52

Ходорковски

преди 10 години

Путин е опитен и далновиден държавник. Кой от Европа може да се сравни с него, кой от САЩ може? -НИКОЙ!!! Руснаците обичат Путин, защото Русия става все по- силна и по-влиятелна.

51

Анонимен

преди 10 години

ООоооооооооооооо, ***! Такива глупости с такава страст може да изрече само една много влюбена жена!

50

Анонимен

преди 10 години

Ооооооо ***! Желаеш един ИМПЕРСКИ руски проект да те превземе, но тях изобщо не ги интересува! Гадоооост!

49

Анонимен

преди 10 години

NE NAMISAITE V TEMATA TAKIVA VELIKI IMENA KATO BRAIVIK BOREZ ZA SVOBODA BOREZ SRESCHU IMPERSKITE PROEKTI NA USA I EU ZA AFRIKANIZAZIA,AZIATIZAZIA,I ISLIAMIZAZIA NA EVROPA

48

rusnak

преди 10 години

Путин заплашва инцеста и педофилията, исконните еуро ценности.

47

ЕЛКА - ЗЕЛКА

преди 10 години

***, ***, ако ти плащаха за всяка лъжа по лев - да си станала милионер:"неофеодалната и все по-хищническа система на Русия". Че Русия остана единсвената страна, която даде убежище на Сноудън и защити изконните човешки права да не бъдат подслушвани хората от Великия Американски Брат. Само там има демокрация и това вбесява ***.Ротшилдовци и Рокфелоровци си гризат топите от яд, че не докопаха Украйна. Както нашите *** дето рапортуваха колко точно изпълняват УСА заръките да ни унищожат

46

Анонимен

преди 10 години

До Салхадин: записах брат. За фаровете си казал, ще видим след олимипиадата дали пак за фаровете ще кажеш. Аз залагам на "По-скоро да".Европейските ценности превърнаха Швеция и Англия в дупки, пълни с джагали, изнасилвачи, *** и ексремисти от всякакъв калибър. Същите ценности се налагат и в БГ, затова *** раждат по 16 деца а българите бягат (даже бездетни) в чужбина да стържат кафяво от тоалетните на евроатлантическите ни братя. Украйна и Кличко си е подготвено от ЦРУ, Мосад и други...

45

49

преди 10 години

ЗАТОВА ПАК ЦИОНИСТИТЕ АФРИКАНИЗИРАХА И АЗИАТЕЗИРАХА ЕВРОПА

44

Стоян

преди 10 години

Разбира се, че мястото на България не е в Еврейския съюз !Той я ***, ислямизира и държи българите в изкуствена бедност вече 25 години умишлено.

43

обективен

преди 10 години

Напишете в интернет "Чатъм хаус" и четете. Поредната ционистко-илюминатска пропаганда.

42

Коко

преди 10 години

Изтърканата плоча за Европейските ценности е прекалено досадна за да я приема. Ценности ли са отнемането на територии от свободни държави като България или Сърбия? Ценното в политиката на Путин е, че възстанови и развива най-голямата славянска държава, нещо което не се връзва с Европейските ценности.

41

Анонимен

преди 10 години

до Андерш Брейвик Щеше да има социалистическа република Швеция.

40

Анонимен

преди 10 години

Това, че нещо е написано във "Файненшъл Таймс" не означава, че е не откровена манипулация или просто неволно поднесена дивотия. Русия щяла да поиска да се "евроинтегрира", руския империализъм бил лош, но пък европейците нямат никакви такива амбиции - те искали светло евроатлантическо бъдеще за Украйна...жалко, че има хора, които четат и си сформират мнението по подобни манипулативни дри*ъци.

39

Анонимен

преди 10 години

До 46По-скоро трябва да се направи Балански съюз ама тъй като всичките ни съседи ни мразят, и то с право... никога няма да стане.

38

Анонимен

преди 10 години

До Сър ПичукКъде сръвняваш Русия с България бе ти нормален ли си?

37

Сър Пичук

преди 10 години

Руснаците мразят ***, повече даже от американците. Днешна Русия е огледален образ на България, или обратното все тая, свръх богата столица на фона на мезерстваща провинция. Много от далчените провинциални градове в Русия все едно са в толкова лошо състояние, все едно е паднала атомна бомба. Освен това в страната има огромен висок брой наркомани на глава от населението, в пъти по-висок от този в САЩ. Русия е в тотален упадък...

36

tangra

преди 10 години

Украйна ще прилича на България след не повече от 10 години. Украинците ще търсят работа в чужбина, а всички останали в страната ще са свидетели на мизерията в пълните и граници. Украинската икономика макар и нерентабилна, ще бъде Ликвидирана именно заради това, както стана у нас.

35

Анонимен

преди 10 години

До АлексАйде бе европейците и те не са цвете за мирисане. Също така демокрацията не работи навсякаде. Виж какви *** забъркаха американците в Ирак примерно. Някой държави просто трябва да се управляват чрез диктатура.

34

Анонимен

преди 10 години

до номер 36-гледай vbox7/play:d58f804b

33

преди 10 години

Rusia ne sa edinstvenite koito proizvezdat neft a ukraina sa na 53-to miasto