336

st

преди 10 години

И аз работих в БГ вече не разбира се, работих в казино нощни смени е 600лв ама вечер спах, тв гледах и тн колкото се можеше повече седнал и повече на скатано хаххахахаха.Разбира се има професии в който няма скатавка но там ако не ти се плаща добре не знам защо и се работи.

335

П.Петров

преди 10 години

Божидар Данев, който е доносник на комунистическото ДС с псевдоним Генчев не веднъж е изказвал подкрепата си за правителството на куклата на конци Орешарски.Сигурно това ще са новите "социални" мерки на правителството.Назначават ви на половин работен ден, работи цял, а ви плащат като за 1/3 и понеже парите пак няма да ви стигат ще трябва да работите на 2 места и ще сте доволни, че имате работа.Пак идете да гласувате за комунисти, доносници и политически ***!

334

st

преди 10 години

Ние се преструваме че работим,те се преструват че ни плащат.

333

Анонимен

преди 10 години

A MRYSNITE OLIGARSI NE PLA6TAT.ISKAT BUKVALNO S TRICI MAIMUNKI DA LOVQT.A DA GI PITAM SEGA 3 000 000 MILOINA KAK RABOTIM I NI CENQT TRUDA NAVYN.ZA BEW PARI SI RABOTETE VIE

332

Въпрос

преди 10 години

Божидар Данев от агент на ДС(два тома доноси) как се превърна в кръвожаден капиталист.

331

пролетариат

преди 10 години

работя на ненормиран работен ден...започвам в 5:30 сабахлем и приключвам около 18:00 в много късния следобед или по-скоро в началото на вечерта....не ми излизайте с тъпите си заключения в скапаните си новинки....*** смотани

330

Христо

преди 10 години

Абе господине неви ли е срам да ги говорите тези неща не стига къде ви работим за без пари права почти никакви ама и капка уважение към нас работниците.Ще ми говорите че сме такива или онакива ще не си изнесете бизнеса в чужбина дано да случите там на работници.А седите и се мъчите с нас.

329

111

преди 10 години

А кой ВИ ИЗКАРВА МИЛИОНИТЕ бе олигарси ако не българина дето го оплювате само, държите го на ниски заплати за да не ви олекне джоба и надавате вой при искане за по високи заслужени доходи...

328

Muntcho Demokrata

преди 10 години

като си толкова Умен защо не се работиш за себе си и да храниш и други около теб...Хранил съм хрантутници като теб. Първи клас събирахме жълъди за прасензата, втори клас правихме къщички за пойни птички, след това бригади...Работих в чужбина, за 3 000 $, получавах 600 лв., но си платих образованието и пр. а ТРЯБВАШЕ КАТО БАЩИЦАТА СТАЛИН - Осемнайста година първа армия мина със Будьони във кървав поход - после Дон и Замостие цели купища кости и земята от кърви дими...Но не екъсно, *** демокрад

327

мхмм

преди 10 години

Ми на тоя Данев, няма ли кой да му прати имейл да вземе да си ходи, че явно за нищо не става завалията

326

Анонимен

преди 10 години

СЕГА ЖЕНИТЕ ПОВЕЧЕ ПУАТ ОТ МЪЖЕТЕ И МИРИШАТ НА ПЕПЕЛНИК А НЕ НА ЖЕНА.НЯМА ЖЕНА КОЯТО ДА СЕ Е ОТКАЗАЛА.СЪЩОТО Е И ПРИ АЛКОХОЛА СЕИДОБЛИЖАВАТ ДО МЪЖЕТЕ. РАЗВОДИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕНИТЕ.МОМИЧЕНЦАТА СЪЩО ПОВЕЧЕ ПУШАТ ОТ МОМЧЕТАТА. НЯМА РОДИТЕЛИ НЯМА УЧИТЕЛИ.НЯМА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО.НА АБИТУРЕНТСКИТЕ ВЕЧЕРИ АБИТУРЕНТКИТЕ СИ ДИГАТ ПОЛИТЕ И ЦИЦИТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИЯТА.БЪДЕЩИ ***.РЕКЛАМИРАТ СЕ.

325

Анонимен

преди 10 години

До Muntcho Demokrataкато си толкова Умен защо не се работиш за себе си и да храниш и други около теб!!!! Лесно е само да искаш и чакаш, трудно е да се Работи!!!

324

Не анонимен

преди 10 години

Боже колко много трудови хора има в България. Четат си новинки в петък следобедно. То петък след обед си е направо събота нали! Като не ви харесва работата и парите и "миризливия му офис" както се изрази един отруден по долу отваряй джобс бг а не днес бг

323

бат Коля

преди 10 години

359 коментари с МРЪН !Честито драги ми негативци, вместо да бачкате, мрънкате и опявате ,като бабички!

322

Muntcho Demokrata

преди 10 години

...робството е отменено преди хиляди години...Защото "жестоките" императори са осигурявали на робите храна, дрехи, дом и са се грижили за тях. Да не говорим за тракиеца Спартак, който се е ползвал с най-високи привилегии. И ги е захвърлил в името на онеправданите си братя роби. *** чорбаджийско *** Данев след 2 000 години се гаври с българския народ! Къде ще избягаш, *** нещастен? В САЩ? И там ще те намерим!

321

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Допълнителното заплащане за прослужено време е от времето на Сталин...Как си позволяваш да коментираш великия Сталин, *** чорбаджийска? Кой си ти ,*** американски? Вземи се гръмни ,за да спестиш мъките и на теб и на *** около теб! 2 500 българи унищожихте, Белене ще ти се види пионерески лагер!

320

SS

преди 10 години

Всички , и правителства , и бизнесмени ни държат в икономическа зависимост .А , нали робството е отменено преди хиляди години . / в САЩ през 19 век /Ще стане приказката - тъкмо научих магарето , да не яде и то взе ,че умря !Политици и бизнесмени - ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА , ЧЕ .....

319

Анонимен

преди 10 години

ПУШАЧИТЕ СА НАЙ НЕВЪЗПИТНИТЕ ХОРА.ПОЛРВИНАТА ОТ РАЬОТНОТО СИ ВРЕМЕ ВЪЛЯТ ЦИГАРИТЕ НАВСЯКЪДЕ И ПРЕД ВСМЧКИ.НАРКОМАНИТЕ И АЛКОХОЛИЦИТЕ ПОНЕ СЕБЕ СИ ТРОВЯТ,ДНЕС МОМИЧЕНЦА НА 13 гС ЦИГАРИ В УСТАТА.НЯМА РОДИТЕЛИ НЯМА УЧИТЕЛИ.ПОНЕЖЕ ТЕЗИ ПРОСТАЦИ СА МНОГО,БСП ИСКА ДА МАНЕ ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ ЗА ДА ГИ СПЕЧЕЛИ ЗА ИЗБОРИТЕ.ЗДПАВЕТО ЕЯСА ЗНАЧКЕНИЕ.ВАЖНОТО Е ДА СМЕ НА ВЛАСТ.ЬЕЗ НЕЯ/СА НИЩО.

318

още ли сте тук ?

преди 10 години

бягайте, спасявайте се !!!

317

Dublin

преди 10 години

BAHTI pazarnata ikonomika..., no naroda spiiiiiiiiiiii.Dori na protestite prez fevruari -pod 1 procent izliazoha v Sofia.Zasluzavate si go.Triabvase da doida v Dublin, za da vidia 100 000 izlezli na protest...I to za nesto MNOGO malko kato potencialna zoguba.