11

не протестиращ

преди 10 години

Не знам как да го нарека, но това е безумие. Все едно аз да окупирам офиса и да не допускам управителя вътре. А той да се опитва да преговаря с мен и едва ли не на колене да ме моли ... p.s. Тия са вярвали, че т.нар. "Поход на справедливостта" ще доведе до оставка ли?

10

Анонимен

преди 10 години

Какви преговори ?!За такова поведение в Европа полицията арестува извършителя,реже веригите и в най-бърз срок възстановява обичайния ред.Въпросните студенти дори може да си загубят студентските права.

9

eeha

преди 10 години

"Туркия ке падне!" е казал Апостола

8

Анонимен

преди 10 години

Айде изкарвайте ги с шутове тия народни партизани от СУ , че не всички ни омръзнаха ..алоууууууууууу полиция, прокуратура къде спите бееееее ?

7

Анонимен

преди 10 години

С терористи не се преговаря. Няма ли полиция . От къде на къде 20 пишлигара ще казват какво да става в учебно заведение, което е на всички. Защо не заключат на дедите си нивата. Ама и ние имаме търпение. Търсят си белята. Ако трябва ще дойдем и всички "раноБЛУДни окуПЕРКОВЦИ ще ги пратим там от където са дошли. Кои са тия да подменят вота на 2 мил. избиратели? За какви се вземат? Само да дойдат изборите. На пук ще гласувам аз и мойте приятели за БСП. Ще отвратят още повече хора от ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 10 години

Студенти -терористи.Гадове !

5

Анонимен

преди 10 години

Ръководството на СУ преговаря със студентите с думи, ГЕРБ преговаря с тях с пари! Боко иска властта на всяка цена за да продължава да краде!

4

Питанка

преди 10 години

С чии парици бедните студентчета купиха толкова много катинари?

3

Лили

преди 10 години

Какви преговори може да има с отявлени *** какъвто е ректорът на СУ Иван Илчев ?!

2

Анонимен 1

преди 10 години

На мен не ми пречат, нека си стоят там, пречат на колегите си...Безспорно трябва промяна в тази държава, но това не е решение...

1

eeha

преди 10 години

Кога Уринарски ще подаде оставка?а) скороб) много скоров) ще яде бой скоро и ще я подаде