20

Боби

преди 10 години

Не за много пари а за малко повече пари :)

19

Анонимен

преди 10 години

Диктатурата на тройната коалиция насажда страх сред населението и репресира журналистите. Това е великото постижение за първите 100 дни.

18

4321

преди 10 години

Обвиняваха правителството на Борисов, че мачкало и репресирало. Колко водещи и предавания спря той? Не се сещам за николко, даже напротив - остави си и Славчо Трифонов и редица други, които сипеха словесни кофи ла**а по негов адрес. Помня, че преди няколко години Иво Инджев така си замина заради Първанката. БСП-ДПС отново дойдоха на власт и почнаха да сменят неудобните за властта репортери и предавания. Така, че кой налага репресиите и цензурата?

17

Али Мохамед

преди 10 години

Ще го понаплюнчи малко и ще влезе!

16

Анонимен

преди 10 години

Ани,Ани...Някой да ти го избабани!Цолова имам един въпрос?Как в муфа 2цола си мушкате тръба 3цола?Невероятно?

15

Бънди

преди 10 години

Не е за пари, а заради това да си отидат у тях. Бехар ТВ са слънчогледи, докато Викторчо и Анито са си кадри на Боко и отидоха в неговата Нова ТВ. За това аз им вярвам, не е за пари, а за да продължават да бършат дупето на ЦЦ и ББ

14

Зайцев

преди 10 години

Г-н Гурчо, вчера се намесихте грубо в тема извън вашите интереси и ми покрихте целта...бъдете по внимателен моля. Куршумите нямат спирачки!

13

Snorky

преди 10 години

Ако не са отишли заради много повече пари защо тогава не обявят колко са им били заплатите в бтв и колко ще бъдат в Нова? Така има по-голям шанс да им повярва някой...

12

Анонимен

преди 10 години

Когато задаваха неудобни въпроси на Борисов бяха най-добрите ,но когато Николаев си позволи 4 пъти да пита Орешарски и все пак кой нареди да се назначи Пеевски станаха най -лошите ,най-алчните изобщо старите номера на комунистите. Които не им играят по свирката са най-черните.

11

Танев

преди 10 години

Цолката и Викторчо или как двама некадърници, пелтеци и нарциси могат да бъдат превърнати бадева в герои. А всъщност са самата посредственост. Цолката, ако й покажеш картата на света и я попиташ къде е Ванкувър например, има да мига на парцали! А Викторчо си е ограничено разгредско келешче.

10

typipros1

преди 10 години

До Али Мохамедпо добре сврърши като Ахмет Доган

9

Али Мохамед

преди 10 години

Ох Ани, ако имам правото на последно желание, ще поискам да свърша върху теб! Гееерп!

8

Petko78

преди 10 години

Първо Люба Кулезич беше показно пребита, а сега и Цолова и Николаев бяха уволнени от БиТиВи заради интервюто с Орешарски, в което той се оплете в лъжите си.

7

ТТ

преди 10 години

Николаев е най-приятния и възпитан водещ от всички които водят сутрешните блокове.Винаги е усмихнат,позитивен и прилично изглеждащ.Не бих казал точно същото и за Цолова,но като тандем са много добри и Нова телевизия само ще спечели от тях,както и добре са си направили сметката...

6

Анонимен

преди 10 години

Кой каквото ще да си говори, но всяка смяна на работното място е свързано с пари - ФАКТ !и това няма нищо лошо, в края на крайщата всички работим за пари, така че да не се правят на ни лук яли ни лук мирисали :)

5

Анонимен

преди 10 години

Нова ТВ - телевизията на ББ

4

АЗ

преди 10 години

Когато всяка сутрин ни събуждаха с хвалебствия за слънцето Борисов защо не ги махнаха? Сега конюнктурата се смени а БТВ са като фурнаджийска лопата и когато продължават хвалебствията за Б. Борисов те са ужасени. Аз съм далече от мисълта че трябва да се сипят хвалебствия за този или онзи, а напротив журналистиката трябва да бъде опозиция на всяка една власт. Това се отнася за истинската журналистика, за съжаление в България тя е погребана отдавна. Факт за съжаление.

3

qur4u

преди 10 години

Добре, че Нова ТВ не е на български собственик. Иначе отдавна и на нея да бяха и затворили устата.

2

typipros1

преди 10 години

Май Орешарски иска да си почине от тях

1

чичо Луцифер

преди 10 години

"някой друг е искал да си почине от тях" - всички зрители искат да си починат от тях и от още поне 20 човека от българските "медии".