51

Жыдь Дмитриевич

преди 10 години

Тоя безродник ще затрие държавата . Благодарение на Станишев и бандитите около него народа умира гладен .

50

muzaka

преди 10 години

Прав си е Станишев.Първо трябва да го вкараме в затвора за,, цялостното му творчество,, за да почустваме ,че нещо в държавата се е променило.

49

Дааа

преди 10 години

Браво на Станишев, а пуделчетата на Борисов и Цветанов нека си драскат по форумите :)))

48

тъп и прост

преди 10 години

Каквото и да говорите голяма част от пенсионерите получиха вече по 50 лева Коледен бонус-И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ-ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ ТРИ КОЛЕДИ НАСАМ !!!БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,БРАВО НА ОРЕШАРСКИ!!!СМЕЛО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

47

тт

преди 10 години

А бе лъжец нагъл,които не е ходил в други държави,не знае как живеят там младежите.Не се оправдаваи с гърците,те са 10000 години пред нас бе.Наи бедни живеем ние,затова че сме страхлива и не единна рая

46

Анонимен

преди 10 години

стига сте го давали тоя *** и лъжец

45

Антрополог

преди 10 години

До АнонименНаучи родния си език, бе ! Пише се ***, а не мръсТник!

44

Спонги

преди 10 години

До АнтропологТози да не е много умен. повтаря няколко изтъркани фрази. Не съм го чул да каже нещо смислено. Получил образованието си благодарение на татко. Дали, ако се беше явил на конкурсен изпит на общо основание би се класирал? Аз съм убеден, че не. Никога не си е търсил работа. Противен е и като се добави и това, че е на другия бряг става още по-неприятен за 82% от българите.

43

Анонимен

преди 10 години

НИКОЙ ДА НЕ СИ ПРАВИ ИЛЮЗИЯТА ,ЧЕ СЕРГЕЙ Е ПО-МАЛКА МУТРА ОТ БОЙКО. НАПРОТИВ ТОЙ Е ОТ СОЙ! ОТ РОД КОМУНИСТИЧЕСКИ БАНДИТИ !

42

Анонимен

преди 10 години

НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ. НЕНАСИТНА АКУЛА ! МРЪСТНИК !

41

Антрополог

преди 10 години

Абе, ***, виждам, че много ви харесва да ви управляват *** и неграмотни селски *** като вас. Ама в тази държава все още има образовани хора като мен и те не желаят повече унижението ГЕРБ.

40

Един сериозен въпрос

преди 10 години

Ако има един не платен червен драскач,а обикновен гражданин влязъл в този сайт и случайно да чете коментарите под тази статия,би ли могъл да ми отговори,какво по дяволите кара тези хора да гласуват за бсп при такъв смешен демагог за лидер,защо си предавате страната на този руско еврейски индивид,роден извън България дори.

39

CS

преди 10 години

Da vurvi kum totalen krah na4elo s DPS ,BSP i Ataka .Sledva enti4esko konflikt za vsi4ki .

38

Турчин до 41

преди 10 години

Никакви "арийци" не сте а крадливи ***.

37

да река

преди 10 години

В последно време, страната и особено столицата ни се напълниха с *** от арабският свят. Какво чакате скинари? Ние сме бели българи - арийци. Скачайте по главите на мюслитата и ползвайте жените им, за да удовлетворяват сексуалните ви желания! Те са роби. Ние сме господарите! Лятото се очаква отново наплив на туристи от Острова по родното ни Черноморие. Пияни, рижави ***. Да ги удавим в море от алкохол и кръв, както подобава!

36

Анонимен

преди 10 години

Серж не чува влака. Той се взема за велик пълководец и стратег, а е толкова жалък.

35

Анонимен

преди 10 години

Серго,СТАВАЙ И СА МАХАЙ ...!

34

12

преди 10 години

Вярно е това което казва ,от цялата тази тяхна дейност само *** намазаха .:(

33

рина

преди 10 години

До Делевне вия не *** но за едно си прав гърча се в безпомощност да отърва народа ни от такива като теб а между другото аз не харесвам ГЕРБ също и БСП както и ДПС и като добавка АТАКА

32

до 27

преди 10 години

Нали знаеш, че данъчните взимат и разноски по изпълнителни дела..аххаха