106

уатата

преди 10 години

Дори тротоара на снимката е чужд :(

105

Анонимен

преди 10 години

Аман от еничари!!! Аман от комунисти и атакисти. Само Боеисов ни избави от етническото дпс. Той трябва да управлява!

104

Анонимен

преди 10 години

Общо взето всякакви *** се упражняват на тема демография, без обаче да влагат капка мисъл в думите си, залагат някаква прогресия и на тази база правят изчисления, видите ли щели сме да станем 4 млн. така 80-те подобни експерти говореха че 2010 ще сме поне 11,5 млн., е да ама не.Ако погледнем цифрите по обстойно ще видим че българите между 25-45 години са към 2,2 млн. от тях над 40 % все още нямат деца, т.е. отлагат събитието за по-добри времена, т.е. процеса видимо е обратим

103

Kaleko Aleko

преди 10 години

Абе щом вече турчин ни е социален министър, а маса българи го гледа с надежда да им подхвърли 20 лева, работата е на зле.

102

Анонимен

преди 10 години

дори и тези данни не са достатъчно вярни защото ни водят 7млн с тези които напуснаха страната , а те са към един милион и половина Българи.Населението на България в момента не е повече от 5 млн от които към милион не са етнически Българи.Правете си сметка вие с тези темпове до 2050 какво ще се случи ...ако сме живи де ,ще видим

101

Анонимен

преди 10 години

Днешните еничари ни върнаха 20 год назад. Харесва им турската любов.

100

до факт

преди 10 години

Много такива факти има!Ако Гърците и Сърбите се бяха били като истински мъже османците нямаше да завладеят балканите!Мама им *** сръбско-гръцка!Те са виновни за турското ни иго

99

_anonimen_

преди 10 години

нашата мила родина ще я закриват скоро ...като се връщаме със самолетите от запад на летище София ще пише - "закрито, връщайте се обратно"

98

Анонимен

преди 10 години

Защото сме се хванали едни други за вратовете и се душим. В момента всички ни атакуват виждайки слабоста ни. Особено *** и турци а ние не правим нищо за да променим съдбата си. Няма такъв народ като нас.

97

вагон

преди 10 години

Решението е да учиш много докато си на училище после ай чал българия - после много работене в германия докато се закрепиш, намираш си хубава германка, после имаш две деца, копуваш си пасат комби - през седмицата работиш усилено а събота и неделя пиене и ядене тва е...

96

Анонимен

преди 10 години

Вече всички се изяловихме като лидера на управлявашите.

95

Живко

преди 10 години

Не се ли унищожат зомбираните от Тиквата гербери или да се изселят, България няма да се възроди!

94

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за БСП, която в Коалиция за България е присъединила почти всички *** партии, която управлява с турците от ДПС в толкова много правителста и с предателите от ЮРУШ, и дори още по-скоро от предвиденото в статията територията наречена България няма да се населява от българи. Не мога да не призная, че толкова прости пенсионери-българи анти-българи, които сами гонят децата и внуците си от собствената им родина, няма в никоя друга държава. Предатели, измрете без внуците си!

93

цезар

преди 10 години

Не се косите, според Кристалина Георгиева имигрантите ще ни оправят демографския срив.

92

Анонимен

преди 10 години

Ще имам деца в БГ ама на кукуво лято в други ден. Да са роби и те и да хрантутят всякаква *** - държавни ***, калинки, ***, софиянци. Има българи, има роби.И патриотизъм вече нямам кум тази ***.

91

ФАКТ

преди 10 години

Ако не бяха взели властта ГЕРБ преди 4 год. сега щяхме да сме много по-напред и с работеща икономика. Май доста хора забравят как последните години преди нашествието на ГЕРБ , заплатите се бяха вдигнали драстично.Живеехме по-добре,хората се чувстваха по-добре и по-сигурни.

90

Анонимен

преди 10 години

Добрата новина е че първо ще измрат полуживите симпатизанти на бсп и тогава България може да я бъде.

89

Анонимен

преди 10 години

До А1.......остана тук сред ***, а турците ще ни управляват, ще стана шофиор на бус........------------------------------------Спокойно тебе щете направим кмет в някое турско село за да можеш да доносничиш до насита.

88

Търтей

преди 10 години

Със СерГЕЙ и *** начело на държавата няма как да се възпроизвеждаме.На единия кобилата ги ражда кой знае от кого, а другият си мечтае *** на Ердоган да ни завладеят.

87

Радвам се

преди 10 години

За сметка на това ще сме по богати.После ще чакам да станем няколко стотин- ще ни показват по музеи тогава.Виж сине - българин, толкова били крадливи, мързеливи, завистливи и прости, че се самоунищожили преди столетие.