149

Анонимен

преди 10 години

Няма ли прокуратура и органи на реда в тая държава? Защо нищо не предприемат? Страх ли ги е, какво?

148

Анонимен

преди 10 години

България страда от синдрома на слабата левица,ако въобще е уместно да разделяме политиките на циничното ляво-дясно.БСП се оказа една нео-либерална,про-капиталистическа партия,осблужваща империалистичните интереси на финансовите спекулатори.Рубладжии и руски агенти са жалки и смешни думи в остите на днешните нео-Костовянци.Действително АТАКА еманира качества на силна ляво-демократична партия с правилни национално-ориентирани икономически идеи,но имат слабости,от които медиите се възползват.

147

Drunderski

преди 10 години

До обиденМи като те е срам е го терминал 2 там си отидоха срамуващите се!

146

Drunderski

преди 10 години

Ей хейтърите затворете си устата време е за крайни мерки, защото едни избори нищо не решават и наистина има нужда от нов обществен договор а всички от парламента вън от политиката също като Бисеров. Под всички разбирам без изключение-БСП, ГЕРБ, ДПС и АТАКА!

145

обиден

преди 10 години

Срам ме е , че вчера ви подкрепих на протеста

144

от Университета затв

преди 10 години

Нормалните хора бягат от затворите. А тези "студенти" сами правят от Университета затвор за себе си!

143

студент

преди 10 години

Илчев е платен, друго обяснение за смелостта им не виждам.

142

Мистър Х

преди 10 години

ако следваща година пак изберем някой който не ни харесва, и пак има протести, и посел пак изберем някой който не ни харесва и посел пак протести, и после пак изберем някой който не ни харесва и пак протести - и през цялото това време не се работи - колко време така. В Не се лъжете че може като в гърция - пет години да не работим и Западът да дава пари. гърция е любимото дете наЗапада и са в Еврозоната и клатят статуквото. В нашия случай като не работим ще получим ОЩЕ по-малко пари.

141

АнтиКаруцар

преди 10 години

Не подкрепям никого от т.нар. "политическа класа", но това което правят тези окупатори е пълно безобразие, не мога да повярвам, заключват Университета и определят кой да влиза и излиза...това да не ви е бащиния, бе, жалки копнеещи за политическа кариера търгаши?!? Няма ли ръководство СУ, къде се крие Иван Илчев, къде е полицията, това ако беше в САЩ на окупаторите затвор и обвинения в тероризъм не им мърдаха. Не мога да повярвам!

140

ЖороПърви

преди 10 години

Рано пиле-рано пее,....и рано го колят!

139

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

КОИ СА ТЕЗИ РАНОБУДНИТЕ, ЧЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ЗАТВАРЯТ С ВЕРИГИ УНИВЕРСИТЕТА???КАКВО И ОТ КОГО ИМ СЕ ПЛАЩА???ЗАЩО ПРЕЧАТ НА ОСТАНАЛИТЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ СТУДЕНТИ ДА УЧАТ???КОЙ ЩЕ ЗАПЛАТИ НАНЕСЕНИТЕ ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ ОТ ТЕХНИТЕ ПРИЩЕВКИ???ДА ЗАТВАРЯШ С ВЕРИГИ ВИСШЕ УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ Е НАПРАВО КОЩУНСТВО И ОСКВЕРНЯВАНЕ НА ПРОСВЕТАТА... В КРАЙНА СМЕТКА ИМА ЛИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРАВИЛА И ЗАКОНИ??? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ НАРИТА НАЙ-СЕТНЕ РАНОБУДНИТЕ *** НА ТЕЗИ ПСЕВДО ДЕМОКРАТИ??? ЛИГЛЬОВЦИ...

138

Мистър Х

преди 10 години

та не разбарах откъде се появиха тези 7,5 милиона който не харесват ТОВА правителство. досега в най пиковиет моменит на протести в шест-седем часа е имало около 7000-8000 душие в София - през август. и 500-600 души до слебояд. Отдавна не са толкова. когато бяха февруарските протести срещу Борисов само Варна излязоха 20 000, в София още 10-15 000, в В Перник също имаше към 4000 - та как ги преброи тези 7,5 милиона които са срещу Правителството?

137

Мистър Х

преди 10 години

откъде ги изкара тези 7,5 милиона. Някой броил ли е колко хора искат това правителство.На изборите във Варна гласуваха 20 процента. резултатите бяха фифти-фифти - Кметът на герб надделя с изключително малак предднина, след като бе подкрепен от всичик десни партии. Разбивакат по образдование покаацз еднаков гласуване за двата кандидата по възраст хораат до 60 годин са гласували също поравно за Портних и Бозов (нагоре е разликата)частичните местни избори показаха -2 общ. заДПс, 2 заБСП, 1Герб

136

10 ПЛАТЕНИ ПИЧАДЖИИ

преди 10 години

ПИШАТ ДА ЗАБАЗАТ БЕЛЯЗАНИЯТ ФЮРЕР СФЕСА БОЛЕН ПИЗДЕРОВ.....ЗБОГОМ ПИЦАДЖИИ ВСИЧКИ ХОДЕТЕ ПРИ *** ДА МУ ЛЪСКАТЕ БАСТУНА........БОЛЕН БОЛЕН БОЛЕН

135

bgsoldier

преди 10 години

147, точно бареков слушай, той знае всичко за всеки и като останалите е много чист! ГЕРБ още им бърка в задниците, нека им, това е партията на народа в бг, който каквото иска да приказва!Предпочитам българска мутра да мен краде и да ми прави магистрали и пътища, отколкото резак със странно име да ми философства в парламента!

134

Анонимен

преди 10 години

Ако след следващите избори новото правителство няма да се хареса на друга група от хора и те пак окупират университетите и държавата, после следващото правителство пак няма да се хареса на трета група *** и т.н., това ще продължи без край, защото никой не може да се харесва на всички (затова са изборите, там се решава), НИКОГА ли няма да се учи и работи в ТАЗИ държава? После като *** *** българите се питат защо са на този хал??

133

Анонимен

преди 10 години

браво деца!Щом ние сме *** и търпим да ни лъжат и крадат вие не го допускайте.По-добре загубете една година,но не губете самочувствието си,гордостта че сте българи.Тези които ви критикуват гледат само за себе си и не виждат по-далеко от носа си. Такива като тях продават родината.Така че се гордея с вас.УСПЕХ!

132

Мистър Х

преди 10 години

Бареков спомена че Герб обсъжда правителство заедно със ДПС.Аз бих добавил, че не бих се изненадал ако Герб направи правителство с Атака и привлече един човек от ДПС - има го и този вариант. Сидеров има навика да обръща палачинкатаДори комбинация Герб-БСП не е невъзомжна. впрачем ако такава се склучи против кого ще викате?ами ако Герб се обедини с ДПс или атака ще подкрепяте ли Герб или ще бъдеет на страната наБСП? струва ми се, че се непоследователни. ВСИЧКИ партии са олигархически.

131

Анонимен

преди 10 години

Да взема да се съобразят че има деца който искат да учат. Ранобудните да знаят скоро МВР и ДАНС ще правят проверка на кръга Капитал и на Пашата, тогава какво правиме със "Ранобудните" от къде пари за Интернет сайт за храна и други принадлежности.

130

Анонимен

преди 10 години

а колко са 20000 от 7.5 милиона ??? дори и за един депутат не стигат, айде стига циркове ....