40

Анонимен

преди 10 години

СЛАВА НА ПУТИН! Братушка, спаси ни от юродивия ЕС, спасихте ни от турци и от фашисти, спасете ни за трети път!

39

До Русофобите:

преди 10 години

Радвайте се, че управлява Путин - един наистина Балансиран политик,защото след Путята ще дойдат на власт руските националисти и тръбите с нефта и природния газ ще се насочат само към Китай и Индия, а "хитрата" Еуропа ще се чуди как да си топли колибките и как да си поддържа (все още съществуващата) икономика.

38

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Първата шумна плесница Запада нолучи от Сталин след Втората световна война ,Втората шумна плесниза получи сега от Путин за опита и да откъсне Украйна от матушка Русия, Третата плесница,обаче,,,,,,,

37

Йово

преди 10 години

"Армения и Казахстан вече са в процес на присъединяване". Г-н Томов ще ви поправя не "Армения и Казахстан", а Армения и Киргизстан". Защото Казахстан вече е там, просто забравехте и Таджикистан който и те се готвят за ЕАС но на по късен етап.

36

селтак

преди 10 години

Украйна можеше да си влезе в ЕС и в същото време да си запази добри взаимоотношения с Русия,защото реално няма причина за промяна в отношенията им.В случая Русия се опитва да извива ръцете на Украйна и да я отдалечава от ЕС.Една част от народа иска присъединяване към запада,но отношенията с Русия да се запазят,а другата част от народа иска Украйна да бъде част от Евразийският съюз.Тук е ролята на политиците и ако те бяха читави,сега обществото им нямаше да бъде разделено,както е нашето в момента

35

Акъл море

преди 10 години

Русия на никаква цена няма да отстъпи Украйна!Мисля че Западът много ясно осъзнава това и се опитва да преживее изтърваната плячка.До не много отдавна почти бяха сигурни,че са излезли на подстъпите към Москва!Русия знае как да се защитава.Необходимо и е само да осъзнае,че я нападат.Това отдавна е ясно на всеки руснак.Русия има силата да убеди Запада,че продължаваща експанзия на Изток не е възможна!Да си дъфчат БГ-то и останалите и да си седят кротко.

34

Анонимен

преди 10 години

Путин да започва по етапно да им дърпа шалтера на европейските тарикати и им гледай сеира

33

ДА, БЕ ..ГОЛЕМА ИГРА

преди 10 години

....НАЛИ СЕГА ,ЩЕ МУ СЕ ОБЕСИ ЦЕЛА УКРАЙНА НА ВРАТА НА ***....ЗАРАДИ ТИЯ 15-млрд.дол.СЕГА И ГЛАДиаторите от УКРАЙНА ЩЕ ТРЕБВА ДА ХРАНИ ...!ЕС И САЩ ИЗЛЕЗНАХА ДОСТА ХИТРО ОТ ИГРАТА !СПЕСТИХА СИ 20-млрд.э., ЗА ЕДНА НЕРЕФОРМИРАНА И РАЗБИТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИКОНОМИКА , ЗА КОЯТО ЩЕ Й ТРЯБВАТ ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ДА БЪДЕ ИЗХРАНВАНА И РЕФОРМИРАНА ,В СЛЕДВАЩИТЕ 15-20г.!ТОВА НЕ Е НИКАКВА ПОБЕДА ЗА *** ...ТОВА СИ Е ЧИСТО ЗАГРОБВАНЕ!ТАМ ПРОТЕСТИТЕ И РЕВОЛЮЦИИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ , ДО РАЗПАДАНЕТО НА ЦЯЛА РУСИЯ

32

Анонимен

преди 10 години

азмога да се заиграя с някоя украинка ---лошо ли ще ми е

31

Анонимен

преди 10 години

Бих се радвал Виталий да се вслуша във---Владимир Путин!И двамата са най-големите!

30

Влади-Мир

преди 10 години

"Очевидно е, че Москва има главна роля в проевропейската драма на Украйна."Ба...., това си е вече ОЧЕВАДНО. Очевидно си беше когато премиерът Азаров беше в Москва още на 9.11, и когато затлъстелите и затъпели брюкселски бройлери си мислеха, че са се сдобили с нови 46 млн свежи роби които да им пълнят ненаситните гуши. Е... Подполковника е не само строг, справедлив и шегаджия, той е още и великодушен, все пак не ги остави валат за Украйна, и им пусна полуумрял олигарх и две пусита метър;-))

29

Ivanov

преди 10 години

Gospodin Tomov, 100000 ukrainci ot 40 000 000 mil ukraina goliama 4ast li sa,Iskreno uvajavam Jurnalistikata zashtoto tia PONIAKOGA DOPRINASIA YA OBEKTIVNOTO PREDSTAVIANE NA NESHTATA,NO NENAVIJDAM KOGATO *** ZAEMA STRANA,SLAVA RUSIA,SLAVA PUTIN,SLAVA BRATSKO RUSKI NAROD.

28

гай баньо

преди 10 години

До ЕлеонораПрезидент на Казичене Мърчаево трън челопеч перник и нито педя повече...

27

гай баньо

преди 10 години

До Анонимен21Да кажем че нещо ми говори и?Москва не е Русия както и София не е България.Папагал е всеки панелен *** който с пяна на уста говори за неща които не е виждал чувал и пробвал.

26

stanick

преди 10 години

Iiiiii NA TOYYA MY RABOTI DESNIYA migach

25

100 години в ЕС

преди 10 години

са необходими на България за да стигне това ниво на производство и износ на НР България. Само за Федералната република 1986 г износът бе 5 млр $. За СИВ даже няма смисъл да споменаваме. Кога ще ги стигнем Германия и Франция - НИКОГА. ТОВА НИ ДОКАРАХА ХОРАТА СЪС СИНИ РЕВОЛЮЦИОННИ ИДЕИ. По-добре да излизаме навреме от ЕС и НАТО и да се обърнем пак на изток. От Русия сме получавали винаги братска помощ, а от Запада само идеи как да си разрушим къщичката

24

ot Germania

преди 10 години

"Украйна обаче не изглежда особено ентусиазирана да играе втора цигулка по съветски модел".- A koja cigulka shte igrae v EU ? EU ja iska samo kato 45 mil pazar i NATO da "zadushi" Rusia.Nevjarvam da stane.

23

СЛАВА!

преди 10 години

СЛАВА НА ПУТИН!РУСИЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА НА СВЕТА!

22

are_kulata

преди 10 години

Призовавам, всеки който е за Путин и развиване на отношенията ни с Русия и БРИК да гласува за АТАКА, защото стана ясно, че тя е единствената про-руска партия.БСП са същите Брюкселски *** като гЕРП и това е очавадно.Ореха и серГЕЯ всеки ден са я в ЕК, при Барозу, Ромпой.Подкрепх САЩ за Русия.Волен, много пъти е казал, че трябва да преосмислим гео-политическата ни роля и да действаме в името на народа.

21

Сталин

преди 10 години

Разбира се и Украйна.