27

Цвък

преди 10 години

Хайде и този бил "репресиран", както и вожда тиква. И сами щели да се явят на изборите, както ВИНАГИ правели. Почти съм сигурен, че този няма да му се размине централният софийски, поне за година две. Нагло замозабравило се пихтиесто вещество.

26

десен избирател

преди 10 години

Много е добре че ще се коалират само с партии от дясно. Трагедията е че не разбират че той и кликата на Бойко със своето присъствие гонят повече избиратели от колкото привличат. С две думи в момента наливат вода в мелницата БСП-ДПС. Дано да се озсъзнаят какво вършат и да разберат че без тях светът не свършва, иначе просто у нас нямя да има дясно пространство . По точно то ще си остане празно.

25

черни кръгове

преди 10 години

Забелязахте ли, какви черни кръгове има около очите си Цецо? Най-вероятните причини са: хронично безсъние, породено от неспокойство и страх, или дълготрайна консумация на алкохол или на други дроги.

24

за държавна измяна

преди 10 години

Цецо Лажецо трябва да бъде съден за държавна измяна и до края на живота си да не излиза от пандиза!

23

политолог

преди 10 години

Преди една година много хора казваха, че ще търсим и ще съжаляваме за управлението на ГЕРБ , но не вярвахме. Сега съм убеден, че тази престъпна тройна коалиция е в пъти по лоша от ГЕРБ. Драги привърженици на БСП, не ви ли е срам че Доган си командва Станишев като малко дете. И какво остана от 100 годишната партия БКП-БСП , нищо една *** на турската етническа партия. Не си въобразявайте , че този престъпен синдикат ДПС , ще се поколебае да затрие БСП и всичките и лидери. Справка-Х.Бисеров.

22

как вървят апартамен

преди 10 години

Цецо, как вървят апартаментите?

21

Килия номер 6!

преди 10 години

Следваща пресконференция на Цецо Сересето ще бъде от Централния софийски затвор. Килия номер 6!

20

Mery35

преди 10 години

Вие я пожалихте сякаш държавата!Мизерници са всички!Алчни,прости,корумпирани,хитри,изпълзели от дупките си и по незнайни пътища добрали се до кокала и никой от тях не иска да го пусне.Лъжат,мажат,подкупват-само и само да се върнат пак на трапезата.А народа...него кучета го яли.Още малко ще ви потраем циганиите на всички-от Костов крадеца до последния управляващ в момента!

19

Анонимен

преди 10 години

До joanalaki***abv.vgАко спечели ГЕРБ НЯМА ДА ТИ ВДИГНАТ ПЕНСИЯТА, БАБКЕ! ЩЕ ТИ Я ЗАМРАЗЯТ!ХИ-ХИ-ХИ! ДЪРТА СЕДЕРАСТИЧНА РЕСТИТИТУТКА РЕВЕ ЗА герп! Хи-хи-хи!

18

Angel

преди 10 години

Cvetanov ako ti si Dqsnoto v BYLGARIA jalna ni maika na vsichki, komunist-milicioner ! ti si nai golemia pozor - MAFIOT!!!!!!!!! I ne pochvaite che chervenite bokluci sa se aktivizirali ne haresvam BSP no CVETaNOV E NAI PROTIVNOTO sashtestvo v rodnia pol. jivot

17

joanalaki@abv.vg

преди 10 години

Кога ще има избори,трябва да има,това е вече е непоносимо и за гледане и за живеене!?.....Искам да спечелят ГЕРБ,но не вдигат ли на пенсионерите пенсиите всяка година и то тези които са под 500лв,на висшисти,с голям стаж,а не на червените бабички,които им направиха пенсиите по 500лв,защото" виреха крака"от сутрин до здрач/,*** дърти/,затова на тях никакво увеличение!Аз, ако взимам 500лв пенсия-ще съм доволна.Работя все още, защото искам да съм полезна на това общество!

16

ЛАЛЕ

преди 10 години

На господин Цветанов асистента,на Бойко Борисов му е забранено,да напуска страната той е подсъдим." ГЕРБ" има достатъчно честни членове,без Борисов исие това Правителство колкото време,ще бъде взе Държавата от мафията и на Борисов и асистента Цветанов исие не им отърва дори и да има предсрочни избори, коии партии,ще се коалират с "ГЕРБ" имаики предвид,че в миналия Парламент си напазарува депутати и прецака коалиционните си партньори !

15

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Бахтоянагълпидал!БЕЛЕНЕ!

14

анмимен

преди 10 години

няма такъв безочлив човек като тебе Цвинокио,с три дела а все още се правите на важен.НЯМАТЕ ЛИ СРАМ.,не се ли усещате че с вашето присъствие губите много избиратели.

13

Анонимен

преди 10 години

за съжаление ЦЦ е напълно прав.ако това правителство се задържи не ми се мисли какво ни чака

12

иванов

преди 10 години

До момента срещу Цветан Цветанов има само клевети и никакви доказателства.Дайте едно единствено доказателство срещу Цветанов!Няма такова!

11

Анонимен

преди 10 години

Не трябваше да му забраняват да напуска България. Да напусне и да не се връща. Как не го е срам при три повдигнати обвинения за сериозни нарушения на законите да прави изявления.

10

Made in Varna

преди 10 години

Ха, ами те самите дсдпсбсп са мафията! И се окичиха с едно фашизоидно шизофренно *** Вейсел Сайдероглу, като си помислиха, че така ще са по-фешън... Пък то се получи пълен кич !!!

9

анонимен

преди 10 години

за къде си се забързал Цецко за нови избори ли,е и на мен ми се иска но не сеа пъро трябва да да те поставят на място,а то е в затвора заедно с Борисов,и знай че не сме забравили колко човешки съдби съсипа.

8

123

преди 10 години

е и за това бяхта избрани но вие направихте подмяна а и самият ви примиер е от тях и не само ЛУСТРАЦИЯ апропо как държавен служител като вас има 6 апартамента и децат му учат в скъпи колежи ???