42

капо

преди 10 години

Ами аз от Виена идвам. И се пуши...в кафенетата...едните имат червена лепенка със задраскана цигара, други - зелена без задраскана цигара...там се пуши...вярно, на всеки 5 кафенета 4 са за нешушачи, едно е за пушачи...ама фкафенета - бол...искаш да запалиш една с лате-то, намираш си заведение...

41

BG

преди 10 години

ТЪПО, ТЪПО И ПАК ТЪПО АКО СТАНЕ ТОВАПогледнете някой изследвания, които показват че има увеличаване на чуждите туристи сега.На българи може да няма, но на чужди има ! Те искат чист въздух. Пак ли ще подкрепяме тровещите се и тровещите ни ?!

40

БББ

преди 10 години

"Експертите" от БСП/ДПС/БАТАКА отново ще направят реверанс към Цв.Василев. Първо Булгартабак, после БТК и LAFKA, а сега ще разрешат да се пуши! Пак ще миришем на скотове..... Честито!

39

Кадилник

преди 10 години

VICTORY IS OURS !!!

38

Анонимен

преди 10 години

Докога ще ни управляват тези *** ще сьсипят дьрхавата

37

Ясенсъм

преди 10 години

Какво ви става бе,пушачи- като еничари сте!Непушачите си седят в къщи и решават аз какво да правя в ресторанта.

36

макето

преди 10 години

Не само пушенето но и пиенето по заведенията требе да се забрани ного скъпо ми излиза хи хи хи

35

Анонимен

преди 10 години

До капоКапо, чак навсякъде, не съм видял да се пуши нито в Германия, нито в Австрия.Пушат на улицата.Има кафенета, които, обаче са по 200кв.метра простраство за пушачи и непушачи.Почти не се усеща, че има зали за пушачи. А не като в България- кафе 50кв.м, цялото задимено, но в един ъгъл сложена маса с надпис- маса за непушачи.Та, не ни ги разправяй тия.Аз съм пушач и ми е по-приятно да изляза за 5мин навън, на въздух за цигара, отколкото целия да се одимявам.

34

Не

преди 10 години

До УркотоНяма как да вярвам на вас,вярвам на това,което виждам и ми се случва всеки ден,така,че няма как да минете за "компетентни"!Лицемери сте,за вас е без значение,че увеличиха субсидиите на тютюнопроизводителите от 73 на 100 милиона,за вас е без значение,че скапаната държава иска и си отглежда пушачи,точно защото е акцизна,реклама навсякъде - спирки Виктори,билбордове,артисти разни се мятат по тях,родителите не ги интересува какво правят децата им защото били на работа,същите тези деца пушат по тротоарите заедно с учителите,първата "работа" на Деса Атанасова беше да съкрати експерта к

33

Анонимен

преди 10 години

Ей, неизкоренима комунистическа алчност и ПРОСТАЩИНА! Да ТРОВИШ СЪЗНАТЕЛНО хората. Да стимулираш РАКА. Да ТОЛЕРИРАШ ПОРОКА НА ПРОСТАКА престъпник пушач да трови съседите, които няма как да избягат от злокобното комшийство. Да толерираш наглостта на ***, които без срам и НАРОЧНО ДУЯТ ОТРОВАТА по спирките и ИЗРИГВАТ ТУБЕРКУЛОЗАТА си. А там е пълно с ДЕЦА. Е по-престъпна власт от тази не е имало. Защото да налагаш със закон пушенето и ТРОВЕНЕТО С НИКОТИН НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА си е престъпление срещу човечеството.

32

Анонимен

преди 10 години

Това е поредния гаф на БСП..........Оставка

31

капо

преди 10 години

Ненормална дърцава е Австрия или Германия... там се пуши по заведенията...НИЕ КАТО ТЯХ ЛИ ИСКАМЕ ДА БЪДЕ? НЕ! ИСКАМЕ КАТО В РУСИЯ - навсякъде забранено!

30

георги

преди 10 години

Тук един амбициозен *** се пеняви против пушенето , та чак го избива на агресия. Каква упоритост и непримиримост , моля ви се. Дреме ми дали ще разрешат пушенето или не. Просто искам този закон да падне заради подобни нагли "въздържатели", които не стъпват в заведения, ама искат да се наложат като кокорбашии. Законът трябва да падне, точно заради тях!

29

Bastor

преди 10 години

То и на повечето пушачи, които познавам не им е приятно по заведенията да се пуши....ужасяващи ***...бсп/дпс/атака - най-дебилната тройна коалиция някога. Ще ни съсипят държавата....спряха фондовете, назначиха си цялата рода по управлението и сега тепърва започват абсурдните проекти за източване на средства...

28

тцЪ

преди 10 години

Едно умно нещо направиха предишните и тия ще го отменят!!! Да се чуди човек кой е по-***.

27

пешо

преди 10 години

комунисти долни! правят си каквото искат, а тук хората стоят апатично и се чудят защо се протестира...

26

Анонимен

преди 10 години

Ето защо аз ще гласувам за ГЕРБ.

25

мръсници

преди 10 години

УУУУУУУ долу правителството. Не стига че никой не ги избра ами и сега представляват народа - кйто не ги избра !!! УУУУУ ОСТАВКА!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

БСП = РЕГРЕС

23

Анонимен

преди 10 години

И това няма да помогне на Орешарски и Пеевски! Този парламент на ***!