60

Анонимен

преди 10 години

Тази нама ли най накрая да се махне от политиката.

59

Ива

преди 10 години

Всичко, до което се докопа Кунева, се разпада!

58

Спонги

преди 10 години

До ЧенгеКато твърдиш, че си внук или син на Едикой си(зависи кой е дежурен от вашата група манипулатори) защо не влизаш през профила си? Много си ми симпатичен. По правило някои *** винаги създават чувство за жал и умиление. Така е и с теб.

57

Анонимен

преди 10 години

до 65 Супер прав си приятелю, къса е паметта на българите! Затова комунистите успяват да ни разделят и владеят! Просто много думи за излишни!

56

Ченге

преди 10 години

До Спонги и каква партия е дсб грабителска . Истинска партия е БКП и БЗНС преди 1989г щото при тях България имаше развито селско стопанство и пазар на оръжие . Знаеш ли колко милиона правехме а сдс как ни продаде

55

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 10 години

Тия се нарекоха "Реформаторски блок", защото трябва да реформират себе си. Нов курник със стари кокошки с нереализирани амбиции.

54

художника

преди 10 години

Бай ви Тодор взе земята и добитъка на хората и ги вкара в ТКЗС-тата, старците взимаха 30лв. народна пенсия, младите избягаха в градовете, а който можа-през границата. Уби земеделието, за да прави тежка индустрия. Толерираха се послушните, а не инициативните. Месара и бакшиша взимаха повече от инженерите. Цветен телевизор и кола със записване. Банани само по нова година. Църковните служби- забранени. Дълги коси и къси поли-също.Да припомням ли още ???

53

буркана

преди 10 години

Един файтон хора са и пак се цепят, карат, люспят ... не могат да се разберат кой да е кочияш. До болка познатите муцуни отдавна нямат достъп до софрата и са озверели и те да се докопат до кокала (разбирай Европарламент). Какъв "реформатор" е Пръмова ? И изобщо какво ще "реформира" тази събрана от кол и въже *** ? Може би банковите си сметки ? Нали точно заради тези *** думата "реформа" стана синоним на грабеж, лапане, разпродаване на активи на "наши хора" за по един лев.

52

хахаха

преди 10 години

Хахахаха,виновникът за мизерията на българите др.Меглена Пръмова пак ще лапне еврококала,че няма достатъчно доходи , а др Надежда Михайлова приватизаторката на гаражите и кандидат-приватизаторката на минералната вода в центъра на София и настоящ дъвкач на еврококала не е съгласна с другите,ама тя само със себе си е съгласна бе, и дечките са вечните реформаторси,едната от 24 г.,другата от по-преди

51

Спонги

преди 10 години

До Марсианец - чукчаДСБ е единствената партия в дясно без доносници. Факт!ПП. Тук няколко "другари" продължават да бленуват за заградената с бодлива тел НРБ. Жалки роби на духа или слуги на червените велможи, това са тези които си спомнят с умиление годините на дефицит, на разрешение да посетиш роднините по границата или да ти откажат да напуснеш страната. Гнусно време беше, за един виц те изселваха, да не говорим за крепостничеството наречено ЖИТЕЛСТВО.

50

Анонимен

преди 10 години

Не могат да са Реформатори преди да се разкаят и извинят за Приватизацията на Костов, за реституцията на Луджников и за това че не публикуваха доносниците. Да декларират че нито един който е бил депутат или градски съветник от 1997 насам няма да бъде вклщчван в кистите в бъдеще!!!

49

Ченге

преди 10 години

До Трактор И Люта чушка Напротив аз съм на 65 г син съм на бивш министър на земеделието и горите в периода на социализма и бях дипломат във Франция 5г работейки под прикритие за държавна сигурност със звание Старши лейтенант . След Франция работех в Министерство на Външноикономическите връзки като секретар на междуправителствената комисия за Белгия. България имаше развита икономическа политика. Лично аз бях селскостопанско аташе и ръководител не селскостопанския шпионаж във Франция и знам какво имаше народа ни . Когато баща ми бе министър в периода 1986 до декември 1988г България добиваше 450к

48

пиротехник

преди 10 години

Тия, и да се взривят, шумът няма да е по-силен от едно пръцкане!

47

комбайна

преди 10 години

Тракторе не дей да залъгваш младите!Т.Живков никакъв народ не го е свалял а Горби с наместниците си тук начело с Луканов го свалиха.В България власт от народ никога не е сваляна а само с преврат или отвън.А относно мизерията през 1983 сме били на 27 място по качество живот ,доста преди половината сегашни членове на ЕС.Къде сме сега всички знаем.А относно Реформаторите да ме извиняват.Като гласувал 3 пъти за Кунева заявявам да не правят сметки без кръчмар и мене и още десетки хиляди да ни отпишат

46

Анонимен

преди 10 години

Вчера Р.Кънев каза,че като спечелят изборите щели да управляват само 2 години докато направят реформите и после да се оттеглят.Напомни ми за 800-те дни,през които Кобуга щеше да ни оправи,а и не си представям как ще се разберат да се откажат от властта,та те не могат да се разберат как да стигнат до нея.

45

До 53

преди 10 години

Много ми е смешно някой като говори за "лагерите на смъртта" през социализма. Такова нещо нямаше и никога не е имало :) Имаше трудови лагери, в които 2/3 бяха пълни ***, и в последствие намазаха покрай истински репресираните. Проститутките ги направиха дисиденти...да си имаме уважението, моля.

44

ЛЮТА ЧУШКА

преди 10 години

Другарю ЧЕНГЕ, ако има нещо вярно в твърденията ти ,Тодор Живков щеше да е нобелов лауреат.Не знам ти в коя държава си живял,аз живях в една държава дето имаше режим на тока,олиото и захарта бяха с купони,а за акъла на ченгетата комунисти имаше прекрасни вицове.

43

Анонимен

преди 10 години

Десничаринът има за основна цел да изсмуква труда на работника, за да богатее мръсния капиталист долен нагъл!Направо мед ми капе на сърцето, като гледам как долната им католическа клика се разпада и ще се наложи да си търсят работа!VENCEREMOS!!!

42

плахо, много плахо

преди 10 години

а ислямистите остават, а? За Надка и Куневица съм съгласен, но как да гласувам и за хората на Ердоган? Как?

41

художника

преди 10 години

ДСБ, ДБГ, СДС, Синьо единство,НПСД, БЗНС ... вижте колко народ, заедно с роднините им се обединяват и се готвят да смучат от залъка на Българина. Като прибавим към тях и настоящите БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака и тия под тях РЗС, *** и т.н. си мисля, че е време армията да се намеси и всички ние да ги изметем от хоризонта. То бива, бива, ама лакомията им е ненаситна.Всички партии и субсидиите им да се забранят със закон. Мажоритарни избори по места и най-добрите да влязат в парламента! ТОВА Е !!!