31

До Иван Пешев

преди 10 години

Нещо не си в час-Патрашкова каза ,че ще дадат записа в Прокуратурата.Но тя обикновено не разследва съдържанието на записа ,а хуква да търси кой е правил записа ,кой го е изнесъл .Така ,че спокойно-запис има ,а като го пуснат вместо да слушат тъпанарите като теб какво се говори,слушат приказките които им разправя Бойко за лека нощ

30

fmo

преди 10 години

Оправдава се като ученичка, пръдльото пак отново го подслушват в тоалетната та да го чуе целият народ как пърди и казва хайде още един глас за нашата власт.Срам за Бя е неговото управление.

29

Анонимен

преди 10 години

На всеки нормален човек е ясно, че *** без да лъже не може диша. При него лъжата е рефлективна, ако спре да лъже ще издъхне, няма да може да диша и ще умре.Тиквочев е пълен синоним на ЛЪЖАТА, а селяндурско-мутренскомилиционерския му манталитет само допълва физиономията на това гнусно явление в българската политика. Само България в ЕС е имала мутра за премиер!!!Тоя 130 кг. толуп колкото повече говори, толкова повече затъва в своята несъстоятелност!Пълен ***!

28

tuzarya

преди 10 години

ОК! На Луната, и под земята не си, но в къщата си в Банкя май си се срещал с Първанов!

27

ББ

преди 10 години

Навремето като казах, че записът с Танов е фалшив, да не би да ви излъгах? Естествено, че излъгах, даже си признах, че е реален. Сега като стар комунист ще отричам докрай, както за офшорката. После като изкарат записите ще си "спомня".

26

вяра

преди 10 години

Как да ти вярваме бе Борисов като през тези години ти непрекъснато лъжеш и шантажираш.Всички тези клюки,интриги,лъжи ,омъскаряване и компромати заточнаха точно когато ти дойде на власт и започна да се домогваш до властта и все някой ти е виновен.Тези приказки ги слушаме като на селския мегдан вече колко години,спомняш ли си.Е нормалния човек в тази държава,а не зомбираните ти симпатизанти започна да се отвращава от тия ти простотии,поспри се малко,ако можеш промени се,не може така по селски и му

25

ссссссссссс

преди 10 години

Само така Боце, бой по путрашките, хохегеровиците и фесовете!

24

tt2

преди 10 години

Колкото и да се пенявиш комунистическата пасмина граждани за европейско разграбване на България свърши курса - сега ще излъжат будалите с комунистическите пасмини на първанов и пръмова - както преди ги лъгаха с комунистическите пасмини сдс и нема дедо симо ментата.

23

Иван Пешев

преди 10 години

Бойко е прав за едно нещо , уж те с Цветанов най-много подслушвали ама иначе все негови записи излизат ... При други такива случаи първо излизаше записа и после се коментираше , сега първо се коментира ама запис няма , май Патрашковата няма никакъв запис , ами са я включили и нея в списъка получатели на опорни точки и да не се лъжем знаем Галерия на кое прасе принадлежи.

22

лелеее

преди 10 години

Какво ли има на записа щом така истерично Тиквата не иска да се чуе от българите? Защо е тази паника?

21

Анонимен

преди 10 години

Той др.Бойко Борисов и за една камара други неща казваше "пълни измишльотини и манипулации" пък после сам се опровергаваше и си признаваше.Така ,че след тези му изявления нормалните хора вече са 100 % убедени ,че такива пазарлъци е имало.Хайде да се хващат за ръчичките и тихо,тайно и полека да отиват на сметището ,където вече са голяма част от "героите " на прехода

20

Анонимен

преди 10 години

Никой няма право нерегламентирано да ме шантажираНачи тиквата моат да го шантажират само регламентирано :-))

19

Анонимен

преди 10 години

"И на Луната, и под земята не съм се срещал с Първанов!"Браво на Тиквата, оправдава се като дърта ***. Направо му повярвах на "честната" дума.

18

възмутен

преди 10 години

Не ги ли е срам тези индивиди от ГЕРБ! Просто нямам думи за такива екземпляри - без капка морал и срам! Просто случващото се в държавата е срам за нацията! Овълчени за власт и от ляво, и от дясно, правят "нови коалицийки с мисъл за народа", а в действителност това са същите стари "лица на прехода", които ни докараха до тук! Грозно, пошло и нагло е поведението на всички, "втурнали се да спасяват народа" към всички нас!А в действителност ние трябва задължително да се спасим от жаждата им за власт!

17

Българин

преди 10 години

"И на Луната, и под земята не съм се срещал с Първанов! "А бе Боко ,а бе момко, и на Луната ли си ходил ? Чак до там ли те закараха с отряд 28? С вас имаше ли и евтини певачки ?

16

Анонимен

преди 10 години

Боко, кажи си, колко от милионите на ГЕРБ обеща на Гоце !Ама той да не ти е длъжник за Мишо Бирата, та прави тези финтове ?

15

Боцмана

преди 10 години

Вервам ти Боко.Чух те по една медия сутринта.До довечера имаш опцията да отидеш в друга и сам да се опвергаеш.Има още 10 часа.

14

БаретаБГ

преди 10 години

Белезниците скоро ще щракнат за измамника Сергей Станишев и компромат-експерта Моника Йосифова! Не можеш да въртиш далавери са стотици хиляди под носа на ОЛАФ в Брюксел и да разчиташ на ПЕС да те пазят. В България кражбите им се подминават, но в Европа има ред и закони. Ето новия дълг от 4 милиарда е вече предварително разпределен за крадене между престъпниците ДПСБСПАтака, както стана с първия откраднат милиард. Жална ни майка! Тези крадци просто ще закрият държавата!

13

Анонимен

преди 10 години

DO 1 , cigansko i tursko pravitelstvo kakvo oshkvash da biat *** li? tova e elktorata na bsp

12

Анонимен

преди 10 години

Г-н Борисов, аз ще гласувам за вас и на следващите избори, но спрете да се обяснявате! СПРЕТЕ ДА СЕ ОБЯСНЯВАТЕ на всяка помия на червените ***! Те да се оправят! Вие имате право да се коалирате с когото искате ! Точка! Оставете ги да си лаят! Не ни пречат!