118

_anonimen_

преди 10 години

не можете да му счупите зъбите, защото той винаги ходи поне с петима мутри около себе си ...

117

sostin

преди 10 години

Tоя *** е време да му се сложи бялата риза с дългите ръкави и кротко да бъде прибран в някоя психиятрия за доживотно лечение. Инфантилните му другарчета , тоже......

116

AS

преди 10 години

GOVEDO- PRODAJNO, NAGLO, BEZSKRUPULNO, KRADLIVO!

115

някой си.

преди 10 години

До Елена.Моме Елено? Ако Болен беше мъж? Мямаше да се прави на такъв само когато е заобиколен от неговите *** съпартийци пеещи"за тебе Болен ще умреме.Колкото за мометата дето му се лепели. Нали той е Чичко паричко. Защо нему се лепеха преди да стане ,,политик".Ти си поредната *** П . . КА. която копнее да се лепне на поредния ***. Гответе се млади момета идва поредния комплексар Г,н Бареков се нарича.Болен се наигра.

114

Анонимен

преди 10 години

Най-вероятно са му предложили да се оттегли в пенсия с няколко милиона за добре свършената работа, но момчето жадно за слава, власт и изява е решило да остане и сега ще го разнищят. Подпукали са го от всякъде, ще го разпердушинят, и перушинка няма да остане от него.

113

Мъж

преди 10 години

И на мен, някой да ми каже, че съм ***, ще му счупя зъбите! Не толкова заради това дали наистина съм ***, а просто защото мога да му счупя зъбите, заради това, че ме нарича ***!!

112

mdaa

преди 10 години

До mdaaОпаа...кой не може да пише ..."У-сетили", с "У" ....да се и аз в умника....

111

ДО СТУДЕНТКАТА

преди 10 години

викаш ,че е секси.................. А ЧУКАЛОВ ЧУЧОЛИНААААААААААААААА ЧУЧОЛИНА Е СТАЙТА ДА ПИШЕ ЗА БОЛЕН *** ............ЧУЧУЛИНААААААААААА

110

фигур

преди 10 години

Волен като излезе от политиката и ще го заровят някъде, прекалено много изнерви кукловодите с простотиите си. Нищо чудно да го гръмнат скоро.

109

леки

преди 10 години

преди време го бяха снимали че носи постояно пистолет... значи не е далеч деня в който може и да си позволи да стреля по някой

108

mdaa

преди 10 години

Обаче, гледам, цялата тая филмирана простотия си върши чудесно своята работа:15 % го защитават (!?!!?!!?!?!?!!!?!!?!)84 % го смятат за луд, болен и т.н.и само 1% са се осетили че цялата работа с Волечну е една пародия за отвличане на вниманието.Колко от вас видяха вчера новината за новия заем от 400 000 000 (примерно) ??? Нещата са много по-сериозни.

107

_anonimen_

преди 10 години

Сидеров ходил да заплашва прокурорката в Варна ...сега ако Цацаров си затвори очите, ще загуби всякакъв авторитет

106

Анонимен

преди 10 години

сидеров ща фана ща пребия куче!

105

студентка

преди 10 години

Секси мъж с готино излъчване. Нормално е да го свалят и фХанцузойки.

104

Анонимен

преди 10 години

на тоя ако му изчезне имунитета нищо няма да чуем за него :D

103

ХАХХХА

преди 10 години

ВОЛЕН ЛУФТХАНЗАТА ..супер...помня дето в брюкселски ресторант замергали с тапи сервитьорите или като беше го хванала шизофренията с амфетамини се лекуваше АТАКИСТА болен и викаше по мегафона да арестуват хората наоколо с граждански арест......ДАНО ТОЯ ИЗПЕРКА И ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА С ПИЩОВА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ВЗИМА КВОРУМА ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМО ТВ ШОУ ДА ЗНАЕТЕ ЩОМ ГО ПАЗИ ДОГАНЧО СОПОЛЕТО:)

102

Анонимен

преди 10 години

Френската дипломатка сигурно много си е паднала по Волен и е започнала да го сваля на чужди езици, но джуджето хаяско нали не знае такива помислил, че го псуват, оттам тръгнал проблемът. И сега ей ти международен скандал.

101

Анонимен

преди 10 години

Тоя може да е пълен маимун ,ама щом на всяка крачка се следи как ще пр..не и директно почват да го хулят.Абе вие британската медия ,нямате ли си новини за фолкландската воина ,а се занимавате като американската телевизия с живота в България?

100

Анонимен

преди 10 години

тоя първосигнален примитив на снимката се е взел на сериозно и е престанал да си пие хапчетата.нищо чудно, че е започнал да напада произволни хора.бъдете снизходителни, той не го иска!но второто му, третото му и т.н. "АЗ" е взело надмощие и нещата са се оплескали...

99

стига

преди 10 години

сте писали, всички знаем че по писане и на маса българите сме н1, а елате на протест в 13ч пред съдебната палата, за да се оттървем веднъж завинаги от тези мутри с бели якички и мирезливи усти!