35

Спонги

преди 10 години

И какво от това, че си наемат платени клакьори комунистите. Тази противочовешка идеология, развита "научно" от Мордохай (Карл Маркс) е отречена от цивилизованото човечество.

34

Спрете се

преди 10 години

подлудихте, народа.Шепа хора си развяват разни неща и искат да става в държавата тяхното. Няма да стане.! Махнете се от площадите,стига сте врещяли и дигали шум.Пречите на нормалните хора да живеят спокойно и в мир .

33

Спонги

преди 10 години

До Мильо ВИПОНДовХа ха ха . Не научихте ли, че освен комунисти (от БСП и ГЕРБ) има и нормални хора.

32

THE Патриот

преди 10 години

До rumеn221И ти ли "Бруте'??? И аз съм платен драскач!! Всъщност.............май сме един и същ:)))))))))))

31

ТHE Патриот

преди 10 години

даже ако мога да перефразирам един виц на великият еквадорският президент Рафаел Кореа Защо само в София протестират?Защото в провинцията няма американски посолства!

30

rumеn221

преди 10 години

"Приятели"както знаете аз съм тук за да пиша идиотизми. Полуистини и откровени лъжи. Обикновен драскач съм, нает от Кутев и Добрев още преди една година.Ако обърнете внимание на постовете ми 90% от тях са "пействане" на едни и същи лъжи. Опитвам се от този ник да изглеждам разлиен от АНТИМУТРА и другите никове ама...........явно не ми се отдава. Абе.......*** работа е моята. Ама кво да правя, пусти глад!

29

ТHE Патриот

преди 10 години

истинските български протести тръгват от провинцията Варна ,Пловдив,Бургас ,ако тръгне нещо от София да знаете ,че е вредно и противонародно,там е една клоака на най-пропаднала и продажна ***!Това е златното правило да прецените дали има нещи гнило.Защо само 100 софийски *** протестират а цялата останала страна не!?Герберасти седерунгели и реститутки най противната и гнусна *** с валяк да ги минеш малко ще им е!

28

rumen221

преди 10 години

За ограмотяване на красивите Буда-ли.- Диалог - разговор между двама или повече събеседници които общуват с пряка реч.- Ултиматум - искане принуждаващо към изпълнение, придружено със заплаха за проливане на кръв- Това, второто ли искат красивите Буда-лиВ същност, откривам, че ОРГАНИЗАТОРИТЕ СА МИЛИАРДЕРИ, А ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ - алчни на дребно ***(Укипедия - *** - Съществително нарицателно име, мъжки род, глупав човек, неадекватен, заинатен в заблудите сиСинонимиНаглец, ***, ***, смахнат).

27

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До Спонги Преди това целия свят ни се смееше заради бившия премиер - интелектуален инвалид!

26

Революционер

преди 10 години

Волен ще ви оправи, вервайте му на обещанията и ще получите 1000 лв. минимална работна заплата и 500 лв. минимална пенсия.

25

Анонимен

преди 10 години

Луд умора нема. Това е основният девиз на протеста.

24

Анонимен

преди 10 години

НЕ на Тройната ламя състояща се от: ЧЕРВЕН БОКЛ.К ТУРЧИН И ОЛИГОФР.Н!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Предлагам да се възстанови младежкото бригадирско движение за полагане двумесечен доброволен безплатен обществено-полезин труд от всички младежи и да започнат възстановявяването на всичко това,което ние някога построихме и дадохме на България, тези,които тичат сега по площадите и техните бащи безнаказано разрушиха и продължават да рушат,

22

rumen221

преди 10 години

Приятели, а и Вие - скачащите красиви ***,- Благодарение на предприетите реформи в енергийния сектор в момента са натоварени всички мощности в страната, а тока от 1 август е намален с 45%, спрямо това което беше заложеното от ГЕРБ в закона и наредбата за ценообразуване...- Вместо 3 000мв. работят 10 000мв. Това означава стотици милиони приходи за енергетиката и бюджета, вместо в джобовете на бандата на "Буда"-лите...!!!Та-а-а..., ЗАТОВА ЛИ СА "ПРОТЕСТИТЕ"...- ЗАКРИВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И КРАЖБАТА НА НЕК СА СПРЕНИ...!!!.

21

qur4u

преди 10 години

До rumen221Само да ти кажа........."лошия грбер "май е тук..........още едно малоумие и...........

20

Анонимен

преди 10 години

Тези протестират само за това за което им плати Сорос,защо не излязоха да протестират вчера пред визсшия съдебен съвет за безобразията в съдебната система ,знаете ли ,че окр.съд Плевен оправда 5-*** *** за садистично убийстио на две старици от с.Мечка жените са били подложени на жестоки изтезания преди да умрат за да си дадът пенсийте на *** .В същото време съда осъди ефективно 79 годишния д-р Емил Антонов за проповядване на антисемитизъм за книгата му(Делото Израел,народите обвиняват)

19

rumen221

преди 10 години

Буда-лите се напъватРОДИЛО СЕ ЕДНО БЕБЕ, СЪБРАЛИ СЕ ТРИТЕ ВЛЪХВИ ОКОЛО НЕГО ДА ПРОРОКУВАТ:- ВИЖТЕ КОЛКО СА МУ ЧЕРВЕНИ БУЗКИТЕ, РЕКЪЛ СТАНИШЕВ, ОТ БСП ЩЕ Е- А ВИЖ КОЛКО СА МУ СИНИ ОЧИЧКИТЕ, РЕКЪЛ КОСТОВ, ОТ СДС ЩЕ Е БОРИСОВ ГО ПОГЛЕДНАЛ И КАЗАЛ:- А, Т,ВА БЕБЕ НЕ Е КОФТИ МАТ,РЯЛ И НАПРАВО ЩЕ СИ Е ОТ ГЕРБ ВИЖТЕ ГО - ИМА ГЕРБЕРСКА ВОЛЯ - ОСРАНО ДО УШИТЕ И ОЩЕ СЕ НАПЪВАи красивите Буда-ли се напъват ли напъват .

18

rumen221

преди 10 години

Кой организира метежа пред Парламента?- МВР имаше категорични сигнали, че на 23 юли се подготвя атака на парламента и това е била една от причините за евакуация на депутатите. Имаше съпротива от някои депутати (цялата група на ГЕРБ).- Протестиращите непрекъснато получаваха информация (от НСО подчинено на Офшорналиев, протежето на Буда) за това какво се планира от НСО...И не е нужно да си Нострадамус, за да си отговориш КОЙ ИСКА ДА РЕФОРМИРА ВЛАСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА, ДОРИ АКО ТРАБВА ДА СЕ ЛЕЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ!!!.

17

ТHE Патриот

преди 10 години

да всички от Пловдив сме сороски герберастки *** ,като тъпите шопи затова преди месец в 350 хиляден Пловдив протестираха точно 18 човека!Сега вече и тях ги няма даже ахахахахахах!

16

Спонги

преди 10 години

Току що по БТВ говореха за "Пътуваща колекция от подаръци на Т.Живков". Ужас. Евгения Живкова и пияндето Владко ги показват през ден. В Германия никой не дава работа на сина на Хонекер, защото са се отърсили от комунизма, а у нас рекламират диктатора Живков. Никога няма да станем нормална държава. В нормалните държави комунистическите партии са забранени.