269

Анонимен

преди 10 години

Боже мой, защо няма Бърза психиатрична помощ ?!?

268

ebb

преди 10 години

***???? аха никой те иска>>>> хахаха

267

Анонимен

преди 10 години

Ало, БКПто! Прекалихте с платените коментари! Вижте само на какво заприлича форума! Колкото и да бълвате тука, това ще стане: ГЕБР на власт с над 50% места в парламента! А вашите руски марионетки повече няма да помиришат власт.

266

Дане

преди 10 години

Къде ще идваш, *** нещастен- НИКОЙ ТЕ ИСКА!

265

Таня

преди 10 години

Този съвсем е изперкал, наистина трябва да се освидетелства при психиатър. И в гръцката митология няма такъв нарцисизъм.... А колкото до стягане на коланите, той има много да стяга, не знам дали в опосканата от неговото управление България има колани за неговото огромно туловище! А на обикновените българи вече не им останаха дупки на коланите. Нека намери нов Дянков, но тогава вече наистина ще реве, че пак ще го убиват. Мръсни мутри и оядени прасета, аман от вас. Съсипахте хувавата ни Родина..

264

Пешо

преди 10 години

" Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите ."Бойко-***, ако дойдеш на власт отново с фалшифициране на бюлетините, този път няма да ти се размине и народа ще влезе в парламента и ще те линчува .Мръсен капиталист, *** на американците .Мисли за Българския народ, не за банките на американците и на братята ти мафиоти .Европейците ти викат, че българина е беден, а ти им казваш, че ни трябват магистрали и повече данъци .СЕЛСКИ *** .

263

77

преди 10 години

Най-хубавото което се случи последните години е че ГЕРБ не взе властта и това ще бъде за винаги

262

До Бойко

преди 10 години

Никога няма да дойдеш на власт!!!!!!!!!!!!!!! Запомни го, никога!!!!!!!!!!!!!!Унищожител на България!!!!!!!!!!

261

Анонимен

преди 10 години

TAZI NAGLA MUTRA DETO UNISHTOJI DARJAVATA SAVSEM E -POLUDQLA.UJAS.

260

Анонимен

преди 10 години

КАКВО САМОЧУВСТВИЕ!!!!!! А ДАЛИ ТЕ ИСКАТ ХОРАТА?

259

компир

преди 10 години

Тикво проста откъде си убеден, че точно ти ще се върнеш във властта.....*** келавия нарцис, докато упрявляваше и закриваше болници не спря да се перчи, сега пак се репчи, гледай по-добре Йоца някъде да не те издебне

258

АТАКА

преди 10 години

Вечна слава на Волен Сидеров-освободителят на България от герберастко робство !!!

257

Анонимен

преди 10 години

До Джонити още ли не си разбрал че националния фронт за спасение на бойко е негова партия бе Жони! значи пак ще гласувах за тиквата, ама кога ще ви уврат тиквите не знам... пази боже от такива !

256

Анонимен

преди 10 години

До ДжониЕвала бе Жони, направи ли си допинг-тест? НФСБ1 бегай бе *** !!!

255

цоко

преди 10 години

Държахме ДПС вън от властта каза Боку тиквоку!!! Кой ходи при Ердоган редовно на партийни конгреси срещи и тем подобни, кой ходи при Доган да му подарява кученца и да казва, че е най-големия политик на прехода.Той лобира, за да го направят генерал, а не бил с ДПС долен лъжец! Защо гласувахте против затварянето на границата ни, защо гласувахте против премахването на турско арабските топоними, защо гласувахте че у нас е имало етническо прочистване през 89 долни еврейско американски турски ***!

254

Будалист

преди 10 години

Хайде РазБойко заминавай и ти при Дянков да си стягате коланите в някоя друга държава и не се връщай никога.Видяхте ме те за 4 години колко струваш.Бедните станаха по- бедни а богатите по-богати.И като замразихте пенсиите и заплатите, във властта защо си раздадохте огромни бонуси ?

253

Джони

преди 10 години

Бока има ли избори гласувам за НФСБ ! Гласуването за вас е = да гласувам за БСП . Няма да гласувам за такива дето седят в парламента за да крадат

252

Georgi

преди 10 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Az tova go pisha tuka ot 4 godini i neznam i az zashto si gubq vremeto s hora koito im lipsvat mozuchni kletki... Smqtai che da sampatizirash na toq kaval Borisov trqbva da si 3 puti po tup ot nego.

251

Киро Секирата

преди 10 години

Бойко , Бойко тебе държава не те интересува , затова виж затвора дали ще е цял !

250

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

То Бойко отдавна говори врели некипели , интересното е, че има още хора , който им се връзват и възмущават, и пишейки коментарчета мислят, че някой ги чува , и че могат да оправят държавата, а истината е, че на вас драскачите, живота ви е пълна развалина, а вие сте тръгнали държавата да оправяте. Проблема не е в онези 240 души в народното събрание, проблема е във вас и ако искате да оправяте нещо, то първо трябва да започнете от вас самите, вместо да пишете коментари на ляво и на дясно!