35

АНТИМУТРА

преди 10 години

Обичам да им правя вувузели! На герберите!

34

АНТИМУТРА

преди 10 години

Обичам бяло сладко! Герберско!!

33

Мгарето

преди 10 години

Тези студенти са толкова кухи земелки че незнам за какво стачкуват,някои може ли да поясни на кратко?????? Или не са им разрешили да носят чантичките през рамо

32

Анонимен

преди 10 години

Bulgariq shte trugne nagore,kogato izmre cqlo edno pokolenie bulgari.Tiq koito pomnqt upravlenieto na komunistite i Tato.Dokato sa jivi te si mislqt,4e kato glasuvat za tqh i ot utre vsi4ko shte stane evtino i shte potekat reki ot med i maslo

31

Анонимен

преди 10 години

СИНИТЕ НЕОболшевики финансирани от мутро-комуниста ББорисоффклатят държавата...ЧЕСТито на ПЕЧЕлившите

30

are_kulata

преди 10 години

Протоколите на Ционистките мъдреци никога не са били впрягани така линейно и тактически екзактно, както в България.Очевиден е успехът на съглашателството м/у масоно-финансовата настъпателност и безродието на уж опозиционерите от ГРОБ и БСП.Плиткомислието на тълпата позволява с нейното мнение и нагласа да се заиграва лесно като с домашно куче, отваря прозорци за дискредитация на всяка съпротива(в случая АТАКА), внушаване с инсинуации, скандали и интриги(стар изпитан метод), рацепление и крах.

29

АНТИМУТРА

преди 10 години

КАТО НЯМА ПОЛИЦИЯ ДА ГИ ИЗПОАРЕСТУВА ПРОТЕСТИТУИРАЩИТЕ ТЕРОРИСТИ ВЪТРЕ В СУ ТАКА ЩЕ Е !!!!!

28

просто човек

преди 10 години

до 34Не стихват, а нарастват протестите? от 50 000 май месец, сега 200 скапаняка пред министерски съвет е нарастване? И ти не си сам!

27

нищо не е забравено

преди 10 години

ГЕРБ е една малка част ог така наречения преход.Спомнете си лукановата зима,хиперинфлацията при Виденов,фалитите на банките,пирамидите,приватизацията,невиждания грабеж на всичко в държавата плюс парите на хорицата трупани с години.Контрабандата по време на ембаргото в Югославия и още и още какво ли не..Това беше извършено от БКП/БСП ДС ДПС и техните производни.Престъпниците и сега ни управляват.И най-страшното е,че все още хората искат да гласуват за тях,техните палачи.

26

Беров

преди 10 години

Граници няма наглостта на комунистите!

25

Анонимен

преди 10 години

ТАКАВА НАГЛОСТ НЯМА И ТАКАВА ВЛАСТ НАГЛА И ОТВРАТИТЕЛНА НЕ Е ИМАЛО. И В ПОДКРЕПА НА ТОВА МИ ТВЪРДЕНИЕ СА ТОЛКОВА ДЪЛГО ПРОДЪЛЖИЛИТЕ ПРОТЕСТИ И НЕ САМО ,ЧЕ НЕ СТИХВАТ НО И НАРАСТВАТ. И ТОВА ГОВОРИ ,ЧЕ ПО-УМРАЗНА ОТ ТАЗИ ВЛАСТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. ОРЕШАРСКИ ПРОЯВЯВА ТАКЪВ ГЪНСУРАТЛЪК И КОМУНИСТИЧЕСКИ СТОИЦИЗЪМ.

24

Магарето

преди 10 години

Защо се гневят тези хора толкова много по между си, важното е в страната мъжете да си носят малките чантички през рамо и да изглеждат като модерни пернишки шушляци.....Урррраааа да живееее модата на чантичките......

23

Атакист

преди 10 години

И ще настане юли-август 2017-та и тогава ще се сетите, че *** са на власт, а вие сте протестирали за няма нищо. Ще протестирате на изборния ден, като си подадете гласа! Разбрахте ли, ***? Изборът е направен май месец тази година и по закон комунистите управляват.Като не ви харесва тази работа....заповядайте 2017-та есента да си дадете гласа.До тогава само ще църкате като мишки по площадите и ще пиете бира.

22

аз съм българче

преди 10 години

до NSDAPДС е само параван за протурската им ориентация.

21

БГ

преди 10 години

Който не иска социализма,не иска и капитализма,може би иска олигофренизма.

20

NSDAP

преди 10 години

българче, махни "П"-то от "ДПС" и ще разбереш какво е.

19

Антимафия

преди 10 години

Протестират ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ***.

18

просто човек

преди 10 години

Важното е да имат ентусиазъм още 3,5 години тия по площадите!А и това ще е добре дошло за медиите- все пак ще се пише за 100-200 *** всеки ден, нали ДРАГИ бачкатори в сайта?

17

аз съм българче

преди 10 години

до NSDAPКак така нямаме чуждо представителство в българската политика, ДПС какво е?

16

NSDAP

преди 10 години

Винаги дим се чудил: защо може да има чужди представителства у нас на банки, хипермаркети и какво ли още не, а на политически партии - не. Например да има представителство на Християндемократическия съюз от Германия - Christlich-Demokratische Union, CDU, който да участва на българските избори със своята платформа и идеология и при евентуално мнозинство да състави правителство и да управлява страната в духа на истинските ценности.