98

домакин

преди 10 години

"гласуваш за станишев - получаваш доган"гласуваш за борисов получаваш (ер)доган

97

другар

преди 10 години

новата червена мъгла-бсп,дпс,барека,волен,евророма.......В България ще видим слънце на кукуво лято....на тази групичка електората им чака само пенсии,помощи,кабели......пари наготово - от къде - от нас -работещите.

96

Анонимен

преди 10 години

За какви комунисти говорите.Комунизмът е идеология.Тия двамата на снимката не са никакви комунисти а най-обикновени алчни национални предатели,борят се за властта,не за да подобрят състоянието на Родината,а единствено за да крадат

95

АЗ ,СЪМ БЪЛГАРЧЕ..

преди 10 години

...И ГЛАСУВАМ САМО ЗА ГЕРБ И БОЙКО!НИКОГА ЗА МРЪСНИТЕ ЧЕНГЕТА И КОМУНИСТИ!/...нито за руските дупедавци от АБВ и Гоце/АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ--ЕВРОПЕЙЧЕ С ХАРАКТЕР!НЕ СЪМ ИБРИК НА ДОГАН И МЕСТАН!!

94

bg

преди 10 години

тия и двамата се подиграха с народа и 90%не са доволни и от двамата ,,,,,,,,има ли изход ДА да дадем шанса на неомърсените в политиката НО кои .......нека да дадем шанс на РЕФОРМАТОРИРЕ ......ни ако излезнат и те като МАНИПОЛАТОРИТЕ ,да се отеглят НЕЗАБАВНО ........Е ,,ОК''

93

neni4a

преди 10 години

До Соня Какъв стаж има Борисов ? Я моля ви се,той е бил слуга на бившата мафия,сега е слуга на другиго. Стажа,като бодигард на мутри и Т.Ж. не го смятаме за трудов а за мозъко-убиец. А ББ беше направен генерал при Станишев министър председател и Първанов президент.Е това хич не е съвпадение,ама хич Тия двамата,върви единия блъстни в другия.

92

АТАКА

преди 10 години

Volen SiderovДнес пресконференцията, в която искаме отваряне на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй не беше отразена от БиТи Ви. Продуцентката Виктория Бехар решила, че това не е интересно на зрителите. Затрупайте я с есемеси, имейли и обаждания в знак на протест за цензурата, която налага!

91

Анонимен

преди 10 години

Гласуваш за Тиквата, получаваш Пръмова, *** и деформаторите.

90

Анонимен

преди 10 години

До изборите ще се случат много неща и с голяма вероятност някой от снимките може и да не участва в тях.А злорадството което се чете по отношение и на двамата,доказва че "Не сме народ! Не сме народ, а ***, пак ще кажа и с това ще да свърша." 1875 г. Петко Р. Славейков

89

стоян петров

преди 10 години

Сташишев, сладичко ли е да вземаш човешко животче? Питай тейко си!

88

гост

преди 10 години

гласуваш за станишев - получаваш доган .

87

Анонимен

преди 10 години

Компроматите ще са основно от БКП - ДС (БСП-ДПС-Атака). Бойко в повечето случаи говори само верни неща за червените.

86

Нац. Социалист

преди 10 години

Питам кои от тези двамата другари е по -истински предан на комунизма....

85

антрикомунист

преди 10 години

Никога за ГЕРБ,това са -най- закоравелите комунисти.

84

акуд

преди 10 години

до кога Българите ще позволяват 6% роми, миллети от дпс да им определят политиката и кой ще харчи и за какво данъците на Бъллгарите

83

Анонимен

преди 10 години

До BGБраво,е това е приказка на място. Тези който управляват те са скрити зад бушоните си,като тези двамата и който и да дойде на власт ще е все същото. Нужна ни е силна държава, но не може да се получи защото стратегическите отрасли който могат да я хранят са в ръцете на олигарсите. Държавата се е съсредоточила да плаща на полицията да пази олигарсите от народа. Няма преразпределение на богатството, ако има печалба тя се приватизира от богатите, ако има загуба тя се социализира на бедните.

82

BOIKO BUDEN ST.

преди 10 години

SAMO BATE BOIKO-UTRE IZLIZAM DA OKUPIRAM

81

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ са истинските комунисти ! Кристалина Гергиева с рожденно име СТАЛИНКА ! Смятай колко надъхан комунист трябва да си , че да кръстиш собственото си дете СТАЛИНКА , само и само да се издигнеш в йерархията и да се подмажеш на БКП !!!!

80

Анонимен

преди 10 години

Крамер срещу Крамер. А хората, хората кучета ги яли...

79

BG

преди 10 години

TIKVA I SYSEL.....NAZNA4ENI OT OLIGARSITE KATO PROKOPIEV ...ZLATEV I BORISLAVOVA DA RABOTQT V TEHEN INTERES