДС или ГЕРБ са на власт

12

Анонимен

преди 10 години

Зинаидо ти какво си чела *** ,хората казват ,че сме първи -ти си знаеш твойта ?

11

Анонимен

преди 10 години

Има време да наваксате до май месец и да станем първи ,поне по корупция...