193

Анонимен

преди 11 години

Права е. Но все пак не всички на протеста са платени

192

Иво

преди 11 години

До Анонимният"Тази седмица дори и слепите прогледнаха, т.е. разбраха,....."Я кажи какво се случи тази седмица, което отвори очите на слепите? И как се плаща на 50 хил които бяха заели цариградско до Плиска? За съжаление се случва това което целяха червените маймуни. Хората се умориха. Дебелокожието на плазмодийте надделява над физическите възможности на хората. Отново ще ни управлява малцинството, до следващото изритване от властта с камъни, защото само от това разбират ***.

191

от Плевенско

преди 11 години

Не знам кой какво плаща но знам ,че на *** им платиха и разходиха до София без да знаят защо са там,през стъклата се усещаше миризмата им на лой ,кебапчета и безплатна бира.Защо не каже кой и колко е платил за контра протеста?

190

Ценоразпис

преди 11 години

Ценоразис на пчеличката Мая:1. DP - левче2. Близалка - 0,5 лв.3. Посещение в заден двор - за партьори - без пари4. Голямо гърло - за съседи без пари

189

Бареков

преди 11 години

БКП вече диктува тона от какво да се интересуваме !

188

Един

преди 11 години

До АнонименЦиганите гласуват за БСП, турците са коалиция с БСП. Та кой викаш *** на *** и турци? А майчето е противно същество, спор няма.

187

Анонимен

преди 11 години

Намерите някоя друга снимка на омразната чиновничка да поствате, че от тази вече ме избива на насилие.

186

Iv40

преди 11 години

Ама така е хем не гласуваме и допускаме ДПС да управлява, хем като Сидера ни го сложи без вазелин стояхме и си мълчахме. Е това си заслужихме!!!!!!! Са ше ги гледаме тия как си крадат и ни се подиграват и Майчето ше си вее на воля и така... Абе много *** народ сме

185

Иво

преди 11 години

Пред такава наглост нормалния човек може само да немее. ММ казва, че казуса Пеевски вече не бил актуален. Аз пък мисля че болшинството българи живо се интересуват кой предложи прасето. ММ отклонява вниманието на българите с измислената програма на правителството, която засега е само "да назначим колкото се може повече наши хора, независимо колко са некадърни" от важния въпрос кой дърпа конците в Бг. Тая *** само повтаря "ясно е" "българските граждани мислят". Как така ще говориш от името ни?

184

Анонимен

преди 11 години

Като гледам как Манолова се е издокарала с ново костюмче на Версаче , сигурно има много пари да дава на пилонаджиите. Същата като Масларова, която е следствена сега, само краде и лъже.

183

reny

преди 11 години

Това са тарифите на комунистите,а Манолова е простачка

182

сслучайно преминаващ

преди 11 години

Управляващите са направо жалки! До там ли докарахте хората, да трябва да заработват по митинги, вместо на работните си места и да нямат и стотинка заделена за почивка!?

181

ДАДА

преди 11 години

КОНЕ С КАПАЦИ, сте вие от БСП. Чуйте народа и не си измисляйте оправдания...ПАРИ НЕ СЪМ ВЗЕЛ и ХОДЯ НА ПРОТЕСТА, ЗАЩОТО НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ.

180

Анонимен

преди 11 години

много е противна тази М Манолова,чудя се как може някой да и има доверие,та тя непрекъснато лъже или се хили гадно,сигурно си мисли,че ще бъде в парламента до края на живота си.Би трябвало да се замисли как ще я посрещнат хората ако излезе на улицата,няма заграждения при парламента и няма платени подкрепящи правителството.

179

Анонимен

преди 11 години

Забогатях-откого да си получа 3 000 лв?От Позитано 20 ли ще ги раздават?

178

EXO СЪБУДЕТЕ СЕ

преди 11 години

АЗ ХОДЯ ЧЕСТО НА ПРОТЕСТА И ТАКА И НЕМОЖАХ ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО И ЗА КОГО ПРОТЕСТИРАМ , СЪЩО КАКТО И ОЩЕ 30 000 ДУШИ ! НО НИЕ ЩЕ СИ ПРОТЕСТИРАМЕ И БЕЗПЛАТНО, В ИМЕТО НА НАРОДА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ! НЕ НА ЧЕРВИВИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ *** ГЕРБ . !!!!!!!! НИКОГА БКП МАФИЯТА ГЕРБ .

177

Българин

преди 11 години

Това дето казва всъщност е цената на *** дето си водеха на контра протеста. За това колко плаща Атака вече всички знаят. На мен като протестиращ безплатно ми е малко обидно, че тази кукумявка се подиграва с нас. Ама то краят им е близо.

176

Фил

преди 11 години

Манолова вика: - дръжте Манолова!

175

Iv40

преди 11 години

Абе как изобщо българите търпим такива *** като Пеевски и Станишев да ни управляват, да не говорим пък и че повечето зам. министри са турци. А тая пък дърта, злобна комунистическа *** с увиснали цици - къде е тръгнала и тая да управлява????????? Нещо не разбирам какво става......

174

протестирам за пари

преди 11 години

Може ли само да ви кажа нещо не подкрепям която и да е от партиите в България,но за да не нападате без да знаете-на мен ми плащат 30 лева за да ходя на протестите+30лв ако дам интервю за някоя от телевизиите.Пак казвам не подкрепям Орешарски,но казвам нещата каквито са,аз лично познавам поне 40 човека на които им плащат за да оплюват правителството