66

Анонимен

преди 10 години

До 2014Нещо си изперкал? Хайде марш в Северна Корея или Куба... *** нещастен.

65

Анонимен

преди 10 години

Boko pojarnikarq ne trqbva da komentira tova koeto ne razbira

64

Йово

преди 10 години

Който иска по високи цени да си ги плаща АЗ НЕ ИСКАМ да плащам на европейски цени а да взимам африканска заплата. Разбирам го Бойко сега го боли че неговите енергийни мафиоти от ВЕИ мафията не могат да папката но това си е негов проблем.

63

Желев

преди 10 години

Ох дано с Цветанов да ги вкарат в затвора ,че всичко в тая държава да се кротне. Тези двамата са способни да насъскат брат срещу брата само и само да вземат пак властта. Ненормалници, България не спира да се тресе от конфликти заради тях.

62

не се радвайте

преди 10 години

не бързайте да се радвате, искам да чуя и Р. Овч. Какво ще каже.Не ми е симпатичен но е доста по напред с енергетиката от сегашните

61

@

преди 10 години

Искаме по-високи цени на тока и парното! Оставка!!!#ДАНСWithMe

60

2014

преди 10 години

Формулата за изчислението на цената на тока е:Затваряне на всякакви централи за производство на ток които са в ущърб на хората!!!Заради една прослойка решила да печели останалите 6.5 милина граждани на БГ трябва да страдат.Поевтиняване,поевтиняване ,поевтиняване.Само така народа ще си вземе въздух от безобразното управление на ГЕРБ.

59

Откачил е !

преди 10 години

Ще се сцепи изотзад, от мъка. Всичко което бращолевиши по телевизии, по Фейсбук и това което ни накльопа пред Меркел отиде на вятъра. Сега не ни остава нищо друго освен да чакам радостна вест от прокуратурата. Една такава радост ще бъде радост и за бай Ставри и за за бай Курти Мъдъров. Орешарски да не се бави, още утре да свали охраната на доцент Будьо Мутрев, това Сретен също го очаква.

58

Анонимен

преди 10 години

Не мога да го разбера тоя интригант Борисов?! Да си бесен ,че цената на тока пада?? хахахахаха Тоя съвсем се е издухал.

57

Анонимен

преди 10 години

пРЕДИЗБОРЕН ХОД НА триглавата ламя във връзка с предстоящите избори. Въпросът е на каква цена се случва и за чия сметка. За сметка на нас - работещите, а не пенсии и неграмотни.

56

Анонимен

преди 10 години

ТИ ЩО НЕ Я СВАЛИ ПОД ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК ?!

55

Даола

преди 10 години

Щеше да е добре и неговото правителство така да манипулира - да увеличава пенсиите и да сваля цената на тока. Тогава нямаше да му се наложи да хвърля оставка.

54

Анонимен

преди 10 години

тиквата газ пикай

53

До слабоумните

преди 10 години

Абе льольовци , в целия свят държавите се движат от заеми и не като нашите от няколко милиарда а в десетки и стотици пъти повече. Това със заемите го измисли вашия Вожд и вие като папагали повтаряте.Я проверете Борисов с колко заем ни е вкарал, я го попитайте къде са парите от бюджета, милиарди липсват, докато той миналата година е празнувал втория си милиард!!

52

Анонимен

преди 10 години

Бойко, защо при твоето управление, цените на всичко вървяха само нагоре?

51

Анонимен 1

преди 10 години

Tоя ако го слушаме ще плащаме хиляда лева ток, за да хрантутим всичките му мафиоти с волтаичета, и всеки тарикат дето иска да е ЕРП......"Политически натиск", Вие защо не намалихте тока, като сте такива експерти, а подлудихте хората зимата....

50

Анонимен

преди 10 години

И все пак да попитам: Петък е, червените *** не излизат ли да се видят навън с познати, или спестяват от ток за по-добри дни. В такъв случай си изключете и компютрите, ще спестите някой лев. Оставете ОПОРНИТЕ ТОЧКИ.

49

ХА

преди 10 години

До АнонименА НАЛИ СЕ СЕШТАШ ,ЧЕ ТОВА НАМАЛЕНИЕ ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ НОСА ПОСЛЕ , ЗАЩО СМЯТАШ ,ЧЕ ШЕФКАТА НА ДЕКВР СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ,АА ,И ЧЕТИ КАКВО КАЗВАТ ЕКСПЕРТИТЕ ----НЕЗАВИСИМИТЕ ОБАЧЕ...

48

Весели празници

преди 10 години

ХАХАХАХАХАХАХА , герберастите ще изпукат от злоба и яд ,че Кабинета все пак нещо прави за разлика от Винету кухата томахавка. Щом герберастите така ***, гърчат се и вият ,значи България върви по правия път!

47

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 56Защо да се пука от яд. Нима не разбирате, че влизаме в спиралата на заемите, за сметка на всеки ден на власт БСП-ДПС, които със социални хватки лъжат населението, а истината е, че се загробваме. Ние ще избягаме, а вие тук ще останете сред групата на много богатите и ромите и неграмотните. Бог да пази България.