44

Анонимен

преди 10 години

Това че имаше 300 000 излишни бюлетини е доказано. Какво повече спорите. Какво ме интересува дали Герб е гласувал закон в който е "забравил" да криминализира отпечатването на нерегламентирани бюлетини. Криминалните престъпления са проблем на законодателите и на закона. Това обаче беше и политическо престъпление а за такова отсъжда на изборите народа, както и стана!Друг е въпросът, че ако отменят забраната за пушене повече да не разчитат на гласове

43

ален мак

преди 10 години

До 46 ***. Ами нали сега излезе становището на прокуратурата. Големият *** си ти, а може би си просто комунист.

42

Анонимен

преди 10 години

Трима *** с извратени дилдата да я ши.ат таа *** мая ку.ветината. ***.ката тиии...!

41

Революционер

преди 10 години

*** в парламента

40

Избирател

преди 10 години

Не разваляйте боя с караница.Имате полицейски палки и пистолети.Дръж шаро...ха..хаТака ме кефите.

39

ДО М

преди 10 години

До MТО СИ ПРОЛИЧА ЩОМ ОТ АТАКА И БСП СКАЧАТ КАТО ОЖИЛЕНИ ЗНАЧИ ГИ РАЗОБЛИЧИХА И ОСВЕН ДА СИ ПОКАЖАТ ЗЪБИТЕ ДРУГО НЕ ИМ ОСТАНА! ХОРА ВРЕМЕ Е ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ И РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ КОМУНИЗМА НЕ СИ Е ТРЪГВАЛ,А ПРЕХОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН ЛЪЖЕПРЕХОД-ИЗТОЧИХА ПАРИ ОТ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ,ДАНЪЦИ,ГЛОБИ,ЛИХВИ,ЕНЕРГЕТИКА!

38

Aнонимен

преди 10 години

И те (ГЕРБ) се сетиха точно сега , точно днес, повече от 100 дни по-късно да задават тези въпроси!!!! Чак сега ли асимилирахте и обработихте станалото тогава, или сега творите нов скандал, целящ отвличането на вниманието на масата от разкритията за президента (нарочно е с малка буква) и вчерашното изказване на Гл. Прокурор,че предстои разпит на ББ!!!Не, сериозно, за толкова *** ли ни мислите???!!???!!??

37

M

преди 10 години

Браво Мая !!!!

36

Гошо тарабата

преди 10 години

Хахаха, мастията Мая Костинбродска хвърля огън и жупел.Лъжци си бяхте и лъжци ще си останете завинаги Другарко Костинбродска

35

Анонимен

преди 10 години

БОЖЕ ГОСПОДИ, ГЕРБЕРАСТИ ГОВОРЯТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. А КОЙ НАЗНАЧИ ПЛЕВНЯТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ НИКОЙ ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО. НАЛИ И ТОГАВА БЮЛЕТИНИТЕ БЯХА ОТ КОСТИНБРОД. БЕЗСРАМНИЦИ. МАЧКАЙ ОРЕХ, ЩОМ ТИКВИТЕ РЕВАТ СМЕ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА.

34

ХАХАХАХА

преди 10 години

ТАЗИ КАРАЯНЧЕВА МОЖЕ ЛИ ДА НАПРАВИ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ БЕЗ ДА ГО ЧЕТЕ -ТАКАВА ТЪПОТИЯ НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ - МИНАЛАТА СУТРИН "ГОЛЕМИТЕ"ЖУРНАЛИСТИ АНА ЦОЛОВА И ВИКТОР НИКОЛАЕВ БЯХА ПОКАНИЛИ МАЯ МАНОЛОВА ЗА ЕДНО А ЗАДАВАХА ВЪПРОСИ ЗА ДРУГО И ТО ЗА БЮЛЕТИНИТЕ ЗА КОИТО ЧЕТЕ ТАЗИ УСТАТА И НЕВЪЗПИТАНА КАРАЯНЧЕВА- ТОВА ДА ВИ ГОВОРИ НЕЩО -С КОГО КОНТАКТУВАТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И КОЙ ИМ НАРЕЖДА КАКВО ДА ГОВОРЯТ

33

Made in Varna

преди 10 години

Червените вампири точат лиги и зъби, ама то не ни остана кръв вече от вас, изродясали гемеота! Мая Лайнолова е изкукуригала ***, селска тарикатка и интригантка, невротична климактерка!

32

Анонимен

преди 10 години

ZIRKAJII SA VSICHKI .

31

бг

преди 10 години

майче, болят ли те зъбите ???? Гадно а ? Вола рие, рие, а всичко пада на главата му. вие не излъгахте ГЕРБ, вие излъгахте българските избиратели и сега искате толерантност, разбиране. Да, ама НЕ !!!! Няма да ви спасят бабичките и платените клакьори пред Президенството!

30

twertwert

преди 10 години

Я поразровете и проуете как точно Мултипринт печели поръчката за печата на бюлтините. Това, че нямало начин да се направят фалшификации остава само за наивниците. Преди изборите ЦЦ се изхвърли че ще размажат другите партии. Ами да с 1/2млн. бюлетини наистина щяха.

29

дайте сеир

преди 10 години

Къде е видеото? Искам сеир!

28

Анонимен

преди 10 години

ПРИ ТАЗИ ПРОГНИЛА,КОРУМПИРАНА И ОБСЕБЕНА ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ,СЪДЕБНА СИСТЕМА НИКОЙ НЯМА ДА ИНВЕСТИРА и 1 ЕВРО!НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ ПО ЗАКОНА НА МАФИЯТА,ОСВЕН МАФИОТИТЕ!ВИЖТЕ ТУРЦИЯ-там заводи имат всички СВЕТОВНИ МАРКИ!Един ИЗМИР ,който по население колкото БГ има заводи за всичко което се сетиш от автомобили да кока кола!НИЕ ИМАМЕ ДЕМОКРАТИЧЕН КОМУНИЗЪМ,работещи бедни и още куп БЕЗУМНИ СЛОВОСЪЧЕТАНИЯ!БКП УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ,УМИШЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и с "загриженост" към хората!

27

Мей-мей

преди 10 години

Никой нищо не работи в това народно събрание-само се карат и наместват свои хора.То ако имаше някой за свят да го изберем,щяхме да го избираме вечно ама няма.

26

чичо Луцифер

преди 10 години

Какъвто "народът", такива и "народните представители".

25

Анонимен

преди 10 години

"За малко" не се брои. Искам да гледам бой в Парламента. Само това не съм гледал в това шоу.