35

Анонимен

преди 10 години

Всички дето имат фобия от соца!Защо не направите едно дарение на държавата и да се отървете от тая омразна вам частна собственост.ХаххахахахахахаххахахахаПърви пушки бяхте в приватизирането ,ех да знаете ако народа не беше наивник ,на колко стълба мартеници.

34

Анонимен

преди 10 години

Абе някой от Вас пушил ли е Подопи и Стюардеса навремето, та говорите, това е такава смръдлива гад, че сега ако запалиш някъде такива цигари ще те изгонят със шутуве

33

до 32

преди 10 години

Виждам ,че имаш някаква ретро-фобия от социалистическата международна търговия и износ.Аиде да не си говорим ала-балащини.Износител на определени продукти по стандартите на СИВ бяхме на поне 2 милиарда хора(вкл Китай)Сега не можем дори родния си пазар да нахранимНяма да споря за глупости ,колко и какво се изнасяло.Едва ли българското *** в консерви е било по-голямо л...о от американското генетично мутирало бъфало.Знаеш това отричане на качествата на производство за кого беше от полза.

32

Еврей-терорист

преди 10 години

Игор --> Моисеев <-- ще продължава да трови с цигарен дим руските ***. Долу цигарите и всички наркотици! Ууууууууууу

31

Анонимен

преди 10 години

33 Кой те лъже бе *** , че какво би правил без ЕС днес , най-голимя инвеститор са и то не само чрез еврфондовете но и в частния сектор , абсолютно свободна търговия , ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ВОД / вътрешно общностна доставка /, а бе *** , товариш днес един камион и в петък е в Герания БЕЗ МИТНИЦИ , БЕЗ МИТО , БЕЗ ДДС , кога си бил така бе *** .

30

Пич

преди 10 години

"Вие сте луди!Само като знам как такива като вас ни сринаха индустрията и ми се плаче!"Каква индустрия бе, каква индустрия?! Кога за последните 60 години България е имала индустрия?! Или ти броиш онова измислено производство по времето на СССР, където ни караха суровините безплатно, за да може да се каже, че произвеждаме нещо и градим развито социалистическо общество? И японците ни взимаха машините, че да използват металите от тях. Вие червените глупави ли сте, наивни ли сте, *** ли сте? Производство, смешници! С Русия има само робство и мизерия срещу суровини, запомнете го това и си го

29

Безжичен

преди 10 години

Вижте сега, вие май забравихте, колко силно искахте да влизате в ЕС. Голям зор давахте за тоя ЕС, а още тогава беше ясно, че икономиката ни няма да я има, ако влезем в съюза. Затова сега е много лицемерно, да се оплаквате.

28

Анонимен

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВТодоре, глупости говориш.Проблемите с българските стоки са два: Първия е, че тези производители които произвеждат стоки с добро качество, не могат да осигурят количество.Втория е, че тези които могат да осигурят количество, не могат да осигурят някакво или постоянно качество.А иначе, на голям, гладен и затворен пазар като този в СССР и ла*на да му дадеш пак ще ги изяде.Недей се пъна да обясняваш колко е било хубаво докато си получавал пари като комсомолски секретар. Ясно ни е

27

Анонимен

преди 10 години

Вие сте луди!Само като знам как такива като вас ни сринаха индустрията и ми се плаче!Ами рускинята ще иска и Мак ,ако го рекламираш и му докажеш каествата ще си го иска и ще го ползва ,защото това е икономическия успех да позваш носталгията на някои!Друго е ,че рускинята предпочита да пише "Ален" вместо" Alen" ама 25 години Борци Бизнес Бъркат!Вземете пример от китай бре ,че нали от там всичките търгувате вижте как ползват бранд и продават точно на тоя принцип.

26

Анонимен

преди 10 години

Тодоре рускинята не иска Ален Мак а Лореал и пари дя няма тя пак ще си купи френските . Онзи административно диктуван пазар го няма , тези ще се опитата да възродят познати на пазара им марки но никой не им гарантира успеха . Много сте зле горките

25

до 22

преди 10 години

Аман бе!Стига те маниполирали историята само и само да си получавате политически дивиденти!На хлапетата ли ги въртиш тея маниполации ,хиперболи и гнусота?Няма дори да правя паралел ,а само ще отчета ,че брандовете "Стюардеса"БТ"..,са много умело използвани от "австрииците" ,доде ние го играем на анализатори на соц.времената големите концерни ще ни ги продават зад граница където могат без изобщо да политизират и да го умуват.Тоя сайт винаги е бил пълен с елементарни кръчмарски политолози.

24

Анонимен

преди 10 години

25 Да си виждал някога статистически справки случайно .

23

22 ти къде си живял

преди 10 години

- в щата ЮТА? Май не си от този свят

22

до 22

преди 10 години

Хехехеххеехехехехеххехехехехехеххехееееееееееееееееееееееееееееее2,5 пъти ли?А индустрията ни е на 1-2% от възможностите преди 89та!Аиде без блъфиране ,че тогва лева е бил обезценен е друга торта с маз.Знаеш ли прав си износа ни е 2,5 ама милиона ,а останалите *** още сме наивници!

21

404

преди 10 години

е сетихте се за руският пазар

20

жалка носталгия

преди 10 години

И какъв смисъла от това? На кого му дреме? Все същитв ла*на са независимо какво пише на опаковката.

19

Анонимен

преди 10 години

20 в момента износа ни е 2.5 по голям от тогава

18

Анонимен

преди 10 години

Тя и заплатката беше 150 нали ,а телевизора ти беше 1500

17

НР БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

има да я сънуват днешните пишман-бизнесмени с огромния износ и на Изток и на Запад

16

Метин

преди 10 години

Нижем тютюн.