27

Анонимен

преди 10 години

Този Борисов зaслужaвa дa е в зaтворa. Неможе тaкa дa клaтиш държaвaтa и постоянно дa интригaнтствaш.Човек който не може дa губи.

26

Гънка в мозъка

преди 10 години

Толкова е *** *** че трябваше от Канал1 да му кажат че ще досажда повече ако вота не е за цялостата политика.Тоя няма нито една гънка в мозъка си.

25

Анонимният

преди 10 години

БСП води национално отговорна политика с хора, които могат да работят и то без разлика от цветове, симпатии към футболни клубове или други интереси

24

Анонимен

преди 10 години

Герб и Борисов сa чaлгaтa в политикaтa

23

novus ordo

преди 10 години

сменя палачинката и като управляващ и като опозиция доказва че и за *** за зеле нестава

22

Анонимният

преди 10 години

Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега тези, които си обичат Боко и сие. И той *** и те прости. Край на герберската пасмина.

21

просто аз

преди 10 години

Добре де, в крайна сметка вие одобрявате ли това министерство и назначенията в него ? Не може да се държите така сякаш, вече изобщо не ви пука колко зле живеете стига на ББ да му е гадно.

20

g

преди 10 години

haide stifda ste ni zanimavali s toq pojarnikar

19

Анонимен

преди 10 години

Какво е това измислено министерство МИП, които не го е имало до сега, които е напълно излишно, и в което няма да знаят даже какво да правят, в което ще си взимат само паричките от данъкоплатеца, а уж щяхме да намаляме администрацията.Ще повярва ли някой повече на обещанията БСП вече? а избори се задават.

18

Анонимният

преди 10 години

По-голяма съсипия от наследството на ГЕРБ няма

17

аre_kulata

преди 10 години

Българи разберете аз, червения драскач съм тук за да ви промивам мозъците. Пропагандата на Кутев не може да функционира без такива като мен.

16

are_kulata

преди 10 години

Българи, разберетече тук няма пари и заплатите са средно-африкански, ЗАЩОТОресурсите на държавата са дадени на концесии чрез криминални договори на чужди компании:Една държава не може да функционира с приходи от ДДС и акцизи. Каква е логиката да си подарим:мобилните операторизлатодобивамедодобиваЕРП-татахранителните веригиГЕЙБерасти, най-вероятно и БСП-ри,ще ви насаждат,че това е комунизъм и че държавата е лош стопанин в жалките си опити да си оригурят прехраната като жалки рушветаджии

15

герберче

преди 10 години

Талпата продължава да натяква за цялостен вот,а бабуинът -цялостен на части?!

14

Анонимен

преди 10 години

Хорa, този човек полудявa от товa ,че не е нa влaст. Може би ще свърши в лудницaтa.

13

Бигуй

преди 10 години

Това, което задвижи махленския тарикатлък на Борисов е Ибрямов. Назначение, подкрепено от ДПС, което трябва да е подразнило АТАКА. За АТАКА знам много неща, но не и да са римитивни, както си ги представя Борисов.

12

77

преди 10 години

ОТНОВА ТИКВАТА И СИЕ СА БЕЗ СОБСТВЕННО МНЕНИЕ ЗАТОВА СИ ОТИДОХА И НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМ ДАДЕ ШАНС ДА СЕ ВЪРНАТ -НАРОДЪТ СЕ СЪБУДИ И ИСКА МЛАДИ КАДЪРНИ НЕКОРУМПИРАНИ УПРАВНИЦИ А НЕ БИВШИ ДЕЦА НА КОМУНИСТИ КАКВИТО СА Л.П. Б.Б.ЦВ.ЦВ. И ОСТАНАЛИТЕ ОТ БИВШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ ДОЛУ И ВЪН

11

Върни се бе Жорж

преди 10 години

Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Него, а с акъл е светлинни години напред пред него и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:"Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! А този хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас.Върни се бе Жорж, върни се и му разгони таковайто на този самовлюбен жасмин, кажи му как се измъкна кат мокра връв, кат пръдня из ***, кат плъх напусна потъващия кораб! Нито беше кмет

10

Върни се бе Жорж

преди 10 години

Върни се бе Жорж, върни се и му разгони таковайто на този самовлюбен жасмин, кажи му как се измъкна кат мокра връв, кат пръдня из ***, кат плъх напусна потъващия кораб! Нито беше кмет като кмет, нито беше полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите, а какъв премиер беше видяхме, БЪЗЛьО. Оправи София, после клекна над цяла България!Върни се Жорж! Моля те върни се!!

9

:)

преди 10 години

До Това не е тангоЯвно управлението е кючек, а? За сто дни каквото видяхме е достатъчно, предостатъчно даже. *** и Фостафка.

8

Командир

преди 10 години

Всяка заповед е предпоследна, свободно Борисов.