90

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До ЗлопаметнаЦионистката цел е ясна:Изнасяне на мюсулмани към Европа(у нас) и намаляване на християните в арабския свят и БГ!

89

Анчо Шукри

преди 10 години

Вие тук си пишете, обаче сами виждате, че това не променя нещата. Бежанците стават все повече, а от вас нищо не зависи. Пишете си, няма проблем.

88

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 88Първо не съм ти момиче, а съм ти леля, работодателка, данъкоплатец и големия ми син е по-висок от мен, имами момиченце-ученичка. Второ - може и трето да имам, още не съм решила. И трето - двете ми деца имат желание да учат в чужбина, което значи че най-вероятно повече няма да се върнат. И ще си останем тук с ***, анголци, и други бежанци само шепа пенсионери след има няма 20 години. Тъй че спести ми назидателния си тон.

87

анадъну

преди 10 години

ти явно не си българин(ка)!! ЗА ТОВА ЩЕ ТИ ГО КАЖА ТАКА__СИК АНА СЪНЪ! СИК БУБАСАНЪ И АРЕ ГИТТИ И СИКТИРГИТ! АНАДЪМ НУ????????

86

Иво-000

преди 10 години

Под полицейски конвой и до граница цялата групичка от 1571 талибана......

85

Злопаметна

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВ 74Не бре човеко Божи - казвам че има техни емигранти които бачкат, поне вършат нещо за разлика от навлеци по лагерите. Какво стана с жената на починал от инфаркт мъж? Маой в 4-звезден хотел я настаниха. Ми в болниците колко българи умират - никой не настанява в хотелите вдовиците им.

84

софиянец

преди 10 години

До 85- Тъпчо- ако свикам протест и всички 1,5 милиона работещи бг. граждани, които издържаме и *** и българофоби като теб, ОТКАЖЕМ ОТ СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ДА ПЛАЩАМЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДАНЪЦИ- ОТ ТУРЦИЯ ЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ПОСТЪПЛЕНИЯТА В ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ? ТОГАВА, ЩЕ НЕ ЩЕ , БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТКАЖЕ ДА ПРИЕМА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ ЩЕ СИ СЕДНАТ НА ЗАДНИЦИТЕ.

83

Анонимен

преди 10 години

do zlopametna Skapo Balgarsko mlado momiche , nesi vprqgai naprazno nervite , po dobre e za teb i vsichki ostanali Balgarski jeni , da sprednete rakavi i da pochnete da rajdate deca , to es da uvilichite rajdaemosta si v Balgariq , Vmesto dasi gubite vremeto s Arabski divashki prestapleniq !! Za tqh si ima policiq !

82

селянин

преди 10 години

да идеш там с една тояга па връти,връти,връти и марш от тука

81

Анонимен

преди 10 години

Къде са форумните шушумиги любители на Афрогейския съюз, повечето от които за на заплата в БКХ и сие?

80

jo

преди 10 години

Няма нищо лошо ,че са ги запалили , ама да бяха седели вътре докато горят.

79

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецНе е твоя работа, как държавата си харчи парите. Дълбоко се заблуждаваш, че ти имаш нещо общо с това.

78

Анонимен

преди 10 години

И какво друго очаквате от ислямски екстремисти и терористи, тръгнали да си търсят по-топло местенце в Европа?!?Които са палили, да си платят за гяволъка, а после - експулсиране зад граница!Наглеците си мислят, че тук е като в Сирия, да си веят байрака и да им се ръкопляска за всяка идиотщина....

77

софиянец

преди 10 години

Та -описаното в чл.29 от ЗУБ се плаща ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ, А ПОСТЪПЛЕНИЯТА В БЮДЖЕТА СА ПРЕДИМНО ОТ ДАНЪЦИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БГ. ГРАЖДАНИ.Всяка ***, която ми казва, че мен пряко не ме касае от къде идват парите за издръжката на нелегалната ***, греши.

76

Чиновник

преди 10 години

Сега ще трябва да си приготвят по 2000 евро на човек, за да се откупят, иначе ще им изпратим Волен Сидеров. Той е много страшен и има пистолет.

75

Анонимен

преди 10 години

Танковете да дойдат и да приберат каквото е останало от предоставената за безвъзмездно ползване държавна собственост, заплатена от данъци на хора в България. Ако нещо след това мърда още, пехотата да дойде.

74

софиянец

преди 10 години

До 73 ЗУБ Раздел II. Права и задължения на чужденците, търсещи закрила, по време на производството Чл. 29. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2007 г.) (1) По време на производството чужденецът има право:1. да остане на територията на Република България;2. на подслон и храна;3. на социално подпомагане по реда и в размера, определени за българските граждани;4. на здравно осигуряване, достъпна медицинска помощ и безплатно ползване на медицинско обслужване при условията и по реда за българските граждани;5. на психологическа помощ;6. да получи регистрационна карта;7. на преводач или тълковник.

73

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Напротив- кандидатите за статут се издържат ИЗЦЯЛО от бг. държавен бюджет , а като самоосигуряващо се лице аз си плащам редовно данъците. Ерго- тази *** ползва парите и от моите данъци- така, че пряко ме засяга как точно се потребяват данъците ми и за кого отиват.

72

Анонимен

преди 10 години

"Пред Dnes.bg обаче директорът на дома в Харманли Желю Желев заяви, че става въпрос за умишлен палеж."&"Желев обаче е категоричен, че ще иска разследване на случая, защото 'такива действия от страна на чуждите граждани не бива да остават ненаказани'..."Браво на Желев, че си казва истината! Силни хора ни трябват!Амнести да идват да гасят пожари вместо да зеят!

71

Революционер

преди 10 години

Гиди маймуни, сега ще спят на открито, а като падне сняг и ще ги затрупа. Държавата им осигури подслон, а те го подпалиха умишлено. Съветвам държавата да не им търси друг подслон, а да ги остави на открито да мръзнат.