56

stef4i

преди 10 години

До ккбоже,боже жалка мила душице....

55

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИЗМЪТ Е ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

кк

преди 10 години

А всичко започна УЖ като борба срещу олигархията.... И ето - ЗАТВЪРДЯВАМЕ нейната власт. Това не е борба между олигархични кръгове даже... Това е оплитане на народа - уж се борим срещу някого, а овековечаваме неговата власт... Смешно и жалко е, че това са студентски протести - това са една шепа подкупни момчета и момичета, които имат наглостта да ме убеждават, че това не е така....

53

макето

преди 10 години

Еми ке окупират кат ни могат да учат а и мотика не знаят как се дръжи а бре с две думи *** нема да кажем пияници от и да кръкат не умеят

52

Анонимен

преди 10 години

Това не са студенти това са изро*и и софийски гомново*зи.Учебни занятия трябва да има защото ще останете и без преподаватели на запад паридават да научат нещо от професор тука не му дават да си искара парите за заплата!Идва нова година какво ще сложат на масата щом не са преподавали?

51

ядосан

преди 10 години

200 студенти и 1000 подкрепящи ги (от 2 000 000 София) ли се явяват гласът на обществото? Кой им е делегирал права да се изказват от името на всички? Защо тези хора смятат че са моята съвест? Аз искам промяна, но зад тези протести личи точно опит да се запази статуквото. Да бъдат свалени едните за да дойдат другите. Как си представят тези хора за 3-4 месеца управление изведнъж да стане по-добре, кой им е насадил тази идея и колко трябва да ти е интелекта за да я прегърнеш?

50

D

преди 10 години

Брей, каква стана тя?!!!На времето ходехме на лекции и упражнения почти доброволно и без да ни плащат за това...а сега хем не ходят, хем са "ВЕЛИКИ ПОЛИТИЦИ" /срещу заплащане/,хем и пречат на другити да учат!А някой не се ли сети ,че тези отвън са с нарушени граждански права?!Къде е прокуратурата и защо не се самосезира за нарушаване на обществения ред ?!А нарушеният правилник на СУ?! Ами ако на тези отвън им "кихнат" някой лев?! Скоро ще имаме ПРОТЕСТИ -2, помнете ми думата

49

niki

преди 10 години

Роско офшорката замина за Виетнам. Продавало се някакъв имот в джунглата. Ало ОКУПАТОРИТЕ, парите ви заминаха за Виетнам, сори.

48

Анонимен

преди 10 години

Младите хора просто не искат да живеят по план.Родителите им знаеха,че по план след 15г.ще си купят кола,след 20г. ще си сменят хладилника, на изборите ще изберат с 99% комунистическата партия ....Робската ни психика най- после запчна да се пропуква.Може да е много плахо,но все пак е някаква малка светлинка.

47

Анонимен

преди 10 години

"повишаване на образователния стандарт" хахахаНавремето студентите учихме и имахме капацитет, сега като са по-тъпички повишаването на образователния стандарт зависи от самите тях, ама няма кой да им го каже.

46

Перо Пиперката

преди 10 години

Така почна и едно време - Кошлуков поведе студентите, събаряха системи, гониха комунисти, бутаха, рушиха... та те до тука! хахаха!Май на некой му писна, че има още останало местно население да мърда тука, та пак пуснаха студентите да ни оправят!

45

Анонимен

преди 10 години

А бе и в началота на тъй наречената демокрация студентите бяха бъдещето.Е сега 24 години по-късно видяхте ли какво бъдеще ни докараха?

44

Анонимен

преди 10 години

Стига с тея глупости "Студентите са нашето бъдеще. Те ще изметат наглите управници".Кои студенти?Тея които стачкуват или тея които не стачкуват?Май е на който както му е удобно.

43

Анонимен

преди 10 години

До frogygА мутрите от ГЕРБ да си останат, така ли?!

42

AIMILIVS

преди 10 години

@ 42 ограбването на държавния бюджет и съсипването на природата също не градят индустрия и пазар , нека се оттървем от червените *** , пък все ще измислим нещо.

41

frogyg

преди 10 години

До ivan.hristov.779205Исканията им са прости: мутрите от ДПС и БСП незабавно да разтурят окупацията на Парламента!

40

ivan.hristov.779205

преди 10 години

А какви са им исканията? Или още не са ги сформирали, ще чакат да видят коя опозиция ще им даде повече пари и тогава ще изберат страна?

39

Цвети

преди 10 години

Студентите са нашето бъдеще. Те ще изметат наглите управници.

38

Тялото

преди 10 години

Цялата тази работа ще завърши много зле. Далеч съм от мисълта че студентите са платени, но не мисля, че са наясно какво точно искат да постигнат. Оставка- добре, а след това?За кой ще гласуват? Има ли някакви нови партии? Нови лица? Някой да има план? Лесно е да се редят патриотични слова, ама това не развива индустрия и пазар.Капиталите, на които разчитаме ще се разбягат при постоянна смяна на посоката на управление.А тези които чакат държавата да им осигури хубав живот винаги ще са зле.

37

5-5-5

преди 10 години

Браво ! Г-н Орешарски да подготвяме ли камъните , за да Ви изпратим подобавъщо ?