37

Анонимен

преди 10 години

Как да не падат лихвите??? А погледнете лихвите по депозитите :D

36

Анонимен

преди 10 години

Абсолютни никакви лихвни не падат!!! Само се вдигат не им вярвайте на тия ***!!! В бизнеса съм с кредит от 4 години и сега теглих 2-ри за малки нужди и ми е по висока лихвата като се водя с невероятни преференции в момента!!! Първия ми кредит е като *** бай ***. Така че никакви кредити!

35

Иван Кавхан

преди 10 години

Мими_1983 ти долна ковро, разтваряш си краката за всякаква *** която те иска за някакви пари, гнус ме е от теб. Човек трябва да има достойнство и да живее както е редно защото гол се ражда и гол си отива от този свят, но ти толкова си минала границата че вече не я виждаш.Що се отнася до кредитите - НИКАКВИ КРЕДИТИ, Н-И-К-А-К-В-И ИЗОБЩО НИКОГА, това е робия - крепостничество. Долните банкери чрез лихваство (ГОЛЯМ ГРЯХ) без да си мръднат пръста печелят и издевателстват от труда ти.

34

Килъра

преди 10 години

"НИКОГА НЕ ВЗЕМАЙТЕ КРЕДИТ ОТ ЧУЖДА БАНКА В БЪЛГАРИЯ!!!Н И К О Г А !!!ГОЛЕМИ ОБЕЩАНИЯ И НАКРАЯ ПОВИШАВАНЕ НА ЛИХВАТА ДО НЕБЕСАТА"Пич, това че не си си прочел условията по кредита никой не ти е виновен! Докато има балъци ще има и тарикати! Да не говорим, че то български банки няма, но това е друга тема ;)

33

Килъра

преди 10 години

1. В кредита няма нищо лошо, ако разбира се имаш възможност да го връщаш.2. Този индивид дето вика, че всички млади бягали на запад е в голяма грешка, познавам доста млади хора живели по Франция и други западни дръжави да се връщат, това, че неговото дете е на запад и си мисли, че е отишло в рая си е негов проблем. ;)3. Мими_1983, това, че имаш собствено мнение е хубаво, но всички познаваме *** и знаем как мислят, не е нужно да ни казваш. Щастието е семейството, но ти си знаеш...

32

Мими_1983

преди 10 години

За какво ми е да взимам кредит? Когато ми дотрябват пари, винаги си намирам баровци. Ако българите нямат, има гърци, турци. Сега границите са отворени и баровците са навсякъда, само трябва да си избереш.

31

Анонимен

преди 10 години

До 33Точно така е , въпреки че се говори за ипотечни кредити, лихвите по потребителските кредите скочиха страшно много. През 2011 г. теглих потребителски от ДСК на 8.7 %, сега е е 12.45 %.

30

seira

преди 10 години

НАРОДЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВЗЕМА КРЕДИТИ, А ДА ПОЛУЧАВА СТАБИЛНИ И АДЕКВАТНИ (НА ЦЕНИТЕ) ТРУДОВИ ДОХОДИ!!!ЗА ЦЕЛТА:ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ!!! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ ЗАЕМИ СРЕЩУ ЛИХВА!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Условията които поставя банката са лоши.Взех заем от Дск на 10% а сега е 15%.Къде е това падане на лихвите не виждам

28

koko

преди 10 години

ИМА ДОСТА НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ в статията-например таксите,през 2000г теглих заем от ДСК и такси нямаше,вярно че лихвата беше висока но нещата бяха предвидими за разлика от сега

27

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА НЕ ВЗЕМАЙТЕ КРЕДИТ ОТ ЧУЖДА БАНКА В БЪЛГАРИЯ!!!Н И К О Г А !!!ГОЛЕМИ ОБЕЩАНИЯ И НАКРАЯ ПОВИШАВАНЕ НА ЛИХВАТА ДО НЕБЕСАТА И УНИЩОЖАВАНЕ,ПОТЪПКВАНЕ И НА НАЙ-СКРОМНИТЕ МЕЧТИ.К Р Е Д И Т - Н И К О Г А!!!!!!!!!ПОСЛУШАЙТЕ МЕ!КРЕДИТИТЕ ХРАНЯТ ЛАМЯТА НАРЕЧЕНА Б А Н К А!

26

Радо

преди 10 години

Банкерите да си купят свещи за най близките с награбените от народа пари,кръвопийци.

25

Гого Идиото

преди 10 години

Ти, баце (Тошев, който дава интервюто), като си голем финансист, оти ни смяташ за прости? Лихвите били 6-7%, ама с допълнително-задължителните такси, разходът по ИПОТЕЧНИЯ кредит отива на 10-11% годишно. Айде чиш от тука! Аман от крадливи мошеници като теб. В Германия, без да ме познават, от вратата ме посрещат с 5,99% капитализирана лихва по потребителски кредит.

24

Анонимен

преди 10 години

Тези от Марс ли падат. Какви ниски лихви от 6-7%, при пазарни индекси клонящи към нула. А и с възможността за едностранна промяна на лихвите от банките, какво значение има колко ти е лихвата, като може да бъде всякаква впоследствие. Колко пъти им повторихме какви са проблемите на хората с ипотечни кредити, за неравноправните отношения банки-кредитополучатели, незаконно обслужване на кредити, предвид и десетки спечелени дела. Ние сме им спъвали икономиката.

23

Денислав

преди 10 години

Какво падане на лихви ги гони тези? Във Франция познати теглят заем от 10 000 евро (или беше малко по-малко за покупка на автомобил), одобрение по телефона и годишна лихва 3%. Без такси и други удръжки (семейството се води социално слабо). Във Франция при техните заплати на банковите служители - 3% лихва.Петролни фондове (който управляват капитали за милиарди) имат доходност по 0.5%-1%.Защо в България се откриват само банки, аптеки и бензиностанции? - еми само там печелят

22

extremist

преди 10 години

Българина е ВРЕМЕ ДА УЗНАЕ ЧЕ 160 ДЕПУТАТА ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ НОВОИЗГРАДЕНИ В ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ СОЛАРНИ И ВЯТЪРНИ ЦЕНТРАЛИ И ОБИРАТ КАКТО ОБИКНОВЕННО ДЪРЖАВАТА НИ СЪВСЕМ ЛЕГАЛНО.А ИКОНОМИКА ПРОСТО НЯМАМЕ ТАКА ЧЕ НЯМА КАК ДА Я СПЪНЕМ

21

Ф.С.В

преди 10 години

Банките пак ревът че никой не им иска кредитите - Ами вие сами си направихте така - думата --банка--в Бг е нещо лошо подло лъжливо с измамни договори написани с малък шрифт- думата -банка - в Бг е завод за клошари останали без дом- банките в БГ се вихрят в формата си на най дивото лихварство и ограбване -защо ли? защото партийни лидери бяха назначени като шефове на банки а обратната услуга бе - пълна защита от законодателството и лобистки закони в полза на банкерите- Сега плачете за бизнеса си!

20

Анонимен

преди 10 години

До Емигрант, а колко получаваш за депозит в Белгия? България е по рискова държава, затова лихвите и по депозити и по заемите са по високи. Ако влезем в еврозоната лихвите в България ще паднат, защото ще изчезне теоритичната възможност да се девалвира лева.

19

макето

преди 10 години

Спешно ми требат 300-400лв денеска за пийване коко лихва ке ми платат банките ако изтеглим заем

18

онбашията

преди 10 години

банките трябва да се забранят. бедняците като нямат пари за жилище да си ходят на село в дядовата къща, а не да ми теглят кредити и да ми се бутат из краката.