36

AIMILIVS

преди 10 години

Социялни служба , Закрила на детето , Полиция , Училищни власти ???Ку Кууу има ли някой !?

35

мм

преди 10 години

не е драма , а педофилски скандал.

34

Бай Ромео

преди 10 години

Такава е *** любов. Страстна. Оставете младите да се налудуват. След 14-тото дете обикновено нещата се поуталожват.

33

AIMILIVS

преди 10 години

@ 27 , според мен пък трябва да се занимаем с *** и то много сериозно , тук сбърканите неща са много , на първо място , кое семейство жени 15 годишната си дъщеря и я изпраща някъде си , второ кой "купува" 15 годишни "булки" и къде е държавата , когато семейства дават за женитба непълнолетните си деца , цялото това нещо е пълен абсурд , тези *** се размножават и, ние трябва да упражним натиск върху политиците , всички заедно за да се реши проблема или да го решим по втория начин.

32

Messi

преди 10 години

Да не би да са объркали снимката?!?Не ми прилича на ***!

31

БПФ

преди 10 години

НЕЗАБАВНО ПРИЕМАНЕ НА ПРОГРАМА ЗА МАСОВА КАСТРАЦИЯ НА НИСШАТА *** РАСА !!!! ТОВА НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ !!!!

30

Анонимен 1

преди 10 години

Ако, чукат камъни по цял под дулото на автомата, няма да е така, могат много полезни неща да сътворят ромите,.... магистрали, строежи...абе, трябва да им се намира работа

29

123456

преди 10 години

Сигурно ли е, че момичето на снимката е героинята от произшествието? Тя си изглежда съвсем интелигентно и нормално момиче и няма вид да е от *** произход ...?

28

тцЪ

преди 10 години

Тая да е ***? Абсурд!

27

има закон

преди 10 години

Прокуратурата трябва да повдигне обвинения срещу "мъжа" на това дете - не може да се живее на съпружески начала и да се прави секс с дете на 15 години, обвинение срещу родителите, че са позволили такова действие спрямо непълнолетната им дъщеря, обвинение срещу мързеливите служители от Агенцията за закрила на децата, които освен да си получават заплатите не правят нищо съществено, а и не знам защо все депесари оглавяват тази Агенция. Трудови лагери за ромите, неспазващи законите в държавата.

26

...

преди 10 години

Според мене обществото не трябва да се занимава с проблемите на ***, те са отделна вселена и къде повече къде по-малко си го заслужават, заради това което са те. И българите също си заслужават държавата в която живеят.

25

АНТИМУТРА

преди 10 години

КАК ЗНАЕХМЕ, ЧЕ Е РОМКА ОЩЕ КАТО ОБЯВИХА НОВИНАТА БЕЗ ДА КАЗВАТ!!!:D

24

Вунд

преди 10 години

Докога *** държава?!?! Независимо кой е на власт, всички правителства покровителстват *** ***. А народа слуша чалга и стои безмълвен.

23

акуд

преди 10 години

завистливите българчета позволиха на 6,5% миллети да ги бъзика фотзаде

22

Анонимен

преди 10 години

И тези се водят хора!?!?!

21

бай брадър

преди 10 години

Вий сте от тез ора дет' сте за затвора

20

..орландо

преди 10 години

До sandoА с какви истории да те занимават сандо-ле? за дпс , бсп и всичките им неразбиращи "членове" защо а-джаба народа не иска мазни *** на чело на безправна държава...малко се замисли кои са по *** от ***!

19

1

преди 10 години

Момичето от снимката е доста симпатично и въобще не прилича на ***. А що се отнася до родителите трябва да ги осъдят за това, че са позволили на 15 годишната си дъщеря да живее с мъж. На тази възраст тя трябва да си гледа ученето. Но нали сме си в България всичко ще се размине за съжаление. *** работа. Слаба държава!

18

Анонимен

преди 10 години

СТАВАШ СУТРЕН С РОМСКИ КРАЖБИ ЗА ТОК ,СЯДАШ ПРЕД КОМПУТАРА РОМСКИ БОЙ ,Е СТИГАТИ ВЕЧЕ ,

17

Geri

преди 10 години

Абе за тия не действа ли закона за педофилията? Как може така ? Трябва и при ромите да действат законите както при българите !