30

БМ_21 Град

преди 10 години

Как ще мизеруват и гладуват тези на снимката, ако се "евроинтегрират" ... каква огромна армия от миячи на чинии и гледачи на старци за Западна Европа, глупостта не ходи по дърветата а по хората е казал нашия народ. Ще си бият главата после, но капана ще е щракнал и връщане няма да има ... нека погледнат България разруха на земеделието и промишлеността, а от Европата само едно разтягане на локуми и никаква помощ сега искат да спрат и "Южен поток" заради Украйна ... това ни е кяра !

29

Анонимен

преди 10 години

НАЙ ВЕЛИКАТА И БОГАТА СТРАНА НА СВЕТА Е РУСИЯ . НАЙ МОГЪЩИЯТ СЪЮЗ Е ЕВРАЗИЯ И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В НЕГО.

28

Omnia Mea

преди 10 години

До Анонимен++++++++++++++++++++++++Горките хора!

27

АНТИМУТРА

преди 10 години

пЪТЯТ НАПРЕД Е С ЕС А НЕ С РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!РУСКАТА *** ПРЕЗИДЕНТ ДА СЕ МАХА!!!

26

Анонимен

преди 10 години

Мда... Украйна е апетитна хапка както за еврейчетата, така и за братушките... Лошо, много лошо за украинците. Ще ги унищожат както нас.

25

2013

преди 10 години

До Анонимен 21 : в София не бяха толкова, но горе-долу такава беше разликата между истинската бройка и това което МВР отчиташе. Ако бяха 40 000, МВР казва 3-4 000. Явно стандартна практика е да се дели на 10.

24

Валентин

преди 10 години

Само не разбрах, няколко стотин хиляди или 50 хиляди? има разлика, макар че за Украйна трябва поне един милион, за да е внушителна бройката.

23

хммм

преди 10 години

преди, а може и след като ми дадете минус се замислете какви сте *** всички. Аз си живея живота в Канада, като всички българи зад граница. Ето това е протест който ще бъде чут, а не ,,ДАНС уит ме,, 96 ден с 12 човека пред парламента, минават политиците оттам и се смеят, защото смешници сте всички, нямате единност. Държава която гледа като вас и Македония само към миналото, било то и измислено, няма бъдеще, на запад не е така, има глас на народа, затова са и добре

22

АНТИМУТРА

преди 10 години

НА ТИЯ МАЙ ИМ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ С РУСИЯ ДА СА И ИСКАТ ЕС!!!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

според *** и техните медии може да ги изкарат и няколко(милиона),ама истината ,е че времето на така наречените (демократични революции) отмина безвъзвратно и ционистките кочини сащ ес и израел не могат да определят световната политика ,защото главните световни играчи вече са други

20

Одисей 1

преди 10 години

OOOO Джина и ти ли изпълзя , естествено щом трябва Путин да се защищава нали независимо дали е Сирия , Украйна или Южния Паток

19

Анонимен

преди 10 години

Това украинските депутати са големи ***...няма да забравя как на трибуната на техния парламент започнаха да се дърпат и бутат, а Кличко ги наблюдаваше с една апатия на метри от тях. Имах чувството че бяха тръгнали да му се доказват колко са мъжествени в неговите очи.Пълни смешници!

18

Спонги

преди 10 години

До ВирджинияАу, защо теб са сложили дежурна в Посолството.

17

Анонимен

преди 10 години

Русия тръгна на запад ... ние отново сме им на пътя ... другото е история ...

16

Спонги

преди 10 години

Интересно защо никой не желае азиатската диктатура, която си е чист комунизъм, а утвърдената от векове християнска цивилизация. "Другарите" с надежда гледат към Москва да започне война, та те пак да се покажат от дупките си. не минава "другари". Хората не са роби. те избират Свободата.

15

Вирджиния

преди 10 години

Заплаща се 100 гривни на час, което е много ...това е може би най-скъпата и неуспешна революция на запада..ха..ха..като се сетя, че и нашите "ранобудни студенти" ги изпратиха там направо..не знаю..голям резил..)))

14

лп

преди 10 години

така се прави,а не като нашите.къде са ся студенчичи да протестират?ааа как къдйе...в кръчмите да празнуват 8-ми декември

13

varg vikernes

преди 10 години

Горчиво ще съжалявате ако влезете в Европейският съюз.

12

Вирджиния

преди 10 години

Има много хубави новини. Най-хубавата е, че времето на цветните революции отмина, това е поредната геополитическа загуба за запада след Сирия, Египет, кабинета на Орешарски, сега и Украйна загубиха. Мнооого зле за тях. Освен това тези снимки са фалшифицирани, използвани са снимки от концерта на Куин отпреди 20 години, добавени са знаменца, малко цветен фон и така...реално там няма повече 20 000, понечето платени, в интернет има достатъчно много обяви за заплащане "искате ли да поработите на Майд

11

Анонимен

преди 10 години

Aбе никaкъв милион, нaй- много, горе- долу 50 плaтени от сорУс имa нa "Незaвисимост". И Кличко е некaкъв женчо, нaште руски шпиони шъ го смaчкaт нa рингa!